tiistai 7. lokakuuta 2014

Herkkua ja tärkeitä tiedotuksia

Nyt olis luvassa semmoiset herkkukynnet että mums. Jotenkin vaaleanpunainen ja beige tuovat mulle mieleen herkkuleivokset, joten päätin koristella kynsiä fimoilla ja tehdä niistä herkulliset. :)

Tämä mun epäsäännöllinen postailu varmasti ihmetyttää osaa lukijoista. Jos hyvin käy, niin mun 4 kuukauden tietokoneettomuus päättyy vihdoin ensiviikolla ja pääsen takaisin säännölliseen postaustahtiin, jee! :) Ette usko, miten hankalaa on postailla pelkän kirjaston tietokoneen ja muiden tietokoneiden välityksellä. Postauksen loppupuolella on lisää kivaa asiaa teille, joten keep reading!




Kynsillä:

OPI - Don't Bossa Nova Me Around (vaaleanpunertava creme, saatu)
OPI - Nite Owl (beigeruskea shimmer)
Zoya - Ginni (pinkki tekstuuri, saatu)
+ fimot
+ strassit




Lähikuvassa kyllä näkyy, miten ikävästi tuo fimosormen päällyslakka kuplittui. Se on aina vaarana, kun kerrostaa paljon lakkaa, että syntyy kuplia.

OPI:n Don't Bossa Nova Me Around on vaaleanpunertava creme, joka joissain valaistuksissa ja tiettyjen lakkojen vieressä näyttää likaisemmalta ja toisissa raikkaammalta vaaleanpunaiselta. Tämä on mulle kyllä todellinen arvoituslakka väriltään, mutta laadultaan oli kyllä vallan mainio creme.

Orlyn Nite Owl on lojunut käyttämättömien laatikossa ties miten kauan, en edes muista mistä tai koska oon tämän ostanut, varmaan siitä on jo yli vuosi jos ei jopa kaksikin. Tämä näyttää pullossa niin tylsältä, mutta kynsillä se herää eloon. Niin kaunis shimmer, laatukin oli tässä hyvä, joten en tiedä miksei tämä ole aiemmin kynsille päässyt.

Lakkauksen tekstuuripuolta edustaa Zoyan Ginni, tuo vaaleanpunainen hologlittertekstuuri-kaunotar. Mä niiiiin tykkään noista Zoyan PixieDust-tekstuureista, en voi hehkuttaa niitä tarpeeksi. Ne on ehdottomasti lemppareimpia tekstuurilakkoja kaikista, enkä voi olla tyytyväisempi, kun mulle laitettiin testiin niitä vielä lisää.

Zoyan syksy näyttää tältä:



Saatte näistä lisätietoa heti, kun saan niitä kynsille asti. Zoyan lakkoja saa tilattua osoitteesta info@nailcity.fi ja nämä ovat 15,50 €/kpl + pkt 3 euroa taikka näitä saa ostettua suoraan jälleenmyyjiltä, lista myyjistä löytyy täältä.

Osa teistä on varmasti menossa 17.-19.10 oleville I Love Me -messuille  Helsingin messukeskukseen? Mulla olis ilmaisliput tarjolla jollekulle onnekkaalle, joten stay tuned. Liput arvotaan tämän viikon aikana blogissa. Messuilta löytyy yleensä tosi kivoja kynsijuttutarjouksia ja sieltä voipi ostella esim. CesarsShopin (osasto 6k101) tuotteita ja Zoyaa (osasto 6h100).

Palaillaan arvonnan ja kynsien merkeissä heti kun saan liput arvottavaksi! :)

16 kommenttia:

  1. Söpöset kynnet! Tuo Zoyan Ginni on vähän liian ihana, jos messuilla sattuisi sitä olemaan niin saattaa olla että sen sieltä nappaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ginni on niin ihana kyllä, suosittelen. ;)

      Poista
  2. Mä olisin todella halunnut messuille mutta sen verran kaukana on ettei varmaankaan tule lähdettyä. Muutenkin raskasta kierrellä siellä ja vielä yhteensä viiden tunnin matkat päälle :/ Ehkä ensi vuonna :) Ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama juttu täälläkin, että jos olis lähempänä niin olisin kyllä ehdottomasti halunnut mennä. :o Kiitos paljon!

      Poista
  3. Toi
    nimettömän
    lakka
    ♥__♥

    VastaaPoista
  4. Ooo, hihii! Söpsöt on :) Ja kiva että saat pian tietokoneen, mä en pärjäisi ilman! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittii Liisanen! 8) No äläpä, tosi hankalaa on ollu kyllä kun ei pysty kunnolla mitään juttuja tekemään. :/

      Poista
  5. Ihan supersöpöt ja mahtava tuo tekstuuri <3 Ah niin ihanat, vihastuttavat fimot... eipä niistä muuta voi sanoa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, fimot osaavat olla kyllä rasittavia, mutta silti pakko joskus niitä käyttää. ;D

      Poista
  6. Tuo Ginni on järjettömän ihana ja kuolausta aikaan saava lakka...

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat kynnet! ^^ Tuo Zoyan syyskokoelma on UPEA O_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona! :) Zoyan syys näyttää kyllä niin ihanalta. :))

      Poista
  8. Oih, kun pääsisi messuille ihastelemaan noita Zoyan lakkoja livenä. Ketuttaa, kun niitä ei myydä missään nettikaupassa. En kai mä nyt oikeasti nosta pyllyäni tästä tuolilta ja lähde jonkun kynsilakan perään kartsalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä olis kiva hypistellä ihan livenä. Zoya ei jostain syystä kai tahdo perustettavan nettikauppaa, jossa virallisesti niitä myytäisiin, joten siksi ovat ostettavissa vain hoitoloista ja sähköpostitse. :o

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)