torstai 30. lokakuuta 2014

Mansikka-appelsiinista abstraktia

Nopea tapa saada kynnet kuosiin on laittaa kynsille yhtä tai paria erilaista lakkaa pohjaksi ja ottaa koristelulakat käsiinsä ja vedellä viivoja ympäriinsä. Se on myös äärimmäisen rauhoittavaa puuhaa, vetoja sinne ja tänne ja tuonne ja hyvä tulee. :)
Kynsillä:

Zoya - Kimber (pinkki shimmer)
Zoya - Myrta (oranssi shimmer)
+ koristeluissa:
Orly Instant Artist - Jet Black (musta koristelulakka)
Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen koristelulakka)
Color Club Art Club - Gold Glitter (kultaglitter, saatu)
Zoyan Kimber tuo mulle vahvasti mieleen yhden lempparilakkani, China Glazen Strawberry Fieldsin. Googlettelin jotain vertailuja ja aika samantyyppisiltä ne näyttävätkin, ChG:n SF on tosin vaaleampi. Tällaiset ihanat kultaista shimmeriä sisältävät lakat on vaan niiin nättejä. :) Kimber peittikin kynnet kivasti kolmella kerroksella.

Myrtassa shimmer sen sijaan on hopeista tai tämä on enemmänkin sellainen foil-tyyppinen lakka verrattuna Kimberiin. Ihanan intensiivinen oranssi, mutta vähän jäi kynsien raja kuultamaan läpi, jos tarkkaan katselee. Mä en muista onko mulla tälle mitään vertautuvaa lakkaa edes, joten siinä mielessä uniikki lakka mun kokoelmissa.

Nää kynnet oli luonnossa kivemmat, jotenkin kuvissa näyttävät minusta jopa hieman kököltä, en tiedä oikein miksi. Efforttia tällaisten abstraktikynsien tekoon ei kauheasti tarvita, sen kun vetelee viivoja ympäriinsä. Sopii hyvin mulle tää koristelutyyli, varsinkin nyt, kun tuntuu etten lakkalaatikolla ehdi viettää aikaa niin paljoa kuin haluaisin. Pitää aina kovasti etukäteen suunnitella mitä tekisi, jottei mee sitten aikaa miettimiseen kun pääsee lakkojen ääreen tai sitten toinen vaihtoehto on tehdä jotain, joka onnistuu takuulla. :)


Mitä tykkäätte lakoista ja kynsistä? Entäs tää huoleton koristelytyyli, kolahtaako? :)


10 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)