tiistai 28. lokakuuta 2014

Syksyisen simppeli glitterliuku

Nyt on syksy syksy syksy, joten kynnet huutaa ruskean ja harmaan sävyjä. Yksi ruskea, joka tietyssä valossa taittaa paljon violettiin ja toisissa valaistuksissa näyttää melkein mustalta, on OPI:n Touring America -kokoelman I Brake For Manicures. Se pääsi kynsille tänään yksinkertaisen koristelun kanssa.Kynsillä:

OPI - I Brake For Manicures (munakoiso-luumu-ruskea creme)
China Glaze - Cleopatra (kultaglitter)
Mulla kerääntyy käyttämättömiin kyllä herkästi kaikkia ruskeita ja muita ei-niin-kirkkaita sävyjä ja koetan aina joka syksy kauhealla kiireellä käyttää niitä pois. Tämä IBFM-tumma violetin ruskea on muistaakseni voitettu joskus Liisasen blogiarvonnasta. Tämä on sellainen ruskea, ettei mulla ole vastaavaa varastoissani. Ylipäätään ruskeita yms. mulla on melko vähän, kun suosin noita kirkkaita sävyjä enemmän. Ruskeaksi tää on kyllä just siksi niin jännä, kun on niin muuttuvainen valaistuksen suhteen, koskaan ei tiedä miltä se milloinkin näyttää. :o

Koristeluiksi tein simppelin vinoliukuvärjäyksen China Glazen glitterillä Cleopatra. Cleopatra on ChG:n Specialty Glitters -kokoelmaa, joka on toosi vanha ja siihen kuuluu muistaakseni 50 erilaista glitteriä. Osa näistä glittereistä onkin jo hieman hankalammin saatavia, oon nyt ruvennut etsimään käsiini näitä ChG:n vanhojakin lakkoja. Jonkin verran huomaa kyllä joissain ChG-sävyissä eroa kuivumisen kanssa, osa vanhoista Chinan lakoista on selkeästi huonompia kuivumaan kuin uudet sävyt. Tämä Cleopatra kuivui ihan normaalisti ainakin näin liukuvärjäyksessä käytettynä, onneksi.


Tykkäättekö kynsistä ja onko teillä näitä China Glazen Specialty Glitters -lakkoja? :) 

16 kommenttia:

 1. Onpas kauniit! Tällaiset kynnet ovat aina tyylikkäät :)

  VastaaPoista
 2. Kääks, miten nätti glitteri :). Ja tuo pohjalakka on ihastuttavan eriskummallisen tavanomaisen tumman värinen. Voin kuvitella miten se näyttää erilaiselta eri valoissa. Miten on mahdollista, ettei mulla ole yhtään näitä glittereitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin ihana tuo Cleopatra, muutenkin nuo Specialty Glitterit on monet tosi kivoja, vaikka vanhoja ovatkin. :) Ja tosiaan tuo Brake on eriskummallinen lakka kun näyttää aina niin erilaiselta. ;D

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon näistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäilet! :)

   Poista
 4. Tosi nätit, itse tykkään paljon juurikin tästä tyylistä :) Ja ne aiemmat tekemäsi kynnet olivat aivan ihastuttavat kaikkinen perhosineen ;)

  VastaaPoista
 5. I love the nails.

  the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)