keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Toucan & Halloweenish

Tänään ois luvassa kynnet, jotka sopis värimaailmansa perusteella vaikka halloweeniksi! Kohtahan se kurpitsajuhla jo ovella kolkutteleekin ja jos siihen etsitte inspistä, niin tästä löytyis tuto blood splatter kynsiin ja tässä kokonainen postaus täynnä inspistä halloween-kynsiin.
Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme)
OPI - Toucan Do It If You Try (oranssi creme)
Seppälä Nails - Musta (musta creme, saatu)
+ niitit

Käytetty tekniikka kynsillä on kuivasudinta, dry brushing/dry brush, eli käytännössä lähes kuivalla lakkasudilla vain suditaan ympäri kynsiä. Tulos riippuu sudissa olevasta lakkamäärästä ja siitä, kuinka paljon sutia painetaan kynttä vasten, mutta tulos on aina kuitenkin hieman erilainen. Olikos tälle koristelutyylille jokin muukin termi käytössä, osaatteko sanoa? Termihirmua aina kiinnostavat nämä sanat. ;)

Kynsien pohjaksi valikoitui valkoinen Essien Blanc ja sen päälle sudin paria eri lakkaa. Kynsillä on käytetty OPI:n Toucan Do It -cremeä, joka on tuollainen koralliin taittava oranssi, kaunis kuin mikä ja koostumukselta sellainen, että pari kerrosta riittää kynnet varmasti peittämään. Tuo OPI:n Brazil -kokoelma on kaikenkaikkiaan täynnä mainioita cremejä.Toisena sudin kynsille Seppälän mustaa cremeä. Ja koristelin vielä eBaysta ostetuin niitein. 


Mitäs tykkäilette kynsistä, käviskö halloweeniksi nämä kynnet? :) Oranssi ja musta näin syksyllä yhdistettynä tuovat mulle jotenkin aina mieleen kyseisen juhlan.

18 kommenttia:

 1. Tykkään näistä. Keltainen vielä sekaan ni on oikein kunnolla Halloween-meiningit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, hei keltainen olis kieltämättä kyllä tehnyt vielä säväyksen! ;)

   Poista
 2. Nämä kynnet iskee kyllä ihan kympillä. Just eikä melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, kiva kuulla että tykkäilet! :)

   Poista
 3. Kauniit! :) Tästä sainkin ideaa ensi viikon halloween-kynsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että sait inspistä näistä! :)

   Poista
 4. Hienot kynnet! Tein kans ite vähän aikaa sitten kuivan sudin tekniikalla kynnet ja etin lakkaustyylin nimeä googlesta :D Törmäsin sellaseen termiin kuin distressed.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hei joo, tuo se sana oli mitä hain, kiitos! ;D

   Poista
 5. Valkoinen tähdikki22.10.2014 21.48

  Upeat kynnet! En ole tuota "dry brushing" -tekniikkaa kokeillutkaan, mutta näyttää tosi hyvältä. Täytyy ehdottomasti testata pian itsekin. Ja tervetuloa takaisin "tietokonepimennosta", kiva päästä lukemaan sun postauksiasi taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tää on kiva tekniikka, kun ei vaadi kuin muutaman erilaisen kynsilakan. 8) Hihii, on kivaa päästä taas postailemaan kunnolla! :)

   Poista
 6. Wau, osu ja uppos :D Tosi ihanat!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)