maanantai 8. helmikuuta 2016

Inspiraatiota ystävänpäiväkynsiin I

Tämän viikon sunnuntainahan on ystävänpäivä ja varmasti monet teistä tahtovatkin koristaa kyntensä tuolle päivälle aivan erityisesti, teeman mukaan. Itsekin olen perinteisesti tykännyt tehdä ystiskynnet, joten tällä viikolla päätin ma-ke-pe-postauksiin antaa teille vähän inspistä erilaisiin ystävänpäiväkynsiin.

Kynsillä:

Orly - Forever Crimson (punainen shimmer, saatu)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen koristelulakka)


Näin kynsiin on inspis saatu ihan vain lukuisista Pinterest-kuvista, joissa on hyödynnetty käsinkoristelua siten, että on maalailtu kaunokirjainten näköisesti kynsille tekstiä, tuollee että teksti jatkuu kynneltä toiselle. Tuo pikkurillin kynsi koittaa esittää sydänkäyrää sydämineen. Simppeli ja nopea idea toteuttaa! Kaunokirjaimia saattaa olla helpompi maalailla lyhyellä, kuin pidempikarvaisella siveltimellä. 

Koristeluiden pohjana mulla on Orlyn punainen shimmer, Forever Crimson. Tuon shimmer on tooosi pientä, eikä sitä juuri kynneltä erota. Pelkäsin, että tää lakka ois niin ohut, ettei peittäisi kunnolla, mutta eipä ollutkaan niin. FC onkin peittävä punainen, mun kokemuksen mukaan melkeinpä aina punaiset lakat, cremet varsinkin, jää läpikuultaviksi.Mitäs tykkäätte tästä käsinkirjoitusmaisesta koristelutyylistä? :3


6 kommenttia:

 1. No siis wau! Nyt on kyllä upea lakkaus, muuta ei voi sanoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanaa että tykkäilet! :)

   Poista
 2. Upea punainen ja kivalta näyttää tuo käsin kirjoitus :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)