perjantai 19. helmikuuta 2016

Kiiltävää punamustaa

Musta ja punainen on kyllä klassinen väriyhdistelmä, jotenkin semmonen vampyyrihenkinen. Ja mähän tykkään vampyyreistä, joten...
Kynsillä:

Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)
Wet n Wild - Make Them Boys Go Loco (glitter, saatu)
+ strassit

Kynsillä on siis musta Peggy Sagen creme ja parissa kynnessä päällä glitterinä Wet n Wildin Make The Boys Go Loco. MTBGL on tommonen mustalla jellypohjalla oleva glitter, jonka glitsut on punaisia. Mä en oo ihan täysin ymmärtänyt noita tontyylisiä glittereitä, koska ne harvemmin peittää ilman, että alla on musta lakka. Antaa se ehkä vähän semmosta syvyysvaikutelmaa, kun noi punaiset glitterit ei oo niin kirkkaita, mutta periaatteessa punainen tommonen glitter ajais aikalailla saman asian.

Halusin näihin vain pikkuiset koristelut, joten laitoin noihin mustiin kynsiin punaiset neliöstrassit. Harvemmin tulee oikeasti nykyään edes käytettyä muita kun niittejä tai pyöreitä strasseja tai swarovskeja! Kuitenkin ois suuret määrät kaikkia kivoja strasseja, jos vaan viitsis niitä käyttää.


Mitäs pidätte kynsistä, onko kiva toi glitter? Mun mielestä se on aika nätti, vaikkei ehkä niin erikoinen, mutta sopii tähän lakkaukseen. :)


8 kommenttia:

 1. Oih, ihanat! Määki tykkään tämmösistä tummemmista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 Tummat kynnet on aina välillä kivat kyllä!

   Poista
 2. Pidän ja paljon! Hyvin oot saanu kuviinkin napattua tuon moniulotteisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! :3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)