maanantai 29. helmikuuta 2016

Vinyylisalmiakkia

Oon ostanut jo ajat sitten kokeiluun ekat vinyylit, mutta sain ne kynsille vasta ihan vähän aikaa sitten! Testissä mulla on Vinyl Quickiesin vinyylit ja tykkäsin kyllä ihan niistä. Vaikkei mulla kyllä ole vertailukohtaa, kun vasta eka testaus.

Kynsillä:

Pierre René - No 11 Sand Effect (lila tekstuurilakka, saatu)
OPI - Emotions (musta tekstuurilakka)
+ vinyylit: Vinyl Quickies - Medium Chevron

Vinyylit on mulle olleet kyllä vähän arvoitus, niillä saa kivoja juttuja tehtyä kyllä, mutta oon itse ollut vähän skeptinen sen suhteen, että onko ne niin käteviä ja muuta semmosta. Ensikokeilu ei saanut mua niin vakuuttuneeksi että ostaisin kymmeniä arkkeja näitä tai muuta, kuitenkin sillee kohtuu arvokkaita koristelutuotteita mun mielestä, kun ovat kertakäyttöisiä. 

Valitsin lakkaukseen tekstuurilakkoja, kun ajattelin että niillä ois helpompi kokeilla noita vinyylejä kun ne on vähän semmosia paksumpia lakkoja, jotka ei ehkä niin helposti levahda tai muuta. Nooh, olihan se osittain ehkä tottakin, mutta ei nää kynnet nyt ihan täydellisesti rakentuneet.

Edelleen pakko hehkuttaa noita Pierre Renén tekstuureja. Peittää ja kuivuu hyvin ja ihania värejä näissä, eikä hintaakaan oo kuin kahden euron verran. Omani olen saanut testiin ja lakkoja saa ostettua esim. täältä.

Mitäs tykkäätte kynsistä? :)4 kommenttia:

 1. Kivan simppeli lakkaus! Mä en ole myöskään lämmenny vielä vinyyleille, vaikka oon niitä muutamia kertoja testannu. En vaan saa rajoista ikinä siistejä. Vähän auttaa, jos lakan tuputtelee meikkisienellä eikä lakkaa suoraan vinyylien päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo toi töpöttely onkin varmasti parempi idea! 8)

   Poista
 2. Kaunis lakkaus :) Ihanan väriset noi tekstuurilakat ja kuviotkin näyttää ihan hyvältä. En itsekään lämmennyt pahemmin vinyyleille. Olen tosin testannut vain kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Joo, ehkä niihin vois innostua paremmin jos kokeilis useamman kerran. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)