perjantai 12. helmikuuta 2016

Inspiraatiota ystävänpäiväkynsiin III

Viimeisiä inspiskynsiä viedään, olkaa hyvät! Edellisen postauksen kuvien kanssa oli pieniä ongelmia näkymisessä, toivottavasti nää kuvat nyt näkyis niinkun pitääkin. Ja edellisen postauksen kuvien pitäisi nyt näkyä normaalisti. :)

Kynsillä:

Essence - Candy Love (persikkainen shimmer)
Zoya - Kitridge (pinkki creme)
+ leimauksissa: MoYou London - Mother Nature 01 & Konad Special Polish Black (saatu)

Tosiaan, näistä kynsistä tuli mulle semmoset ystispäivänkynsifibat heti kun sain valmiiksi, johtuen varmaan noista sydänkuvioista ja hempeistä väreistä. Toisaalta nää kyllä kävis vaikka millaiseen päivään, koska hempeily ei oo mun mielestä näissä liian ystispäivämäistä. Jotenkin toi lintuhäkki tuo mulle fiilikset kahlitsemisesta, kun näin asiaa tarkemmin mietin, mutta ei anneta sen häiritä. Tykkään yleensä just lintuteemaisista jutuista. :') 

Liukupohjan tein Essencen ihanan vaaleanpersikkaisella Candy Lovella. Lakka on koostumukseltaan shimmer, vaikkei hopeinen shimmer lakasta erotukaan juurikaan. Tää oli kyllä jotenkin tosi outo lakka, peitti kyllä hyvin, mutta levittyi tosi oudosti. Jos tiedätte sellaiset tosi täyteen tupatut shimmerlakat, jotka sillee jännästi raidoittuu? Tää oli vähän sellainen. Mutta kuitenkin tällä sai nätin pinnan lopulta kynsille. Toisena liukuvärikaverina mulla oli Zoyan Kitridge, joka on pinkki creme. Näillä sai kyllä kivan liukuvärin, värit jotenkin sopi hyvin harmonisesti yhteen. Vai mitä ootte mieltä?

Leimauksessa käytin MoYou Londonin laattaa Mother Nature 01, jossa oli tuollainen vähän hempeä rakkausteema. Siinä oli nätisti pariskuntakin, jota yritin ensin epätoivoisesti leimata kynsille. Jotenkin se ei vaan ottanut onnistuakseen, joten päädyin sitten soveltamaan laatasta muita kuvioita kynsille. Tykkäsin kyllä tästäkin lopputuloksesta, ei valittamista!Mitäs te tykkäätte kynsistä? Mitkä oli näistä inspiskynsistä teistä parhaat kynnet?
Ja hei, oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille jo etukäteen! :33 ♥


14 kommenttia:

 1. Nämä ehdottomasti. Aamulla jo katselin Facesta, et nää on aivan ihanat! Ei liian ällösöpöt vaikka söpöt onkii :D

  VastaaPoista
 2. Jopas näyttää Candy Love hyvältä pinkin kanssa! En jotenki innostunu siitä omilla kynsilläni sävyn puolesta, mut täytyy kokeilla jotain tällaista. Oikein nätit kynnet muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Kokeileppas, sen yhdistäminen varmasti toimii paremmin. 8)

   Poista
 3. Oii miten upea yhistelmä! Kyllä mää on ystävänpäivää sopivat ;^)

  VastaaPoista
 4. Nämä on munkin lempparit inspiskynsistä. Tosi kaunis liuku ja mustat leimat näyttää sen päällä tosi hyvältä! Mun mielestä häkki sopii teemaan koska se on tyhjä ja linnut lentää vapaana. Tuli mieleen "Jos rakastat jotain päästä se vapaaksi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja hei, totta! Menee syvälliseksi, mutta tuohan on myös totta, että se häkki on myös linnun koti. :'D Eli ehkä mä vaan mietin liikaa.

   Poista
 5. I love the nails!

  http://the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 6. Nää on niiin suloiset <3 Ihan täydellinen liuku ja värimaailma, ja leimatkin on onnistuneet upeasti ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)