maanantai 15. helmikuuta 2016

Stabilomanikyyri

Nyt ollaan itselleni uuden koristelutekniikan äärellä! Oon törmännyt Instagramissa tällaisiin ns. Sharpie-manikyyreihin. Esimerkiksi Sinney on tehnyt Instaan tutoriaalin näistä kynsistä. Mulla ei ollut Sharpieita, mutta Stabiloja löytyy, onnistuu niilläkin! Varmasti myös kaikenlaiset alleviivaustussit käy tähän.
Kynsillä:

Essence - Wild White Ways
+ neon-Stabilot
+ leimauksissa: Born Pretty Store BP-17 (saatu) + Konad Special Polish Black

Eli lyhyesti näiden kynsien teosta, ideana on tussata sellaisilla värikkäillä tusseilla jonkin muovin päälle tai vaikka foliolle ja tiputtaa pisara desinfiointiainetta siihen päälle. Sitten siveltimellä levitellään tätä syntynyttä vetistä värilitkua kynsille. Olipas kauniisti ilmaistu. Mutta siis tällä desinfiointiaineella se tussin jälki tavallaan liuotetaan vetiseksi, jotta sitä saa levitettyä siveltimellä kynsille. Sitten leimat päälle tai toki vaihtoehtoisesti voi leimata ensin ja sitten väritellä. Jos värittelee leimaamisen jälkeen, kannattaa leimauksen päälle heittää ensin kirkas lakka, sillä etenkin musta leimaus voi muuten lähteä leviämään.
Stabiloilla ei saanut niin kovin kauhean kirkasta tulosta, kuin ehkä jollain alleviivaustusseilla saisi. Mutta tykkään kyllä lopputuloksesta, kivan uusi tapa käyttää taas jotain kynsikoristelun ulkopuolista välinettä koristeluun.Onkos tää tämmönen "vesivärilakkailu" teille tuttu tyyli, mitä tykkäätte lopputuloksesta? :)

16 kommenttia:

 1. Hei joo, mäkin näin tän jossain ja innostuin heti! :) En vain ole ehtinyt kokeilemaan, enkä enää muistanutkaan koko juttua :D Mutta hei, tosi hienot kynnet ja nyt pistän tän tekniikan kyllä kirjanmerkkeihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos, laita ihmeessä ylös nyt! ;)

   Poista
 2. Onpa kivat!! Mie luulin et ne on jotain erikoiskyniä, mut tätähän todellakin pitää kokeilla! :)

  VastaaPoista
 3. Mä en ollutkaan vielä törmännyt tällaisiin! Aika mahtavan upeat. <3

  VastaaPoista
 4. Hauska tekniikka ja nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 5. Kivalta tekniikalta kuulostaa. Ensiajatus mun väsyneissä aivoissa tosin oli, että stabilomanikyyri tarkoittaa sitä, että jollain mystisellä tavalla saadaan sellainen terävä stabilotussi tarttumaan kynnelle ja että tässä manikyyrissä on piirretty nuo mustat kuviot tussilla. Tämä ehkä siksi, että olen aina haaveillut siitä, että olisi sellaisia teräviä tusseja, joilla voisi koristella kynsiä. Sitten luin tekstin ja palasin todellisuuteen :D kivalta tekniikalta vaikuttaa kuitenkin näinkin ja kynnet näyttää tosi hyvältä. Pitää laittaa kokeiltavien listalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, nyt kun ton sanoit niin olis kyllä loistavia semmoset terävät kynsilakkatussit jotka oikeesti toimis! :D Kiitos, kannattaa kokeilla tätäkin tekniikkaa, vaikkei nyt ookkaan yhtään niin hieno idea ku toi sun visio asiasta. ;D

   Poista
 6. Onpa kyllä kivan kuuloinen tekniikka! :) Ja kynnet on todella ihanat, oikein keväiset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tää oli kyllä kivan erilainen tekniikka! ;3

   Poista
 7. Hassut mutta kuitenkin söpöt n__n

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)