perjantai 8. heinäkuuta 2016

Fanitytön Rammstein-kynnet

Voi että mä kärsin siitä, miten nää kuvat ei tee yhtään oikeutta mun Provinssi-kynsille! Melkein viikko siitä on jo vierähtänyt, kun näin mun yhden pitkäaikaisimmista suosikkibändeistä ihkaekaa kertaa lavalla livenä. Kokemus oli todellakin sen arvoinen, että kannatti jonotella liikkumatta pari tuntia keskellä ihmismassaa ja odottaa bändiä lavalle. Rammstein!
Kynsillä:

Glam Of Sweden - 31 (musta creme)
+ koristeluissa: Oumaxi-akryylimaalit & Orly Instant Artist - Platinum (hopea koristelulakka)
+ niitit
Tein nää kynnet varmasti vaikeimman mahdollisen kautta, uskokaa tai älkää, hankalin osuus kynsien teossa ei suinkaan ollut tuo logon tekeminen, vaan tuon Saksan lipun taiteilu. :'D Note to self: ensi kerralla älä lähde värittämään mustaa pohjaa keltaisella ja punaisella, vaan heitä suosista alle valkoinen lakka.

Nää oli niin kiiltävät, että oli hankala saada kuvaa jossa koko kuvaus- ja valaistuskalusto ei loista kynsistä, pahoittelut.  


Käpälä ylös, kuinka moni muu oli katsomassa Provinssissa Saksan lahjaa maailmalle ja jos teitte kynsiä Rammsteinille niin pistäkää linkkiä! :)

8 kommenttia:

 1. Voi oisin kyllä tahtonu Rammsteinia käyä kuunteleen, mutta ei oikeen päässy eikä pystyny tuleen sinne. :/ Upeat kynnet! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh. :( Toivottavasti sulle tulee tilaisuus vielä päästä katsomaan herroja livenä! Ja kiitos. :')

   Poista
 2. Hyvin oot onnistunu Saksan lipun kanssa! Rammsteinilla on kyllä pari hyvää "mielentila-biisiä" mutta en kyllä yhtyeen fanista käy.. :D
  Mä suunnittelin tekeväni samaisen lipun kanssa varustetut jalkapallokynnet, mutta en sitten vielä ehtinytkään ja nyt eilen kisojen loppusuoralla Saksa tippui peleistä pois.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :3 Joo, mäki pelkäsin vahingossa tuolloin lauantaina ottavani kynsillä kantaa illan matsiin! ;D

   Poista
 3. Kävin aidan takana kuuntelees pari biisiä. :D Ei sillä, että koko Provinssi jytäs meillä asti.

  VastaaPoista
 4. Olin paikalla, oli toooodella mielettömän hyvä keikka!! Ihan liekeissä vieläkin =D. Mun kynnet oli mustat hopeisilla ketjuleimoilla. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, mahti oli keikka ja odotusten arvoinen! :) Kuulostaa erittäin hyvin teemaan sopivilta kynsiltä! ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)