perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kynnet Sallalle

Nää on varmasti auttamattomasti myöhässä, mutta Salla pyysi tuossa jokunen hetki sitten (kröhöm, toukokuussa) että testaisin Picture Polishin Color Stormia, jotta hän osaisi päättää, jotta tykkääkö lakasta vaiko eikö.
Kynsillä:
CND - Be Demure (vaaleanpunainen creme, saatu)
Picture Polish - Color Storm (glitter)

Ostin tuon ihanan väripläjäysglitterin, siis Picture Polishin Color Stormin, CesarsShopista ja onhan tää ihana! Tässä on mattaglittereitä eri väreissä ja sopii mun mielestä tosi hyvin vaaleanpunaisen pohjan päälle. Glittersandwich voisi olla toinen lakkaustyyli, johon tätä voisi kokeilla. 

CND:n Be Demure on nätti vaaleanpunainen, joka peitti hyvin, mutta mun makuun levittyvyys ei ollut niin hyvä kuin olisin toivonut. Kuivumisaika oli mun mielestä tällä hyvä myös.
Mitä mietteitä lakkaus herättää, oliko tää hyvä lakkayhdistelmä, vai miten te yhdistäisitte tuon Color Stormin? Toivottavasti Salla sait nyt jotain apua siihen päätökseesi! ;D


6 kommenttia:

 1. Ai herranjumala nuo kynnet on ku karkkitaivas! :D ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kieltämättä toi Color Storm on ihan karkkilakka! :'))

   Poista
 2. *pus* ja kiitos :D

  Tuo on kyllä hyvin symppis lakka, joten eiköhän se mun laatikkooni tässä vielä eksy. Tosin usko tai älä, mulla on tällä hetkellä kunnon lakkaähky, enkä ole hetkeen ostanut lainkaan lakkoja - leimauslaattoja kyllä senkin edestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 :') Haha, kyllä mä ymmärrän, ähky voi iskeä aivan yllättäen :'D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)