perjantai 1. heinäkuuta 2016

Söpöt kukkaset

Nyt tulee simppeliä vaihteeksi, sillä edellisissä kynsissä oli paljon kaikenlaista sälää.
Kynsillä:

Essence - Be Awesome Tonight! (vaaleanpunainen creme)
+ leimauksessa: Essence Stamp Me! Black & Bundle Monster BM-221


Tää Essencen Be Awesome Tonight! on niin söpö lakka! Mä en rehellisesti sanottuna tiedä montako hyvin lähellä tätä cremesävyä olevaa lakkaa omistan, mutta hei, vaaleanpunaisia ei varmaan voi olla liikaa (voiko?)! Oon mielettömän iloinen, että Essencen cremet on niin helposti saatavilla ja hyvälaatuisia, aina löytyy uusia ja ihania sävyjä ja tosi halpaan hintaan vielä. En oo muutamaan viikkoon käynytkään penkomassa ständeillä, voisi piakkoin mennä taas.

Leimaukseen halusin mustaa ja kukkasia, miten se onkin muuten aina niin, että tietyt leimakuviot vetää puoleensa kerta toisensa jälkeen. Laattoja voi olla vaikka miten paljon, mutta aina päätyy käyttämään niitä samoja kuvioita. Tää kukkaleima on yksi semmonen, jota oon käyttänyt tosi paljon. Kai se vain hipoo mun esteettistä silmää. 

Eikö ookkin söpö vaaleanpunainen tuo Essence ja hei, olkaa nyt joku mun kanssa edes samaa mieltä siitä, ettei vaaleanpunaisia cremejä voi olla liikaa, niissä on eroja! ;D

PS. Arvatkaa kuka menee lauantaina katsomaan pitkäaikaista suosikkibändiään Rammsteinia? No minä! Ja tietysti kynnet pitää olla sen mukaiset! ;)

4 kommenttia:

  1. Söpö lakkaus toden totta :) <3 Onhan niitä vaaleanpunaisen ERI sävyjä itsellekin ehkä muutama kertynyt ;) Kivaa keikkaa, ois superia joskus itsekin lähteä ko. bändiä (ja etenkin sitä show-meininkiä) katsomaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :3 No nimenomaan, niitä on niin monta eri sävyä että väkisinkin kertyy muutamia.. ;D Ja oli kyllä mahtava keikka!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)