tiistai 6. syyskuuta 2016

"Mä en koskaan kyllästy..."

Millaiset on teidän "mä en koskaan kyllästy..."-kynnet? Eli väri, tyyli, mikä vaan, mikä toistuu kynsillänne usein, mutta näyttää teistä aina yhtä kivalta? Mulla se on pitsikuvio.

Ennen pitsikuviota "mä en koskaan kyllästy..", oli yleinen aloitus leopardikynsiä koskevissa postauksissa. Silloin sitä usein mietti, että lukijat varmaankin kyllästyvät kuoliaaksi näiden ainaisten leopardien kanssa. Kuitenkin loppujen lopuksi, vaikka tottakai lukijat olette tärkeitä, on tärkeää miettiä, missä kynsissä itse viihtyy ja tehdä kynnet sen mukaan. Lukijat käyvät blogissa, viihtyvät tilastojen mukaan keskimäärin alle minuutin jonkin postauksen eli yksien kynsien parissa blogissa ja itse parhaimmillaan (tai pahimmillaan) olen näissä kynsissä viikon.


Kynsillä:

Essie - Muchi, Muchi (vaaleanpunainen sheer)
+ leimauksessa: Essence Stamp Me! Black & Born Pretty Store BP02Ensin mulla oli toi Essien hempeän vaaleanpunainen Muchi, Muchi kynsillä pari päivää ihan yksinään, kun oli taas joku kiirehetki, enkä ehtinyt miettiä mitään koristeluita. Jatkojalostuksesta sitten sain jopa nuo leimatkin siihen päälle. 

Millaiset on teidän "mä en koskaan kyllästy.." -kynnet?


18 kommenttia:

 1. Pitsikuvio ehdottomasti täälläkin, voisin tehdä koko ajan vaan pitsikuvioisia lakkauksia. :D Toinen on sitten liukuvärjäykset ja toki myös kaikki siirtokuvilla koristellut lakkaukset, mutta niillä tietysti saa jo enemmän variaatiota.

  Kaunis lakkaus, pitsi toimii aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva etät on muitakin jotka luottaa pitsikuvioon! ;)

   Poista
 2. Mä en kyllä tiedä mihin mä en kyllästy mutta tykkään kyllä aina pitsileimoista :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Mä en koskaan kyllästy kynsillä pitsiin, kukkiin enkä ranskalaisiin manikyyreihin. Lisäksi talvella voisin tehdä lumihiutalekynnet vaikka joka viikko :)

  Mä uskon, että lukijoita viehättää bloggaajan oma innostus, jota ei välttämättä ole silloin, jos yrittää tehdä jotain itselle epämukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Oot kyllä oikeassa, kyllähän se varmasti heijastuu jos aina on vaan blogissa kynsiä, joista ei itse sillä tavalla pidä.

   Poista
 4. Nätit. <3

  Mun "mä en koskaan kyllästyt" -kynnet on lakattu OPI:n mustalla Onyxilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Hih, mustat kynnet on jotenkin tyylikkäät!

   Poista
 5. Nätit! :) Mää en koskaan kyllästy (varmaan) liukuvärjäys&leimat -yhistelmiin. Tosin noilla saa toteutettua vaikka ja mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se on totta, että tuolla combolla saa jo vaikka mitä aikaiseksi. :)

   Poista
 6. Tällä hetkellä miulla taitaa olla "en ikinä kyllästy" -kynnet ranskalaiset värilakalla, glitterillä ja siirtokuvilla höystettynä :)
  Nää pitsit on nätit ♡

  VastaaPoista
 7. Kaunis lakkaus! Mulla on varmaan glitterliuku sellanen mihin en koskaan kyllästy :)

  VastaaPoista
 8. Pantterikuvio on mun "en koskaan kyllästy" vaikka toki pitsi on hyvällä kakkos-sijalla! Ja nää on muuten oikein kauniit ja elegantit, oih <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, leoihin ei kyllä kyllästy koskaan! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)