perjantai 23. syyskuuta 2016

Hankalimman kautta -kynnet

Toisinaan nään Instassa jonkin tosi kätevän näköisen videon kynsien tekoon. Esimerkiksi jokin aika sitten näin, miten kätevästi oli nestemäistä lateksia käytetty apuna ranskalaisen manikyyrin kärjen teossa. Lateksia laitetaan kynnelle siten, että kynnen kärkeen jää alue, joka sitten lakataan kynsilakalla. No, ainakaan mun käsissä tää lateksi ei ollut kovinkaan kätevä ranskiskärjen tekoon.. Syynä lienee se, että lateksi olis pitänyt nappaista pois ennenkuin lakka kuivui kynnelle. Kynsillä:

China Glaze - Sweet Hook (vaaleanlila creme)
China Glaze - Glitter Me This... (glitter)
+ Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen koristelulakka)


Loppujen lopuksi sitten lakkailin nuo kärjet ilman mitään apuja ja peittelin pahimmat mokailut tuolla valkoisella viivalla. Mutta voi että, tuo Glitter Me This.. on aivan ihana glitter! Oon niin heikkona kultaglittereihin, joissa on mukana muitakin glittereitä. Tässä on kultaista, valkoista ja vaaleanpunaista glitteriä, tosi söpö. Tää on tämän kevään House Of Color -kokoelmasta, muita kokoelman lakkoja mulla ei olekaan.  


Kokonaisuutena tykkäsin kyllä lopputuloksesta, onhan nää tämmöset hempeät ja karkkiset. Jotenkin tuntuu, että oon nyt yhä enemmän tykästynyt kaikkiin ranskisjuttuihin, koska haluan, että oma kynsi näkyy lakkauksen pohjalla.

Mitä tykkäilette, onko sopivan hempeät? Ja eikö ookkin ihana tuo glitter? :)


4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)