perjantai 30. syyskuuta 2016

Emojinails + arvonta

Nyt ois vuorossa ehkä tän vuoden makein lakka! Itsehän olen totaalinen emojien suurkuluttaja, tungen niitä kaikkiin viesteihin, joten arvatkaa miten täpinässä olin, kun sain nyt tunkea niitä myös kynsille.Kynsillä:

Essence - Be Awesome Tonight! (vaaleanpunainen creme)
Color Club - Squad (glitter)Pohjalle pistin Essencen vaaleanpunaisen ihanuuden, Be Awesome Tonight!:in. Sen päälle pääsi Color Clubin Squad -glitterlakka. Tää on mielettömän söpö, jostain syystä pidän kovasti ideasta että emojeista on muutettu pikkuisia glittereitä joita saa läiskiä kynnelle.

En tiedä montako lakkaa kokoelmaan kuuluu, varmaan yli kymmenen, mutta ne ovat aika samantyylisiä emojisisällöltään. Ilmeisesti vain pyöreiden glittereiden väri ja sekoitus vaihtelee niissä. Siksi en näkisi, että tarvisin kovin montaa emojilakkaa, tää yksi riittänee.

Mitäs mietteitä kynnet herättää, onko emojilakat hot or not? ;)


Pssst. Facebookin puolella ois lippuarvontaa tarjolla, käy kurkkaamassa täällä ja voita liput sulle ja kaverille I love me-messuille! :) 


4 kommenttia:

 1. Hih, ihana emojilakka! :D

  VastaaPoista
 2. Nuo emojit olisi ehkä kätevämpää olla erillisinä, ei lakan seassa? Hmm. Mut hauska idea ja tosi söpön lakkauksen oot tehnyt! Hyväntuuliset kynnet, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sannu! Totta joo, isot glitterit on hankalia lakassa. :')

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)