tiistai 24. tammikuuta 2017

Holoa ja sudintaa

Nyt heitetään esille kynnet, jotka on täynnä tajunnan virtaa.

Kynsillä:

China Glaze - Not In This Galaxy (koralli holo)
Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Color Club - Beyond (musta holo)
Color Club - Harp On It (hopea holo)
+ leimauksessa: Konad m81 & Konad Special Polish Black


Oon tehnyt tällaisen positiivisen huomion bloggaamisen suhteen, että nyt kun mulla ei oo mitään säännöllistä postaustahtia, niin oon monesti ollut jo menossa kirjoittelemaan tänne, mutta sitten onkin tullut joku juttu. Tavallaan siis into on palautunut, kun ei oo mitään pakkoa postata, jos ei tahdo, eikä oo pakko keksiä postattavaa joka viikolle. 

Nää kynnet on tämmöiset sekavanoloiset, en oikein muista, mikä oli se idea näissä. Ainakin idea oli tuo ihana leimakuvio, jota en oo koskaan käyttänyt. Itseasiassa en oo tainnut koskaan käyttää koko tuota Konadin m81-laattaa, hups. 

Jostain kumman syystä tykkään näistä kynsistä tosi kovasti! Jos sekavat kynnet voivat olla mieltä rauhoittavat, niin nää mun mielestä on juurikin sitä. Rauhoittumista tarvii, sillä on tässä ollut niin miljuuna eri projektia meneillään, jotka on toisistaan ihan erillisiä, että joutuu ihan tosissaan jakamaan omaa aikaansa, että kaiken ehtii. Mutta päivääkään en vaihtaisi pois! :)


Mites teidän tammikuu on lähtenyt käyntiin, kiirettä vai leppoisaa eloa? :)

6 kommenttia:

 1. Paljon kaikkea, mutta todella toimiva kokonaisuus. Tykkään! Kiva kuulla, että into bloggailuun on palannut.:) Täällä tammikuu on ollut ihan leppoinen, mutta silti tuntuu, että koko tammikuu on vilahtamaisillaan ohi ihan huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiioksia! Joo, jotenkin tammikuu on kyllä vilahtanu ihan huomaamatta ohi! :o

   Poista
 2. Mulla tuo kahden postauksen viikkotahti on helpottanut asiaa, ei enää tarvitse stressata kynsiä vaan teen sen mitä töiltä ehdin. Tässä on alkuvuosi ollut melkoista vilskettä, tälläkin viikolla töistä kotiuduttuani teen illan samoja töitä kotona. Toivotaan, että tässä kevään päälle helpottaa hommat ja pääsee oikeasti pitämään viikonloppuja ja iltoja omille harrastuksille eikä töille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli kaksi postausta viikossa, mutta se oli liikaa tähän väliin. 8( Joo, se pitäis osata tehdä se ero töiden ja muun välille, että sais oikeasti tuulettaa päätä!

   Poista
 3. Mä tykkään siitä, että näillä kynsillä on paljon kaikkea, mutta kaikki sopii hyvin yhteen keskenään! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)