sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kun elämä tarjoilee sitruunoita ja satsumoita..

.. niin tee värikkäät stressinpoistokynnet! Mulle kynsienlaitto on toiminut aina erilaisten tunteiden välittäjänä. Se itse kynsien tekeminen vie mut usein flow-tilaan ja jos on stressiä, mutta ei kiire, niin silloin kynsienlaitto on stressinpoistoa parhaimmillaan. Valmiit kynnet monesti myös kuvastavat sitä olotilaa, joka mulla on. Noh, ainakin melkein aina, sillä tänään ollaan kyllä turhan värikkäitä mielialaan nähden. Toisaalta, mieliala on tällä hetkellä hyvin sekava, joten ehkä nämä kuvastavatkin sitä?


Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Orly - Fancy Fuchsia (pinkki neoncreme)
China Glaze - That's Shore Bright (violetti creme)
Essence - Love Is In The Air (keltainen creme)
Essence - Play With My Mint (minttu creme)
China Glaze - Petal To The Metal (korallinpinkki creme)
+ akryylimaali (musta)

+ chevron-kynsiteippi (saatu)


Pohjalle heitin ensin valkoisen lakan ja aloin sitten pohtia, miten näitä valitsemiani värejä siihen sommittelisin. Sainpa näihin yhden käyttämättömän lakankin ympättyä, nimittäin China Glazen Petal To The Metalin, joka on tuollainen korallinpinkki creme. Ihana lakka, tykkään. 

Käytin apuna kynsissä Nurbesteniltä saatua chevron-teippiä. Tätä on hurjan pitkä rulla ja mun makuun vinyylit on hieman arvokkaita kovassa käytössä, joten olin iloinen, että vajaalla kolmella eurolla saa kunnon rullan tuota. Sillä voi tehdä myös noita suoria osioita kynsille, kun kääntää vaan teipin toisinpäin. 

Kynsiä tehdessäni totesin, että mun nail art-sivellin tilanne on tällä hetkellä täysin surkea. En tiedä, mihin kaikki hyvät siveltimet on mun laatikoista hävinneet, mutta asialle pitää tehdä jotain. Oli tosi haastavaa tehdä nuo mustat viivat, kun siveltimen karvat sojotti suuntaan ja toiseen. Ja jostain syystä mun kädet myös tärisi ihan hulluna. Ei, nämä eivät oo puolustuksia, vaan ihan totisinta totta. :'D


Itselläni on tosiaan vuosi alkanut hieman sekavissa merkeissä, mitenkäs teillä? 


12 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat, tuli keväinen fiilis! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Jos tuollaisista kynsistä ei tule hyvälle tuulelle, niin ei sitten mistään. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se on kyllä totta, että pirteät kynnet piristää. :3

   Poista
 3. Tuli ihan pääsiäismunat mieleen! :D Toivottavasti stressinpoisto tehoo♡

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan pirteän värit!

  VastaaPoista
 5. Hei mutta näähän on ihan huikean hienot! Ja niin ihanan värikkäätkin, varmasti toimi lääkkeenä stressiin ♥ Kunnon väriterapiaa :)

  VastaaPoista
 6. Such a pretty and cheerful manicure!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)