perjantai 6. tammikuuta 2017

Mitä Mintulle kuuluu?

Heissan pitkästä aikaa! Pidin tuossa pari viikkoa taukoa bloggaamisesta ja oli varmasti hyvä päätös. Sen aikana pohdiskelin vähän blogijuttuja ja sitä, miten tästä eteenpäin.

Kynsillä:

Essie - Go With The Flowy (harmaa shimmer, saatu)
+ leimauksissa: Konad Special Polish Black & Konad m82
+ strassit


En oo hetkeen tainnut oikein kertoa, mitä mulle kuuluu. Mulla loppui tuossa joulukuun lopussa työt ýhdessä paikassa, mutta heti tammikuusta sain jatkaa toisessa työssä osa-aikaisesti. Todennäköisesti saan sitten vielä kevät-kesälle toisen työn, joka on kokoaikainen, joten työtä riittääpi. Nautin suunnattomasti mun asunnosta ja Romeo-kisu viihtyy täällä ja myös mummolassa.

Viime uutena vuotena tein lupauksen, että postaan kolme kertaa viikossa. Lupaus piti kesälle asti, jonka jälkeen jatkoin kaksi kertaa viikossa-postaustahtia. Monesti maanantai ja torstai-iltaisin oli semmoinen uupumus, kun tiesi, että huomiselle pitäisi postaus tehdä. Kyllä mulla oli usein kynsiä varastossa, mutta kuvien käsitteleminen ja hilpeän ja erikoisen postauksen tekeminen oli se ongelma. Tuli fiilis, että tarvitsee selitellä, miksi kynnet on taas tämmöiset, eikä jotain jännää ja uutta.

Mun työ on syksyn aikana ollut semmosta, että oon somen kanssa tekemisissä päivät pitkät, niin jotenkin se blogiin kirjoittaminen ei enää tuntunutkaan niin kivalta. Varsinkin, kun olin laittanut tuollaisia "x-kertaa viikossa"-tavoitteita, niin tuntui, että blogiin kirjoittaminen oli muodostunut yhdeksi työksi muiden rinnalle. Ei tämä kirjoittaminen enää ollut kiva harrastus tai tapa purkaa ajatuksia, kuten ennen. Nykyään tuntuu, että omien ajatusten purkaminen tänne on vaikeampaa kuin ennen. En osaa oikein sanoa syytä, varmaankin nuo jonkun vuoden takaiset anonyymipelleilyt ovat jääneet mieleen ja muistattavat siitä, että kaikki mitä nettiin kirjoitat, voi päätyä kenen tahansa tietoon. Jotenkin myös kun oon nyt pitäytynyt kirjoittamasta yksityiselämästäni ja tekemästä mielipidepostauksista, niin olen alkanut miettiä, onko blogin lukijakuntakin muuttunut sellaiseksi, ettei sellaiset postaukset teitä edes kiinnostaisi. 

Tänä uutena vuotena en tee lupauksia blogin suhteen. Oikeastaan ainut lupaus, jonka voisin tehdä olisi jotain tyyliin, "pidä postaustahti sellaisena ettei se syö motivaatiota." Tarkoittaa se sitten kerran kahdessa viikossa tai kolme kertaa viikossa. 


Ihanaa vuoden alkua jokaiselle ja jos tuntuu siltä, että teillä on jotain mielen päällä, niin kommentit ovat aina tervetulleita ja odotettuja! :) 

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana kynnet. Täytyykin apinoida niistä värimaailma. Just tuota laattaa en omista, mutta eiköhän jotain kuvioita löydy. 😊

  Tuo on hyvä lupaus tälle vuodelle. Jos joku asia stressaa, sitä pitää muuttaa. Sulla kuitenkin on hyvä blogi, ja taito tehdä hienoja lakkauksia. Katselen niitä mielelläni jatkossakin, vaikka vähän harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Apinoi ihmeessä, onneksi kukkakuvioita on miljuunia olemassa, että varmasti jokin korvaava löytyy sunkin laatoista. ;D Tuo on kyllä totta, että pitää muuttaa asiat jotka stressaa, koska eipä ne muuten oikein helpota. Ja tää on semmoinen asia, johon voi itse vaikuttaa kuitenkin. Kiva kuulla, että pysyt mukana jatkossakin! :)

   Poista
 2. Ihanaa vuoden alkua myös sinulle :) ja ihanat kynnet! Sopii kivasti tähän talviseen säähän. :)

  Eikä tosiaan kannata ottaa mitään paineita tästä blogista. Kuulostaa oikein hyvältä tuo, että teet postauksia sen mukaan ettei se syö motivaatiota. Postauksia pitääkin tehdä silloin, kun itsestä hyvältä tuntuu, eikä niin, että niiden tekeminen tuntuu ns. pakkopullalta. Upeita ja laadukkaita postauksia sulla aina onkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kehuista! :) Se on kyllä totta, sen huomaa blogistakin jos se on väkisin tehty, eikä siitä silloin saa kyllä lukijatkaan mitään irti. :/

   Poista
 3. Hyvää alkanutta vuotta

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa alkanutta vuotta! ♥ Hyvä että pohdit tuollaisia asioita, jos jokin harrastus alkaa tuottamaan enemmän stressiä kuin iloa, kannattaakin siitä ottaa vähän etäisyyttä. Pienet tauot toimivat itselläkin aikamoisena ponnistuslautana blogin kanssa aina silloin tällöin, sillä kyllä mulla itselläkin on aikoja jolloin bloggaaminen tuntuu enemmän työltä kuin huvilta. Toivottavasti et kuitenkaan polta itseäsi ihan loppuun ja löydät sen sopivan tahdin itsellesi, olisi meinaan ihan kamalaa jos sun blogi katoaisi kokonaan!

  Tsemppiä bloggailuun, sulla on ihana blogi ja tosi mielelläni lukisin niitä mielipidepostauksiakin taas :)

  Ja hei, nää kynnet on todella nätit ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentista ja kehuista Nena Sofia! <3 :3 Niinpä, silloin on kyllä tarve tehdä jotain muutoksia, jos harrastus stressaa.

   Poista
 5. Ei todellakaan mitään paineita ja stressiä blogista :) Siun blogi on ensimmäinen kynsilblogi mitä olen ikinä alkanut seuraamaan ja aina nykyäänkin käyn kaikki postaukset lukemassa, vaikken välttämättä mitään kommentoikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun nyt kommentoit, se on tosi ihanaa kuulla että käyt lueskelemassa, vaikket kommentoisikaan. :)

   Poista
 6. Oon aina ihmetellyt miten työssäkäyväillä ihmisillä on aikaa ja energiaa postata monta kertaa viikossa?! Mun mielestä postaustahti voi olla säännöllisen epäsäännöllistä :D itsekkin luen blogeja hyvin epäsäännöllisesti välillä ihan joka päivä ja välillä vain viikonloppuisin välillä saattaa olla 1-2 viikon taukojakin. No tietysti meitä on moneksi ja joku voi odottaa että suosikki bloggarin postaus ilmaantuu tiettynä päivänä tiettyyn aikaan. Mut ennen kaikkeahan homman pitää olla itselle mielekästä ja sen mukaan päivität blogia! Tsemppiä ja jaksaa,jaksaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kyllä tämä oman aikansa ja tarmon vie! Ja kiitos tsempeistä! ;D

   Poista
 7. Sievä lakkaus!

  Mä liputan ehdottomasti tuon pakottamattoman bloggailun puolesta, se kuulostaa uuden vuoden suunnitelmaksi siis vallan hyvältä. ;)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)