perjantai 6. huhtikuuta 2012

Maalattuja pääsiäismunia + Wing Fling

Oon taas ajanhermoilla ja tein pääsiäiskynnet, ensin esittelen kuitenkn yhden Take Wing -kokoelman lakan pelkiltään.


Color Club - Wing Fling, saatu CesarsShopista. Tämä on söpö pinkki glassflecked, jossa sininen vivahde. Tämä on kaunis, mutta jotenkin tämä ei innostanut ihan niin kovasti kuin pinkin lakan voisi olettaa innostuttavan, mä luulen että johtuu siitä että pistin tälle kokoelmalle TODELLA suuret odotukset pullojen perusteella ja oletin että tässä ois enemmän vivahdetta tai jotain muuta erikoista. Tosi nätti pinkki kyllä jokatapauksessa, jos tällaisista tykkäätte niin on varmasti mieluinen. Kuvassa lakkaa on 3 kerrosta.

Toisena Color Club - Fly With Me, tämäkin Cesarsilta.


Uskokaa tai älkää, tää vihreä oli mulle jopa mieluisempi kuin tuo pinkki. ;D Tämä on sen verran erikoinen, että erottuu varmasti. Sallan kanssa käytiin pohdintaa, että onko tämä kuten OPI - Simply Smash-ing mutta mulla kun on nää molemmat niin voin kertoa että ei ole, tämä FWM on selkeästi kirkas vihreä, OPI on kultainen/oliivi vaikka koostumus on molemmissa melko sama. Kuvassa lakkaa 3 kerrosta, joka onkin se määrä joka koko kynnen peittoon tarvitaan, mahdollisesti neljäskin kerros jos on kovin tarkka.


Koristeluissa käytin Orlyn Instant Artist linereitä väreissä: Crisp White, Leafy Green, Fiery Red, Sunshine, Grape, Rose, Hot Blue sekä Pink Pastel. Ei ole omat henkkoht. suosikkini nää kynnet mutta jotain pääsiäismäistä piti saada, eikä mulla ollut pienempiä pensseleitäkään mukana täällä kotikotona. ;D

Ei mulla sitten ole tällepäivää muutakuin että..


24 kommenttia:

  1. Onko tuo Wing Fling samanlainen China Glazen 108 Degreesin kanssa? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää mulla ei oo nyt molempia lakkoja käsillä, muistaakseni on aika samankaltainen mutta olisiko koostumus ollut vähän eri mutta väri ainakin on muistaakseni sama. :o

      Poista
    2. Okei, hyvä. :D Ei sitten harmita etten ottanut tilaukseen mukaan tuota. x)

      Poista
  2. Flormarilla on ihan samanlainen pinkki kun tuo Color Clubin Wing Fling :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvinkin olla, meinaatko tuota U05 (http://sonnela.blogspot.com/2012/01/silla-olen-myohaisheraaja-ja-laiska-ja.html)? Ainakin se ero näillä on, että tuo Flormar ei peitä edes kolmannella kerroksella niin että sitä voisin yksinään käyttää. ;(

      Poista
  3. Voi vitsit, tuo vihreä on ainut tuosta kokoelmasta minkä jätin reestä pois kun piti saada muutakin tilattua. Äh pitääköhän pian tehdä uutta tilausta, että saan sitten koko kokoelman itelleni! Ihana vihreä meinaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, hih! Tämä on kyllä ihanan erikoinen lakka ja kimmeltääpi kivasti. 8]

      Poista
  4. Mistä niitä Dotting Tooleja voi ostaa/tilata ? Saako niitä muualtakin kuin netistä, kun en oikeen luota netistä ostettuihin tuotteisiin. Ja ihania kynsiä teet! :)

    http://nails-and-makeup.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mimaxista saa ainakin suht halvalla! ite en osaa neuvoo että saisko jostain muualta kun nettikaupoista, paitsi esim. ite tekemällä.

      Poista
    2. Annehan siinä vastasikin jo, itselläni ei oo Mimaxista kokemuksia joten en osaa siitä sanoa mutta tilaamalla varmasti helpommin löytää kun en ainakaan itse oo kauppakaupoissa dotting tooleja nähnyt paitsi stockman beautyssä oli Orlyn dotting tooleja.

      Poista
  5. Voi että noi molemmat on kyl aika herkut.:) Pitäis varmaan tilata itselleki, mut oon viime aikoina ostellut aika paljon lakkoja niin pitää varmaan malttaa olla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne, välillä tulee osteltua itsensä aikamoisiin ostoskrapuloihin eikä hetkeen viitsi mitään sitten ostakkaan. ;D

      Poista
  6. Huh, vihdoin pääsin blogisi alkuun asti! Aloin lukemaan muutama viikko sitten ja siitä asti se on ollut välilehdellä ja joka päivä olen selannut useamman aivun taaksepäin ja nyt viimein pääsin alkuun, vaikka päätinkin kommentoida uusimpaan :-)

    Uusi lukija ja bloggaaja siis täällä hei! Olet todella taitava koristelija ja blogiasi on kaikin puolin ilo seurata kun lakkaukset ja kuvat ovat laadukkaita ja teksti selkeää. :-)

    Tuo Fly With Me näyttää U-P-E-A-L-T-A! Tykkään ihan mielettömästi tuosta väristä, usein lähes tuonsävyiset näyttävät liian likaisilta tai tunkkaisilta, mutta tuo on ihan täydellisen näköinen, eli pitää varmaan liittää seuraavaan lakkatilaukseen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, ootpa ollu ahkera kyllä, kun ite kanssa koitan noita tunnisteita säätää kaikkiin postauksiin ja tuntuu ettei millään jaksaisi omia juttujaan lukea taaksepäin niin paljoa. ;D Kiitos kovasti ja tervetuloa seurailemaan! :)

      Poista
  7. Hyvää pääsiäistä sinulle :)!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanan suloiset pääsiäis kynnet :)

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka söpö pääsiäislakkaus :) hyvää pääsiäistä vielä!

    VastaaPoista
  10. ois tosi kiva nähdä tuo vihreä lakka ilman koristeluja :D kun on varmasti nätti ilman niitäkin (; toki aivan upeat nuo kositelutkin, olisi vain kiva nähdä lakan sävy kokonaan(= kiitos vastauksesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan muistaa käytellä sitä ja ottaa kuvat ennen koristeluja. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)