keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kirpparia ja 12 minuutin kohokohta

Tänään olin siskon luona ja käytiin viemässä kirpparille tavaraa. Sitä ennen äiti käväisi täällä ja toi mun lustimet ku pyysin. Tässä lähellä näytti olevan nimittäin luistinrata ja ehkä minäkin sitten yläasteaikojen uskallan nousta terälle.


Ikuisuuden vanhat luistimeni, ostettu varmaan joskus ala-asteella. Mutta mikäs siinä kun näilläkin pärjää.


Lisäksi tänään oli tullu äidille tilatut väriraidat, jotka sopii pituudelta just sopivasti mun normihiusten kanssa. Se halus antaa mulle puolet ku ei se tarvinnu 6 sinettiä. Oikeasti ne on punaisemmat ku kuvassa, mutta kamerani väritys nyt on mitä on.

Huomenna meen isukin kanssa syömään, mutta vielä tästä päivästä sen verran, että tämä päivä on taas menny vähäku unessa, en tiedä mitään, en muista mitään, tuntuu oudolle.

Syyn nyt varmaan arvaattekin, yöllä ei paljoa ehtiny nukkumaan ku surkuttelin Roopea armeijassa. Eilen puoli 4 aikaan kirjoitin sille sitten kirjeen, vaikka vannoin, etten kuitenkaan osaisi. Niin se vaan tunteet vie järjen mukanaan. Vaikka ennyt sitten tiedä onko siinä mitään järkensämenettämistä vaikka kirjeen toiselle kirjoittaa, ehkä ei. Kirjeen mukaan lähti pari tärkeetä juttuakin. :] Täytyis vaan saada muutama juttu selville, että voin pistää sen postiin.

Tänään tosiaan sain äskettäin 12 minuutin puhelun ekaa kertaa kolmeenpäivään ja voi pojat että tuntuu kivalle! :] Päivän kohokohta. <3 Ette voi uskoa, miten toisen äänen kuuleminen voi olla tärkeää! Huomenna se vois ehtiä taas soittamaan kun äsken tuli viesti, ettei tänään enää voi.

Ehkä tämä leskeys tästä helpottaa. :] Luottavaisin mielin eteenpäin!

fiilis: Ihan jees
np. Youtube: TJ - Mul on VMTL

p.s. Kynsilakkojen lukumääräkyselyyn osallistui 36 ihmistä. Lähes puolella kyselyyn vastanneista on 1-15 lakkaa ja 25% hieman enemmän, nimittäin 16-30 lakkaa. Hajontaa oli hieman, mutta 11% kyselyyn vastanneista on yli 100 lakkaa, wow!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)