perjantai 8. tammikuuta 2010

Loppualelöytöjä.

Tein tänään elämäni pikashoppailut. Menin viemään Roopea asemalle ja kävin samalla piristykseksi hakemassa vähän jotain.. Okei, no ei ollut tarkoitus kyllä ihan tällaista kasaa kantaa kotiin, mutta..


Okei, tämä kasa kaipaa selittelyjä. Arvatkaa, paljonko kasa maksoi? Tai oikeammin, paljonko sen arvo on? Kasassa siis pehmokengät, Teija Laaksamon Seppälälle suunnittelema laukku, satiiniyöhousut, farkut, 4 toppia, 1 t-paita.

No, tuon kasan arvo on n. 194 €.

Tuo kasa maksoi mulle 52 €. Kuvitelkaa..

Sitten tarkemmin noihin vaatteisiin.

Käärmekuvioinen toppi oli GT:stä ja maksoi 4,95€. Nuo housut myös GT:stä ja maksoivat 9,90e. Ginassa oli ihan törkeä ale, kaikki alennetut tuotteet joko 4,95e tai 9,90e. Suurin osa vaatteista oli siellä tuon 4,95e!


Musta pitkä tunika, GT 4,95e. Mulla on samantyylinen lilana, tuossa vaan on noita koristeita olkaimissa ja keskellä.


Pitkä toppi/mekko GT:stä, 4,95e. Tässäkin samantyylisiä koristeita kuin tuossa edellisessä topissa.


Paljettitoppi, tuokin 4,95e.


Tuollainen perus lilanvärinen t-paita 2,90e. Mun yks toinenki paita on tuota samaa kangasta, ihan jees.Karvatossut 4,95e.


Tuo ihana laukku, jota oon kuolannu Seppälässä käydessäni. Tuo oli kuulemma eilen alennettu ja se maksoi tänään enää 10e.


Sitten nämä satiini yöhousut, jotka jo melkein otin mukaani täydellä hintaa, mutta onneksi jätin silloin vielä toistaiseksi ja sain nämä vajaalla 5e:lla.

Eikö ollutkin aika hyviä löytöjä? ;D

3 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä 8) haluttaisi itsekkin käydä Ginassa, mutta kun lähimpään on päälle sata kilometriä matkaa, että jes... Mutta kauniita juttuja, varsinkin tuo musta tunikajuttu oli ihana, ja se laukku.

  VastaaPoista
 2. Hienoja juttuja oot löytäny! (:

  VastaaPoista
 3. Nekku: Vooi, sun pitäs päästä käymään!

  Sini: Kiitos. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)