lauantai 2. tammikuuta 2010

Meikkipakkini

Lupasin jo eilen tehdä teille tämän postauksen, mutta sainkin sen aikaiseksi vasta tänään. En ole mikään suuri meikkihifistelijä, joten meikkini mahtuvat tähän keskikokoiseen työkalupakkiin.


Sisältö näyttää kokonaisuudessaan tältä, ihan tosi, tässä ovat kaikki meikkini!

Ylimmällä hyllyllä ripsivärit, meikkikynät ja kaikki muut kynämalliset jutut.
Keskimmäisellä hyllyllä huulikiillot ja pienet luomivärit sekä peitepuikot.
Alimmalla hyllyllä isot jutut kuten pohjustukset ja isot luomiväripaletit.

Ripsarit, joita löytyy nuo ylläolevat. Ruskeaa, mustaa, lilaa, vihreää, sinistä ja kultaista ripsiväriä minulta löytyy, eli kaikki perusjutut. Parhaimpina pidän noita Oriflamen vasemmalla olevia Wonder Lash-mascaroita. Vaihdoin oman vihreän Define-A-Lashini tuollaiseen, kumimainen harja on tuossakin ja minusta tämä on parempi kuin DAL.

Nestemäisiä eyelinereitä. Niin ja tuossa keskellä ainoa omistamani täysikokoinen huulipuna, hah.

Pikkuhuulipunia löytyykin sitten enemmän, kun toimin Oriflamella myyntikonsulttina niin näitä on kertynyt. Oikealla silmämeikkikynien jämät, olen todella huono heittämään mitään meikkejä pois!


Loput huulipunanäytteet ovat kyllä omassa laukussaan, sillä ne ovat asiakkaiden kokeiluja varten. Joskus kyllä nappaan punan tai pari itselleni. Oikealla näkyy myös hajuvesinäytteet.

Sitten takaisin meikkipakkiin ja ylläolevaan kuvaan, jossa ovat kaikki huulikiiltoni. Olen nyt opetellu käyttämään huulipunia ja siinä päällä huulikiiltoa tasoittamassa ja antamassa pitoa. Ehkä joskus vielä opin käyttämään myös huulimeikkejä?

Luomivärini. Kyllä, aika vähänhän niitä näyttää olevan, mutta siihen löytyy pian selitys.. Osa näistä meikeistä on jo ikuisuuksia vanhoja ja huonoja, en vaan osaa luopua..


Minulle uusi tuttavuus luomivärimarkkinoilla olivat nämä tällaiset luomivärikuulat. Kesti aikansa oppia käyttämään niitä. Kuvassa siis Giordani Gold-luomiväri Oriflamelta.


Tässä on se syy, miksi en niin monia irtoluomivärejä omista.


Jo klassikoksi muodostunut Manlyn 120-paletti. Tykkään tästä kovasti, ainoa vaan, että tätä on hankala ottaa mukaan matkalle rikkoutumisen pelossa. Hankkiessani tämän vannoin äidille, että en enää osta tämän jälkeen luomivärejä - enkä ole ostanut! Kerrankin lupaukseni shoppailunsuhteen piti.


Omistan yhden ainoan kokonaisen poskipunan tuota vasemmalla olevaa näytettä lukuunottamatta. Huomaa varmaan, etten ole poskipunaihmisiä? Ehkä pitäisi opetella..


Kaikenlaisia kynämallisia juttuja sen sijaan on kertynyt enemmän. Ylhäällä ensin vasemmalla on silmämeikkikyniä ja 3 viimeistä ovat nestemäisiä rajauskyniä. Alhaalla on pari silmämeikkikynää, valokynä, kulmakynä, peitepuikkoja pari kappaletta ja tuollainen ihana pinkki huulikiiltokynä.


Sitten on välineitä meikkipohjan tekoon. Pari peitepuikkoa, kevyt meikkivoide, pari mattemoussea, meikkipuuteri ja puuteri.

Siinäpä ne kokonaisuudessaan, en eritellyt sen tarkemmin, kun ajattelin, että voitte kysyä jos esim. joku tietty tuote kiinnostaa.

Minulla on tuntunut kerääntyvän erilaisia meikkikyniä, mitä sinun meikkivarastoihisi on kerääntynyt?

7 kommenttia:

 1. mistä olet ostanut tuon ison luomiväripaletin? :)
  löytyykö niitä mistään suomesta? =D

  -pauliina

  VastaaPoista
 2. Pauliina: Itse ostin omani huutonetistä, voi olla, että niitä myydäänkin jossain Suomessa, mutta useimmat noita ostavat eBaysta. :]

  VastaaPoista
 3. Itselleni on kertynyt ihan julmettu määrä huulikiiltoja XDDD

  Pauliina: Katsoin juuri äsken tuolta eBaysta, ja sieltähän niitä lähti aika halavalla :>

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä kiva toi iso paletti, ainakin on valinnan varaa! :)
  Kaveri tais tilata Japanista tms. Aikaa meni vain 1-2vk postissa ja hintaki oli naurettavan halpa. Siellä sai ite valitan kotelon koon ja sisälle noi väripaletit. Voin kaivella osoitetta jos tarvis :)

  VastaaPoista
 5. Johanna: Onhan se! Tosi kätsy paletti, mutta nykyään jotenki käyttö jääny vähemmälle ku oon pysytelly luonnollisissa väreissä, vaikka onhan tuollaki noita ruskeita! :D

  VastaaPoista
 6. Ihana toi paletti♥ Itsekin tarvitsisin paletin, missä olisi valinnan varaa, jotta pääsisin vanhoista meikeistä eroon. ;))

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)