maanantai 4. lokakuuta 2010

Viikon kynsilakka: China Glaze - IDK
Kuka? IDK kuuluu China Glazen sukuun ja tarkemmin sanottuna OMG!-hololakkojen perheeseen.

Missä?
IDK:n valmistus on valitettavasti jo lopetettu, mutta häntä voit toki yrittää metsästää esim. eBaysta, joistakin ulkomaisten kynsilakkakauppojen loppuunmyyntivarastoista ja jo lakan omistavilta. Kicksistä on turha tätä lakkaa etsiä, vaikka tuoreimmat China Glazen-suvun lakat siellä usein majailevatkin.

Hinta? Itse maksoin tästä rapiat 5 €, mutta luulen, että jos tämän nyt jostakin löydät, saatat joutua maksamaan enemmän.

Koko? 14 ml, eli luokittelisin suureksi.

Erikoisominaisuudet?
IDK on lila hololakka, jonka kameleonttimaiset ominaisuudet tulevat parhaiten esiin kirkkaana kesäpäivänä, auringonvalon voimassa.


Yllä IDK varjossa.

Koska tähän aikaan vuodesta kirkasta auringonpaistetta on vaikeaa havaita, piti avuksi ottaa lamppu, että saadaan näkyviin lakan ominaisuudet.


Yllä lakka kirkkaassa keinovalossa.

Näin pärähti käyntiin ensimmäinen viikon lakka-postaus, jonka myönnettäköön (krhmhk) meinasin unohtaa täysin tehdä!

Loppuun vielä kynnet IDK:lla, tehty jo tosin viime talvena.Oletko sinä tutustunut IDK:hon tai muihin OMG!-sarjan holoihin?

4 kommenttia:

 1. Vihreä holo, mikä L8r se nyt olikaan, on kokoelman helmi, meinaan vastaavia en olekaan muissa sarjoissa nähnyt. Laskin että mulla on 9 hologrammilakkaa, niistä kaksi tuosta OMG-sarjasta, jokohan riittää. :D Etenkin kun yksi niistä on holo top coat, jolla sitten saan vaikka mistä väristä hololakan. Ei mene holobuumi mulla koskaan ohi!

  VastaaPoista
 2. Sonia: Oi vitsi! Tommonen holo top coat oliskin kätevä! Hololakkojahan ei voi koskaan olla liikaa! ;)

  VastaaPoista
 3. Tuleeko kynsikuvia viikon lakasta?Olisi mukava nähdä ne vielä kynsissä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Pistin nyt näkyville! :}

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)