perjantai 15. lokakuuta 2010

Toinen tilaukseni Trans Designilta

Varautukaa kuva- ja tekstitulvaan! Eli nyt olis esittelyssä elämäni 2. tilaus Trans Designilta ja taas meni NIIN nappiin, jee! :)
Eli tein tilauksen 2.10, lähettivät tavarat 7.10 ja tänään 15.10 oli paketti postilaatikossa, kiitettävän nopeaa! 9 lakkaa tulee 18 $ postikuluilla ja lakat ovat paljon halvempia kuin Suomessa.

Tietenkin tilasin siis ne 9 lakkaa kun kerran samoilla postikuluilla tulee ja otin vielä päälle värikartan China Glazelta ja se näyttäis aika hyödylliselle, kun sieltä voi sitten tarkastella jos on joku tietty sävy mielessä, että minkä nimistä lakkaa sitä lähtisi metsästämään.


Ensin kaikki lakat ja kiekko, jolle ne swatchasin. Vasemman puoleisin lakka on China Glazen Fast Forward Top Coat, josta ei ole nyt tuon kummempia kuvia, testailen sitä varmaan seuraavan manikyyrin teon yhteydessä ja kerron kokemuksista sitten.


Ylläolevassa kuvassa kaikkia lakkoja yksi ainoa kerros kiekolle levitettynä. Kuten huomaatte, suurin osa lakoista ei toimi toivotusti pelkästään yhdellä kerroksella, mutta esim. kiekon 2. paikalla oleva China Glazen Emotion toimii vaikka vain yhdelläkin kerroksella.


Yllä kiekoilla 2-3 kerrosta lakkaa/kynsi. Muihin tuli 3 kerrosta, mutta 2. paikalla olevaa China Glazen Emotionia ja 5. paikalla olevaa China Glazen Light As Airia on tuossa molempia vain kaksi kerrosta.
Sitten tarkemmin lakkoihin.


China Glazen Strawberry Fields (kiekolla numerossa 1.) on rehellisesti sanottuna yksi kauneimmista ja erikoisimmista lakoista, joita olen koskaan nähnyt. Kultaista shimmeriä täynnä, levittyvyys täyttä China Glazen laatua eikä pohjasävykään ole hassumpi. Olisikohan tässä uusi ultimate-suosikkini?


Strawberry Fields on taatusti parhaimmillaan kirkkaassa auringonvalossa (kuten suurin osa lakoista mielestäni on).

Tuntuu, että joka kuvassa tuo lakka näyttää vain kauniimmalta.

Toisena esittelisin teille kiekon paikalla 2. olevan China Glazen lakan Romantique-sarjasta: Emotion!


Minulla on tästä samasta kokoelmasta Devotion ja hyvin samankaltainen metallinen pinta niissä on. Odotin Emotionilta ehkä hippasen pinkimpää sävyä netistä löytämieni swatchien perusteella, mutta ei tuokaan paha ole. Vaikkakin myönnetään, Emotionin kuoriuduttua ensimmäisenä ulos tuolta paketista olin ihan että "mitä, en minä tällaista lakkaa ole tilannut?!!"


Ylläolevan kuvan perusteella näkyykin, että kaikki pienetkin virheet kynnessä kyllä erottuu jos puet niille Emotionia (tai muita metallimaisia lakkoja), sen verran jännä tuo pinta on. :) Kannattanee siis käyttää aluslakkaa ja ridgefilleriä!

Seuraavana kiekon paikalla 3. komeilee ihana neon China Glazelta, Flip Flop Fantasy nimeltään.


Tämä lakka on mielenkiintoinen, kun hän ei oikein osaa päättää olisiko hän korallinen vai oranssi. Erittäin vaikea kuvattava, koska lakka ei luonnossakaan ole ihan varma kumpaa väriä hän edustaa.


Joitain swatcheja katsellessani muistan jonkun ulkomaisen bloggaajan maininneen, että kun tätä kerrostaa valkoisen lakan päälle, niin korallinen tulos on todennäköisempää kuin sillon jos tätä kerrostaa itsensä päälle peittävän lopputuloksen saamiseksi. Luulen, että tää sääntö pätee aika moneenkin neon-lakkaan, siis että niiden "oikea", pullossa oleva sävy saadaan nimenomaan peittävän valkoisen päälle lakattuna, ei kerrostettuna.

Sitten seuraavana olisi samaan Pool Party-collectioniin kuuluva China Glazen Kiwi Cool-Ada, kiekon paikalla 4.

 

Ihana neon-vihreä, joka tämäkin varmaan näyttää parhaat puolensa valkoisen päälle lakattuna. Kuivaa useiden neon lakkojen tapaan kiillottomaksi, mutta onneksi päällyslakka korjaa tämän epäkohdan. :]


Seuraavaksi esittelyyn kiekon paikalla 5. oleva China Glazen Light As Air:


Oon suuri vaaleiden lilojen ystävä ja niitä onkin ja useampi kokoelmiin keräätynyt. En oo vielä ehtiny tehdä vertailua tämän Light As Airin ja Modelsin Lilac Dreamin sekä OPI:n Do You Lilac it?-lakkojen välillä, mutta mitä nyt näin muistaisin, niin nyt saattais olla se oikea hetki rajoittaa vaalean lilojen lakkojen ostoa..

Light As Air on kuitenkin taattua CG laatua tämäkin, levittyy, peittää ja kiiltää.


(Tähän väliin toim. huom. että en voisi enempää kirota tätä uutta tekstieditoria..)

Sitten siirrytään OPI:n lakkoihin.


Kiekon numerolla 6. on ihana OPI Princesses Rule!, joka on todellinen prinsessalakka.Strawberry Fieldsin tapaan tässäkin on kultaista shimmeriä. Uskomattoman kaunis lakka! En nyt osaa tältä ihkutukseltani todeta muuta kuin, että hieno on. Olen katsellut tätä Kicksissä useampaan kertaan, mutta 15,50e hinta on saanut aina kavahtamaan askeleen taaksepäin.

Uudesta OPI:n Burlesque-kokoelmastakin piti yksi lakka hankkia, Show It and Glow It!


Kimallusta ja glitteriä ei tästä lakasta kyllä puutu. Minun pulloni oli ottanut matkalla vähän osumaa, mutta ei onneksi ole rikki mennyt. :)


Yllä kiekon paikalla 7. on tuo ihanan Show It and Glow It! ja sijalla 8. sama lakka matattuna Misan Mattifierilla.


Tuo Mattifier olikin ensimmäinen mattalakkani ja samalla ensimmäinen Misan lakka. Olisin kyllä rehellisesti sanottuna halunnut Chinan mattalakan, mutta koska sitä ei ollut saatavilla niin piti miettiä muita vaihtoehtoja. Kohtuu hyvin tuo näyttää mattaavan lakat!

Huh, siinä oli kaikki uudet, ihanat lakat!

Nousiko joku lakoista erityisesti mieleen, että haluaisitte nähdä in-action? ;)

6 kommenttia:

 1. Hei kävitkö katsomassa sen myytävänä olevan CG:n vihreän Tree Hugger -lakan :)?

  VastaaPoista
 2. Uu, hienolta näyttää:) Mun tilaus oli lähteny 9.päivä eli toivottavasti olis ma tai ti kotona!:) minkälainen se värikartta mahtaa olla, jos sellaisen nappais mukaan ens kerralla?:P

  VastaaPoista
 3. Strawberry Fields on yksi omista all time rakkauksistani kanssa. Mä en ikinä ymmärrä miten se lakka voi olla niin kaunis ja ihana.

  VastaaPoista
 4. Panda: Juups, huomasin että sulla on myynnissä semmonen. :)

  shiny: Se on semmonen missä on pohjavärit, ihan ilmainen vihkonen vaan, kannattaa napata mukaan! :)

  S: Se on kyllä jotenkin hassu lakka kun osaa näyttää niin kauniilta! :D

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania. :) Minkä verran tuolla suunnilleen tulee hintaa yhdeksälle lakalle postituskuluineen?

  VastaaPoista
 6. Ellie: Oma tilaukseni maksoi n. 37 € postikuluineen, riippuu toki paljon siitä mitä lakkoja ostaa (esim. OPI:t ~5,70 $, China Glazet ~3 $) :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)