tiistai 19. lokakuuta 2010

Viikon kynsilakka: OPI - Princesses Rule!Kuka? OPI-tuoteperheeseen kuuluva vaaleanpunainen shimmer-lakka nimeltään Princesses Rule!,  jossa kultaista sekä helmiäisshimmeriä.


Missä? OPI-lakkoja löydät esim. Kickseistä, Stockman Beautyistä, Sokos Emotioneista yms. Oman jälleenmyyjäsi löydät täältä.


Hinta? Suomessa kalliita, n. 15-15,50 €/pullo. Pullossa 15 ml. Ulkomailta tilattuna maksavat huomattavasti vähemmän, oman Princesses Rule!:n ostin Trans Designiltä ja maksoin rapiat 4 € (+pkt).


Erikoisominaisuudet, miksi valitsin juuri tämän? Princesses Rule! on uskomattoman kaunis niinkin yksinkertaiseksi lakaksi, siis kun tällä ei ole esim. kovinkaan peittävää ominaisuutta, eikä tämä ole hololakka tai muuta. Perus lakka, joka sopii ihan vaikka pelkästäänkin tai hyvin niukkojen koristelujen kanssa. Plussaa se, että näyttääkseen kauniilta tämä lakka ei vaadi välttämättä auringonvaloa.


4 kommenttia:

 1. Voi että, on kyllä kaunis sävy! :)
  Mutta jäi vaivaamaan että kuinka peittävä tuo on, näkyykö pahasti kynsiraja, ja kuinka monta kerrosta vaatii? :)

  VastaaPoista
 2. Tarzan: Vaatii varmaan 3 kerrosta hyvään tulokseen, eikä muistaakseni raja silloinkaan peity, varmaksi en nyt mene sanomaan kun en ihan muista. :o

  VastaaPoista
 3. Mulla on toi sama lakka:)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)