tiistai 24. toukokuuta 2011

Ranskis & kynsilakkahöpinöitä -video

Jeee, sain käyttööni Roopen kameran ja sillä saa mielestäni parempia videoita joten nyt mun ei ehkä tarvi takuta viittä tuntia joka kerta ku haluun tehä teille videon! :) Tää myös tarkottaa, että pystyn luultavasti tekemään teille sen mun top 10-lakat -videon ja videotutoja.

Videolla onpi siis ranskis ja käytetyt tarvikkeet sekä käyttökokemuksia Seche Brightistä ja ChG:n Innocencesta.Sallalle kiitos ihanista rusettifimoista (<3) ja kiireelle kiitos hiukan ruttaantuneista kynnenkärjistä, murr.

Edit: Kuva kynsistä lisätty postaukseen, kiitos muistutuksesta! Terv. Lahopää :D


Olisko teillä jotain videotoiveita? :) Vois melkein miettiä jotain videoviikkoakin jos toiveita tulee tarpeeksi.

20 kommenttia:

 1. Moi! Voisitkohan tehdä videon konadin käytöstä? :)

  VastaaPoista
 2. Kiva ja selkeä video! :) Olisin kyllä vielä toivonut ihan perus valokuvaa valmiista kynsistä. Kiva videopostauksen aihe olisi myös kynsistrassit, joiden kanssa itsellä on välillä hieman ongelmia. Esim. strassin asettamiseen kynnelle (onko olemassa jotain hyviksi havaittavia kikkoja/apuvälineitä) kannattaako laittaa märälle lakalle vai mieluummin vasta seuraavana päivänä, kiinnitys kynsilakalla vai jollain muulla, paljonko päällyslakkaa (itse laitan aina tosi paljon jolloin vaikkapa manikyyri leviää ikävästi)

  Anteeksi taas kilometrikommentti... Olen huono ilmaisemaan itseäni sanoin :D

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaisi tietää, kuinka peittävä tuo Innocence on yhdellä kerroksella, jos sitä laittaa valkoisen tipin päälle. Itse teen ranskalaisen manikyyrin niin, että tuo koko kynnelle tuleva lakka tulee tippilakan päälle, ei alle, niin olisi kiva tietää onko tuo siihen hyvä. :) Olisiko mahdollista saada siitä kuvaa, vaikkapa ennenkuin poistat tämän manikyyrin? :D

  VastaaPoista
 4. Moi! Oon uus lukija :)
  Noi on söpöt noi kynnet, ja kiitos selvästä videosta ^^

  VastaaPoista
 5. Mä en oo varmaan koskaan nähny tutoo (miel. video) kynsilakan poistamisesta, joten voisit toteuttaa sellasen :D

  Joo yksinkertanen asia, mutta olis kiva kuulla mitä poistoainetta käytät jne.

  VastaaPoista
 6. Vau, ehdottomasti teet videoviikon! Videoja on niin mukava katsella kun varsinkin sinä & Salla olette molemmat videoilla niin empaattisen kuuloisia ja teitä on mukava kuunnella :)

  VastaaPoista
 7. toi rusettifimo on kyllä tosi söpö! kun tilasin jokin aika sitten fimoja, melkeinpä rukoilin että kyseinen tulisi! ja tulihan se!:) olen siis onnellinen rusettifimon omistaja

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Olen itseasiassa tehnytkin, löytyy täältä: http://sonnela.blogspot.com/2011/01/konad-postaukset-videotuto-konadin.html

  Voisin toki tehdä jonkun tuton jossa käytetään Konadeja myös. :)

  Eeva: Kiitoksia huomautuksesta, oli kyllä tarkoituskin pistää kuva, mutta hairahduin ja unohdin mutta nyt löytyy sekin. :)

  Strassi-video on hyvä idea, laitetaan harkintaan! :)

  Sanna: Onnistuu, kunhan vain koitan muistaa julkaista kuvan. ;D

  Karzu: Tervetuloa! :) Kiitos!

  Anonyymi: Aww mikä idea! :D Pistetään harkintaan!

  Anonyymi: Oon (taino ollaan Sallan kanssa molemmat) taas että aww, tosi mukava kuulla. :) Kiitos kivasta kommentista.

  Keijju: Noniin on juu söpö! Määki yritin saada rusettifimoa mutten saanu ni Salla sit heltyi ja leikkas mulle omastaan palasen. :'))

  VastaaPoista
 9. Kysymyspostaus jonka kysymyksiin vastaat videomuodossa >:].

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva tuo vaalea lakka pohjalla :)

  VastaaPoista
 11. Panda: UU, hyvä idea! :)

  Lotta: Se on kyllä aikas nätti. :)

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. ^^ Olen tehnyt fimotuton videolla aikaisemmin, löytyypi täältä: http://sonnela.blogspot.com/2011/04/fimo-liukuvarjaystuto-video.html :)

  VastaaPoista
 14. Hyvält näyttää ranskislakkaan toi Innocence. Mun makuu tosin ehkä vähä liian vaaleenpunain 8> Muuten kiva perusranskis, pikku yksityiskohan (=

  VastaaPoista
 15. Heips! Enpä ole aiemmin täällä suutani avannut, mut nyt on pakko sanoa tuosta SECHEstä! Mulla oli joskus L'orealilta samanlainen keltaisuutta poistava lakka (vuuuuuoooosia sitten), niin se ainakin oli tarkoitettu ihan saan luonnonkynnelle hetkellisesti keltaisuutta poistamaan, esim jos ei laita muuta lakkaa, tai tekee ranskalaisen ilman sitä naturel -väriä. Sehän on kuitenkin hieman siniseen taittava, niin vie sen keltaisuuden pois, mutta pidempiaikaisia vaikutuksia ei ainakaans sillä mun lakalla silloin ollut. Toivottavasti mun höpinöistä ymmärsit jotain :) Blogisi on ihana!

  VastaaPoista
 16. Nebu: Jepsis, kyllä se hyvin näytti ranskikseen sopivan! :)

  Muhmu: Aaa aivan! Niin ajattelinkin, että ei se taida kuin hetkellisesti auttaa keltaisuuteen, valitettavasti. :/ Ja kiitosta paljon, ymmärsin hyvin. :)

  VastaaPoista
 17. Ja viel, videotoiveen olis et jos voisit videoida sen ku teet hemmottelumanikyyrin / hoidon :)

  VastaaPoista
 18. Ihanat kynnet! Haluaisin kysyä yhden homman ranskalaisesta manikyyristä. Käykö Models Own Nyla Nude pohjaksi? Kun en viitsisi käyttää omaa väriäni, kun minulla on on niin kellertävät kynnet. Tai sitten Models Own Nude beige? Kumpi mieluummin? Vai eikö kumpikaan ?

  VastaaPoista
 19. ^^ Kiitoos! En itse omista kumpaakaan lakkaa, mutta googlettelin kuvia jos noista kahdesta valitsisin, niin ottaisin tuon Nyla Nuden, vaikkakin laittaisin kyllä mieluumin alle jotain hieman punertavampaan taittavaa, mutta sehän on ihan makukysymys. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)