perjantai 13. toukokuuta 2011

Tyhmä Blogger ja pari infojuttua

Blogger on katkeillut nyt ihan yleisellä tasolla ja pari viimeisintä postausta on vielä omilla teillään. Toivottavasti saavat pian kuntoon, teistä ei varmaan osa halukkaista ole vielä nähnyt sitä eilen illalla tekemääni videota ja olisi tietty mukava jos postaukset palautuisivat ennalleen.

EDIT: Noniin, nyt on eilisen postaus takaisin! :) 

Tuohon sivupalkkiin olen lisännyt nyt myös mahdollisuuden seurata sähköpostitse Sonnelaa. Laittamalla sähköpostiosoitteenne tuossa oikealla palkissa olevaan "follow by email"-kohtaan pysytte ajantasalla Sonnelan uusista päivityksistä. :) Jos nyt pienenä kertauksena, eli Sonnelaahan voi seurata:

1. Täällä Bloggerissa. Klikkaamalla blogin yläreunassa mustassa palkissa olevaa "lue"-kohtaa pääset seuraamaan Bloggerin kautta, kunhan teet tunnukset.
2. Blogilistalla myöskin tunnuksila, linkki löytyy tästä
3. Bloglovinissa tunnuksilla, linkki tässä
4. Facebookissa Sonnelan sivusta tykkäämällä
5. Nyt tuo uusi sähköpostitse seuraaminen

Haluaisin muistuttaa myös siitä, että Sonnelassa on tää FAQ/UKK-sivu tuossa postausten yläpuolella. En tahdo olla nipottaja tai muuta ikävää, mutta olisi tosi mukavaa jos voisitte ensin kahlata sen läpi jos teillä on jotain kysyttävää kynsistä/Konadeista tms. koska sieltä löytyy yleisimmin kysyttyihin juttuihin vastaukset taikka sitten linkki aihetta käsittelevään postaukseen. :) Aina saa toki kysyä, mutta jos olen useampaan kertaan vastannut jotain aihetta käsittelevään kysymykseen ja tehnyt postauksenkin aiheesta, niin toivoisin että hyödyntäisitte ensin niitä.

Olikohan mulla jotain muuta vielä.. Tää on niin tätä, pohdin päässäni juttuja, en kirjoita niitä mihinkään ylös ja unohdan lopulta ainakin puolet. No onneksi kaikkea ei ole pakko yhteen postaukseen laittaa. ;D

2 kommenttia:

  1. Tuli mieleen yks toivomus kynsien suhteen että olis joskus kiva nähdä miten olet koristelut tehnyt peukalon kynsiin (pääasiassa ainakin näkyy vain nuo 4 sormea kun yleensä kuvissa pidetään kynsillä käytetystä kynsilakkapullosta kiinni). :) Itselläni kun tuntuu olevan ärsyttävän leveät ja massiiviset (etenkin jos kynsi on pidempi) kynnet peukaloissa ja esim. leimaus mikä näyttää muissa kapeammissa kynsissä kivalta näyttääkin säälittävän pieneltä isolla peukalon kynnellä. :/

    VastaaPoista
  2. ^^ Juuu, voin toki ottaa kaikista viidestä sormestakin kuvia. ;D Se on vaan niin luonnollista ottaa aina vain se neljä sormea kuvaan kun ne saa sopivasti näkymään.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)