sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Random-video ja uudet kynnet

Antaa videon ja kuvan puhua puolestaan! :) (Ps. videon laatuahan voi säätää hiukan paremmaksi tuosta soittimen alareunan 360p-kohdasta vaihtamalla  720p HD-kohtaan, jos laatu häiritsee)Juu aika nopeasti olikin laitettavissa nettiin, en edes viitsi laskea montako tuntia tän kaa takkusin ja silti en oo tyytyväinen, mutta joo..Niille jotka eivät katso videota, kynsissä Color Club Pucci-licious (Trans Design) ja päällä China Glazen Electric Lilac (Sallan blogikirppikseltä), koristeena eBay-tarroja. :)

Eikö olekkin ihana tuo Electric Lilac? Siitä on tainnut tulla yksi lempparilakoista. ;D

6 kommenttia:

 1. toi Electric Lilac on kyllä oikeesti tosi ihana! :o enpä oo aikasemmin kiinnittänyt huomiota :D
  Noi sun videot on ihan sika kivoja, varsinki sillon ku höpiset kaikkia asioita siihen :) Ite ainaki katon mielummin videot ku luen pidempää tekstiä :)

  VastaaPoista
 2. Uiihanat.... Just tässä väkertelen kynsiä sävyis musta ruskea valkone, Ja nyt rupes tekeen mieli liikoja kynsia. No ehkä huomiseksi, mulla kun on nyt päällä: pakko tehdä uudet kynnet joka päivä fiilis... Kivat on! Säkin oot nyt vihdoin innostunu tarroista enemmän. Mä aina kattelen niitä kaupoissa mutten ikinä saa kassalle asti...;D

  VastaaPoista
 3. Kiiiitos Blogger kun poistit kaikki kommentit tästä postauksesta. >:( Möh.

  VastaaPoista
 4. Ihana ♥ Tollai tosi blingbling :D

  VastaaPoista
 5. Jostain syystä kuvien lataaminen kestää niin kauan ettei riitäikä eikä terveys..Ja meillä on huippunopea netti. Blogger varamana taas tök-tök-tökkii.

  VastaaPoista
 6. Nebu: Kiittii! :)

  Bride: Outs, ite en hoksaa, meniköhän tökkiminen jo ohi? :o

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)