sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Mansikanpunaista

Minä ja luovat otsikot. Oli ihan pakko, koska eka joka mulle tuli tästä kynsilakasta mieleen olivat mansikat. Eli ekana testiin pääsi numero Catherine Arleyn 800, jota te toivoitte eniten ja joka minulla oli myös ekana testailumielessä.

Ensin kuva auringonpaisteessa. Aww.



Auringonvalossa tästä lakasta viimeistään huomaa, että hololakkahan se on. Tykkään ihan mielettömästi, koska en omista kirkkaanpunaista hololakkaa ennestään, enkä tiedä onko kovin monella merkillä sitä olemassakaan? Onko OPI tehnyt vastaavan? Chinalla ei taida olla, hmm.



Yllä kynnet varjossa ja koristeltuna Konadin m55-hedelmälaatalla ja vaaleanpunaisella Konad-lakalla (molemmat saatuja). Hololakat on minusta aina vähän semmoisia, etteivät ne ansaitse päälleen tuhatta kiloa koristeita, joten mansikat sopivat minusta tähän tyyliin. Tässä sain nyt sitten rikottua kevyesti sen mun yli kuukauden kestäneen, vahingossa tapahtuneen Konad-lakon. Ehkä en siis olekkaan niin Konadin orja kuin aluksi pelkäsin.

Minä muuten sain kuin sainkin sen uuden kameran jo perjantaina, jee! Ostin siis Nikonin D5100 + 18-55 VR Kitin ja olen hyvin tyytyväinen tähän näin parin päivän kokeilujen jälkeen. Vielä kun se jalusta saapuisi, niin olisi helpompaa kuvailla vaikkapa niitä videoita. :)

Mitäs piditte lakasta tai kynsistä? :)

29 kommenttia:

  1. Ihanan värinen lakka ja kynnet! :)
    Onnea uudesta kamerasta!

    VastaaPoista
  2. Namnam, ihan tul kesä mielee näist ♥ Ja vaikka tää sun blogin ei mikää valokuvausblogi ookkaa, ni pienten testailujen jälkee voisitkohan tehä sellasen pikku esittelyn sun uuest kamerast ? :) Itekku oon hankkimas täs alle vuoden sisäl järkkärii ni ois kiva ku vois kuulla kokemuksii ku canonii tai nikonii oon tosiaa hankkimas :D

    VastaaPoista
  3. WAU! Ihan mahtava lakka! Tämmösiä kirkkaan värisiä hololakkoja kyllä ei oo ihan joka merkillä..

    VastaaPoista
  4. Onpas ihanat kynnet. (: Tuli suoraan itsellenikin mansikat mieleen ja tuli aivan kesäinen ja pirtsakka fiilis, tälläisiä lisää! :D Ja hei, onnea kamerasta! (:

    VastaaPoista
  5. Ihanan värinen tuo lakka! Harmi vaan ettei itsellä taida kärsivällisyys riittää näiden Catherine Arley-lakkojen ostoruljanssiin :D Ehkäpä vielä joku helpommin saatavilla oleva merkkikin oivaltaa punaisen holon kauneuden ja tuuppaa omankin versionsa markkinoilla. Toivossa on ainakin hyvä elää :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan värinen toi lakka <: mie oon samaa mieltä tossa ettei hololakat tartte paljoo koristeita, mut noist kynsist tuli kyl tosi kivat (:

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. ihanan värinen lakka (♥!!) ja nätit koristelut (:

    VastaaPoista
  9. Ihana lakka ja ihana toi koristelu. Ei siihen enempää sopiskaa. Kiitos sun, tein tänään ekat käsinmaalatut 3 sakaraiset kukat (videoviikolta). Ihan kivat tuli :)
    Ja onnea uudesta kamerasta, tosi hyvä laatu!!

    VastaaPoista
  10. Rose: Kiitän! :)

    Nebu: Jep, pistetään ehdotus korvan taakse! :)

    hiutale: Näinpä, en muista oikeasti onko muilla merkeillä samantyyppistä. ;D

    Erika: Kiitos! :)

    Marie: Kiitti! ;D

    Kukkakynnet: Niin on kyllä. :)

    seere: Jep, se on tosi harmi että näiden saatavuus on niin takkuista koska näillä olis kyllä potentiaalia ja menekkiä varmasti. :o

    Milla: Tattista, joskus vähemmän on enemmän! ;D

    hansu: Eikös olekkin. :)

    elli: Kiitti! :)

    Lumi: Kiitos! :)

    Iituuu: Kiitän! Ja kiva kuulla että sait apua/inspiraatiota! :)

    VastaaPoista
  11. Nuo ovat niin ihanat! Onnea uuden kameran puolesta! Moniako Konald-laattoja sinulla on? Minä olen juuri tilaamassa ;)

    VastaaPoista
  12. Nyt on pakko sanoa että voi jeesus miten ihana lakka ja kynnet!! Ihan syötävät! <3

    VastaaPoista
  13. Onko sulla jokin erikoinen alus- ja päällyslakka holoille? Kun joskus jostain luin, että sellaiset tarvitsisi, ettei holoefekti valu hukkaan..

    VastaaPoista
  14. Ahh, toi lakka mikä ihanuus ♥__♥ Toi on kyllä niin ihana lakka, että musta se kävis ihan ilmankin mitään koristeluja :D (toi on outoa mun suusta kun yleensä en tykkää kauheen tyhjistä kynsistö) mutta joo-o :D Ja onnea uudesta kamerasta ! (:

    VastaaPoista
  15. Miten sä hoidat sun kynsinauhoja? Kun ovat noin hirmuisen hyvässä kunnossa ja kivan näköiset? Voisitko tehdä videon aiheesta :)

    VastaaPoista
  16. Elisabeth: Kiitän! :) En muista tarkkaa laattamäärää, mutta sanoisin että hieman vajaat 30 niitä taitaa olla aitoja ja sitten feikkilaattoja vajaat 10. :)

    Jenny: Hih, kiitos! ;D

    Muhmu: Ei ole, käytän sitä Cesarsin pikakuivattavaa, kun se antaa ihanan kiillon. :) Olen kuullut, että ne ns. holographic top coatit pilaavat hololakkojen holoefektin, eivätkä ole tarkoitettu hololakkojen päälle, vaan normaalien lakkojen. :)

    Aino: Kiitän! Totta, noissa holoissa on jo itsessään sitä kimallusta ja vaihtelevuutta että käyvät hyvin vaikka ihan pelkiltäänkin. ;D

    johanna: Olen itseasiassa tehnytkin tämän kynsienhoitorutiineja -videopostauksen, jossa on kynsinauhojenkin huollosta juttua. :) Eli rasvausta, öljyämistä usein ja kynsinauhakuorintaa kerran-pari viikkoon!

    VastaaPoista
  17. Mistä tuo lakka on siis ostettu/tilattu, voisin itse nimittäin harkita sen hankkimista! (:

    VastaaPoista
  18. ^^ Lakka on tilattu täältä ja varoituksen sanasen suosittelen ensin lukemaan tästä postauksesta, jos innostut tilaamaan. ;D

    VastaaPoista
  19. oumai mikä väri! ihana, haluun!

    VastaaPoista
  20. Kerrassaan mielettömän upea lakka! *huokaus*

    VastaaPoista
  21. Tosi söpöt kynnet ja wau mikä lakka! Tuo konadiń hedelmälaatta on kyllä yks mun lemppareista. =)

    VastaaPoista
  22. ^^ Hih lakkahan tuntuu keräävän ihastuksia, ei sillä, se on tosi upea kyllä! :) Ja tuo hedelmälaattta on yksi kivoimmista. ;D

    VastaaPoista
  23. vitsi miten upee väri !

    VastaaPoista
  24. ^^ Olen samaa mieltä, tykkään tästä lakasta kovasti! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)