tiistai 27. syyskuuta 2011

Pitsikynnet - ihanaa ja epäkäytännöllistä

Pitsikynnet? Ei enää ikinä. Ei ainakaan oikeasta pitsistä. Eikä ainakaan kynnen kärkiin.Ompahan kokeiltu ja todettu, että ei ei ei.



Tein tuossa äsken siis ekaa kertaa kynnet oikeaa pitsiä apuna käyttäen, mutta eihän se nyt ihan mennyt niinkuin Strömsössä. Kynnet olivat kyllä kohtuu helpot tehdä, mutta eihän tuollaisia voi pitää!

Minä kestän kohtuu hyvin ulkonevuutta kynsissä, esim. strassit, fimot, simpukkamurske, glitter menevät kaikki jotenkuten, mutta tämä pitsi ei mene kyllä. Ei ainakaan kynsien kärjessä, jossa se raapii kokoajan johonkin. Onhan pitsi nättiä ja saahan sillä kivoja juttuja tehtyä, mutta se käytännöllisyys on ulkonevan pitsin kanssa jossain ihan tavoittelemattomissa ja ainakin itse vaadin kynsiltä sitä, että niitä voi oikeasti käyttää ja ne kestävät kauemmin kuin yhden päivän. Nämä lähtevät siis poistoon heti tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen ja huomiselle keksitään taas jotain uutta. :)




Kynsien kärjessä China Glazen Harmony, alla China Glazen Innocence ja viivoissa käytin Orlyn Jet Blackia. :) Tuo Harmony oli yksi näitä harvoja lakkoja, jotka peittävät täydellisesti yhdellä kerroksella, joka on loppujen lopuksi melko harvinaista kynsilakoissa.

Oletteko te testanneet pitsikynsiä oikeasta pitsistä? Onnistuiko niiden kanssa eläminen? ;D

44 kommenttia:

  1. Nätit kynnet :)
    Itse en ole kokeillut pitsiä kynsissä.

    VastaaPoista
  2. Oi, mun silmään noi kynnet näyttää kyllä niiiiin kivoilta ! :) ärsyttää vaan kun en ite ikinä jaksa askarella mitään tollasia, pitäis hankkii joku toveri joka rakastais värkätä kynsien kanssa nii voisin käyttää sitä aina hyödykseni..

    mutjoo, tykkään kyllä noista ja haluaisin kyllä itelleni tollaset, vaikka ne oiski kauhian epäkäytännölliset ! :)

    VastaaPoista
  3. En ole testannut pitsiä, enkä luultavasti tule testaamaan.. Koska tosiaan toi pitsi on varmasti kokoajan tiellä ja lähtee repsottamaan joka nurkasta :--D Taidan pysytellä vain strasseissa, fimoissa jne. !

    VastaaPoista
  4. Nuo on kyllä aivan upean näköiset.. mutta varmasti hankalaa touhuaminen niiden kanssa :/

    VastaaPoista
  5. On noi kyllä tosi nätin näköset, mutta uskon että aika häiritsevät. Itte kokeilin joskus kans jotain ton tyyppistä (ei ollut kuitenkaan oikeaa pitsiä) ja ne meni vielä sitten tosi nopeesti huonoon kuntoon. :P

    VastaaPoista
  6. Harmi jos on epäkäytännölliset, näyttää meinaan upeelta! Ehkä sit johonkin juhliin vaan vois laittaa...
    Pitsi on kyllä niin kaunista! :)

    VastaaPoista
  7. ihan tosi nätit nää kyllä on! Harmi jos ei käytännössä toimi :/

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanan näköiset, tosi tyylikkäät! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat!! Mut uskon myös, että tosi epäkäytännölliset :D

    VastaaPoista
  10. Mut pitsikynnet on niin nättejä, et pakko kestää se epäkäytännöllisyys! ;D Ja noi on älyttömän nätit! :3

    VastaaPoista
  11. Kivan näköiset :)
    Mahtaisikohan pinnan geelaaminen tehdä pitsistä yhtään mukavamman käyttää... Pitääkin kokeilla joskus.

    VastaaPoista
  12. Rose: Kiitti! :)

    Wilma: Voi kiitos! Hih. :)

    cottoncandy: No sanos muuta! Mahdotonta saada ihan täysin kiinni kynteen nuo reunat. ;D

    KRIS: Kiitos! Ja jep, sen huomasi jo tuossa vaikka vaan hetken näitä pidin. >:o

    VJ: Kiitän! Niin ne varmaan menee aika helposti huonoon kuntoonkin, ei varmaan ole oikein tarkoitettu luonnonkynnelle tällaiset materiaalit. :o

    Eeva: Kiitti! Niinpä, ehkä johonkin erikoistilaisuuteen sopis hyvin, koska pitsillä saa kyllä helposti näyttävää jälkeä. :)

    Sandra: Kiitän! :)

    Laura: Kiittii! :)

    Lotta: Kiitos, hih. ;D

    Suvi: Ääää ehkä jossain erikoistilaisuudessa voisi näitä kestää. ;D

    Siniusvan: Kiitos! Kyllä varmaan helpottaisi käyttöä paljon jos geeliä saisi tuohon päälle! :)

    VastaaPoista
  13. oiii, todella nätit!
    ja minäkin kyllä taidan jättää pitsikynsi kokeilut muille :--D

    VastaaPoista
  14. tosi hienot! mä ostin joskus pitsinauhaa kynsiä varten, mutta jotenkin sen testaaminen vähän on jäänyt.. :D

    VastaaPoista
  15. Nätit on, ehkä näteimmät pitsikynnet mihin olen tähän mennessä törmännyt - mutta USKON, että ovat epäkäytännölliset, enkä kyllä itse aio edes kokeilla moisia :)

    VastaaPoista
  16. Tosi kauniit, ihana väriyhdistelmä tuo violetti ja musta. Tulee tosi semmoinen elegantti ja kaunis lopputulos. En ole itsekään vielä kertaakaan oikeaa pitsiä testannut, kun uskon sen olevan tosi epäkäytännöllistä. Harmi kyllä, kun niin nätiltä näyttää kynsissä.

    VastaaPoista
  17. Sievät, niin sievät :). Testasin just vähän aikaa sitten ja niin kauniit kun ne olikin, niin tosiaan epäkäytännölliset >:/. Korjasin reunoja pikakuivattajalla varmaan 4 kertaa päivän aikana ja sit joutuivat kilsatehtaalle. Sorrun kyllä varmaan tekemään uudet jossain kohtaa kummiskin :). Geelin alla nuo olis varmaan täydelliset :).

    VastaaPoista
  18. Rakennekynsiin minulla on ainakin laitettu hyvin ohutta ns. morsiustylliä. Olisiko se parempi vai pystyykö sitäkään käyttämään näin tavallisissa lakkauksissa?

    VastaaPoista
  19. Voi harmi, ettei oo käytännölliset. :/ Tosi kauniit! Sopii erittäin hyvin tuo Harmony tuohon. :)

    VastaaPoista
  20. wow, noi on makeet =) muutenki sul on hirveesti tosi makeita kynsiä! vitsi ku itekki jaksais väsätä :D

    http://thelifeiknowmiu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  21. Ihanat! Harmi tosiaan tuo epäkäytännöllisyys, joihinkin yhden päivän pirskeisiin nuo varmasti olisi oikein hyvät, kun ei tarvia tiskailla ja ragesiivota koko aikaa. :)

    VastaaPoista
  22. Teit kauniit kynnet. :) Oon itsekin halunnut kokeilla pitsiä, mutta en edes ajatellut sen pysyvän huonosti. Harmi..ehkä sitä silti pitää edes kerran kokeilla..

    VastaaPoista
  23. Voin vaan kuvitella millasta on elää noiden kanssa. Nätit ne kyllä ovat, muttei varmasti itselläni ainakaan pysyisi matkassa mukana :D

    VastaaPoista
  24. todella kauniit! :O mutta uskon, että varmasti hankalat. en ole pitsiä kokeillut mutta pitäisi varmaan, itsellä kun on geelikynsivehkeet niin voisi kokeilla pitkin päälle iso kerros päällysgeeliä - ehkä "rosoisuus" lähtee kun päällä on kova geeli?! :)

    VastaaPoista
  25. Ihanat kynnet! Pitänyt kokeilla itse kanssa... Negakokemuksestasi huolimatta aion yhä kokeilla. :D

    Mutta äärettömän kauniit on kyllä!

    VastaaPoista
  26. Pitsi on kyllä tosi nättiä kynsillä, mutta miulla aina menee hermot siihen repsottamiseen, sais kokoajan olla lisäämässä kauheeta lakka mälliä päälle, että edes päivän pysyis kurissa. Silti aina uudestaan tulen tekemään sen saman vihreen ja tekemään pitsi kynsiä:D

    VastaaPoista
  27. ihanat, mäki haluisin tommoset :))
    mut hei, tuolta mimaxista voi tilata semmosia ihme pitsitarranauhoja, ne varmaa kestäis paremmin, mut entiiä ku en oo kokeillu :)

    VastaaPoista
  28. ihanat, mäkin haluisin tommoset :)
    mut hei, mimaxsistahan saa tilattuu semmosii pitsinauhatarroja, en kyl tiijää kestäiskö paremmin (en oo kokeillu), mut voi olla :D

    VastaaPoista
  29. Minä käytän kynsissäni sekä pitsiä, tylliä että sellaista tositosiohutta harsoa. Harso menee pelkän päällyslakan kanssa, mutta pitsit ja tyllit olen aina geelannut kynnen sisälle. Pari kertaa olen kokeillut laittaa pitsit / tyllit päällyslakan kanssa, ja on kyllä pysynyt ihan hyvin kiinni! Tukka pestessä tosin pitää käyttää kämmenen alaosaa, niin ettei koske pehkoon sormilla. Muuten saa nyppiä pitsinpaloja pehkosta ensi vuonnakin... :)

    VastaaPoista
  30. Todella kauniit, sanoisin että aika lailla kauneimmat pitsikynnet mitä on blogeissa näkynyt :)

    On pitänyt itsekin testata ties kuinka kauan, mutta taidan jättää testauksen johonkin erikoisempaan juhlaan missä eri tarvitse juurikaan sormia käyttää :D

    VastaaPoista
  31. Miks ei täällä blogimaailmassa voida elää sovussa? Kunnioittaa toisen tekemää ja omaa ja arvostaa toisen blogia ja työtä! Kaikki eivät tajua, että ollaan ihan jokainen samalla viivalla ja kukaan ei ole parempi kuin toinen. Tänhän pitäis olla kiva ja hauska harrastus, mutta ulkokuori pettää. Oikeasti tää on hirveetä kilpailua lukijoista, paremmuudestatms. Joillakin nousee pissa päähän, ja en tarkoita sinua! Onko sillä väli jos on 1000 lukijaa joista 30 käy oikeasti lukemassa blogiasi vai 15 lukijaa jotka kommentoivat ja antavat rakentavaa palautetta joka postaukseen? Ja jos joku ei tykkää jostakin ja ilmaisee sen ihan asiallisesti kommentoimalla niin miksei sitä voi julkaista? Miksi? On se aika lapsellista jos ei kestä kritiikkiä, siitähän pitäisi vain ottaa opikseen! Joten jos nyt yriteittäisiin IHAN KAIKKI elää sovussa kilpailematta, haukkumatta, kiusaamatta toisia arvostettaisiin, että meillä on mahdollisuus pitää omaa blogia ja lukea toisten blogeja ilman draamoja! Nyt minä kuittaan! :)

    VastaaPoista
  32. Anonyymi: Kiitos! :)

    Peppi: Kiitosta! En ihmettele jos on jäänyt testaamatta, koska tämä vaikuttaa alkuunsa kovin työläältä½! :D

    Papu: Voi kiitos! :)

    Niniane: Kiitos! :) Musta ja lila on kyllä kiva yhdistelmä, niinkuin musta ja pinkkikin! :)

    Sannu: Kiitti! Kyllä varmaan parhaiten toimisivat geelin alla. :)

    Elisa: Se varmaan toimisi paremmin, on kuitenkin varmaan niin paljon ohuempaa. :o

    Sanna: Kiitosta! :) Ja niin on harmi, kyllähän tälläisiä mielellään pitäisi jos eivät olisi niin takkuiset. >:/

    Miu: Kiitän! :) Siitä vaan väsäilemään! ;)

    MINTY: Kiitos! Hih, repesin ragesiivoaminen-sanalle. :D Mutta juu, sopisi varmasti johonkin tilaisuuteen.

    subbis: Kiitti! Ei se oikeastaan kovin huonosti muuten pysy muutakuin reunoilta, kyllä se keskeltä jämähti aika kivastikkin kiinni. :) Kannattaa kokeilla kuitenkin!

    Vilkku: Kiitän, juu ei nämä ole ne helpoimmat kynnet pitää tosiaankaan. ;D

    PETRA: Kiitos! Kyllä varmasti ovat miellyttävämmät käyttää jos päällä on geeliä! :)

    Maryah: Kiitos! Ja juu kyllähän se aina kokeilla kannattaa, joillakin saatta eri jutut toimia tai toisilla sopia toiset jutu paremmin kuin toisilla. ;D

    Mmeri: Sanos muuta! ;D

    tuuvi: Kiitän! En ole kokeillut semmoisia minäkään kun en tarroista oikein perusta, mutta varmaan olisivat parempia kun ovat kynsille suunniteltuja. ;D

    KaniFani: Hih uskon! Ja juu kyllä varmasti geelin sisässä voi käyttää hyvin, joskus harmittaa ettei omista geelikynsiä, kun sinne sisälle saisi tungettua kaikkea tavaraa mitä luonnonkynsiin ei niin kivasti saa. ;D

    Riikka: Kiitos paljon! :)

    Anonyymi: Oikein näpsäkästi sanottu, olen samaa mieltä. :) Tämä bloggaaminen on kuitenkin "vain" harrastus ja mukava sellainen, ei sitä tarvitsisi tehdä niin verenmaku suussa. ;D

    Katariina: Kiitosta, käyn kurkkimassa! :)

    VastaaPoista
  33. Näyttää tosi upeilta ! En ite oo koskaan kokeillut, ja voi olla etten mäkään osais pitää. Vierastin aluks fimoja ja strassejakin :D

    VastaaPoista
  34. Ihan älyttömän nätit! Ite en oo testannu pitsikynsiä oikeesta pitsistä, vaikka ihanalta näyttääkin, ja tuskin tuun testaamaankaan. Konadilla mennään!

    VastaaPoista
  35. Ihanat mut harmi et on epäkäytännölliset :( No tosin, tulipahan nyt tääki tietoo ni sitku ite kokeilen pitsii laitan sit johkuu muualle ku kärkee :) Oliks sul muuten kuinka mont lerrost päällyslakkaa tos pääl ?

    VastaaPoista
  36. Kauniit kynnet, itse en olekkaan vielä kokeillut. (: Jossain vaiheessa vielä, mutta sama aavistus - eivät tule olemaan 'juttuni'. (:

    VastaaPoista
  37. En oo kokeillu.
    TOSI NÄTIT!! Nousi suoraan hienoimmiks kynsiks, mitkä mä oon nähny ♥♥ (y) Harmi, et oli epäkäytännöliset. Tykkäsitkö ite? :)

    VastaaPoista
  38. Pitsikynnet ei oo muhun koskaan iskenyt. Onhan ne nätit, mutta ei mun juttu kuitenkaan.

    VastaaPoista
  39. elisa: Kiitos! Kaippa näihinkin toisaalta voisi tottua jos vain opettelisi olemaan. ;D

    Elli: Kiitän! Konadit ne onkin kaikista helpoimpia koristeluita pitää kynsissä, eivät takerru. ;D

    Nebu: Tattis! Ei tuossa ollut kuin kerros, kun tiesin että aion ne ottaa sitten pois kuitenkin, koska epäilen ettei se lisäpäällyslakka olisi paljoa tilannetta helpottanut. :I

    Marie: Kiitän! :)

    Iituu: Voi kiitos. :') Olihan nämä ihan nätit mutta tosiaan tuo epäkäytännöllisyys sitten pakotti poistamaan.

    Bronwyn: Jepaa. ;D

    VastaaPoista
  40. Mun kysymys ei nyt liity näihin kynsiin, vaikka nätit ovatkin, mutta Helsingissähän on se Cesarsshop, eikö? Myydäänkö siellä niitä tuotteita ja mitä tuotteita siellä myydään esim. color clubia tai konad laattoja, tiedätkö, olekto itse käynyt? :)

    VastaaPoista
  41. ^^ En ole itse käynyt siellä, mutta käsitykseni mukaan siellä on myynnissä ihan samat valikoimat kuin heidän nettikaupassaan eli kaikki Konadit, Color Clubit yms. :)

    VastaaPoista
  42. Meinasin vasta eräs päivä testata pitsitekniikkaa ensimmäisen kerran, mutta saa nähdä tuleeko tämän postauksen myötä - minä kun vihaan liian ulkonevia juttuja kynsissä :I.

    VastaaPoista
  43. pitsin näköistä saa konadeistakin se riittää minulle. :) mun mielestä simpukkamurkakin on hankalaa, tarttuu joka paikkaan ja karheus häiritsee.

    VastaaPoista
  44. Panda: Hihi, nämä on kyllä tosi häiritsevät, ei hirvittävän ulkonevat, mutta tosi tarttuvat. :I

    Anonyymi: Juu sama täällä, Konadin pitsi saa ainakin toistaiseksi riittää. ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)