perjantai 16. joulukuuta 2011

Kukkia mansikkapellolla

Esittelyyn eiliset kynnet! Kauheeta näitä mun postaustaukoja, no ei nyt kolmisen päivää niin pitkä ole muttakun aiemmin postasin päivittäin. Eilenkin oisin nää voinu julkaista mutta koska halusin kuvata nää luonnonvalossa, niin odotin tähän päivään. ;D

Piti hetkeksi kääntää jouluvaihde kynsissä edes aavistuksen toiseen suuntaan, joten pistin ihanan kesäistä kuparin hehkuista China Glazen Strawberry Fieldsiä kynsille ja kehitin sen päälle koristelut.



Eli leimailin Konadin m76* -laatasta (joka on muuten varmaan yks mun lemppareista tällähetkellä) ruusukuviot vaaleanpunaisella Konad-lakalla* muihin kynsiin, paitsi nimettömiin. Niihin testasin uutta Color Clubin Backstage Pass -kokoelman Take The Stage* -lakkaa.

Koska edellisen toimituksen jälkeen kynnet näytti vielä aavistuksen tyhjiltä, niin otin Color Clubin Art Club Glitterlakan Gold Glitter* käyttöön ja vetelin vähän koristuksia ja lisäilin kukkien keskelle strasseja.

* Tuotteet saatu CesarsShopista



Tykkään näistä kyllä! Juuri ominta minua, vaikka kultaiseen väriin minulla on jokin kumma suhde. Tykkään siitä mutta en osaa käyttää sitä, koska pelkään sen riitelevan hopeiden asusteiden kanssa, joten en stten osta ikinä kultaisia asusteitakaan ja kierre on valmis. ;D

Tuo Take The Stage -lakka oli muuten mustasta laatikosta poimittu kokeilematon uutuus. Lakka on täynnä kultaista pyöreää glitteriä ja niitä samantyyppisiä rikottuja cd-levyn palasia, kuin oli Fame & Fortune pullollaan. ;D Lakka levittyy perus glitterlakan tavoin, eli ei mitenkään yltiösievästi, mutta kyllä tämän kanssa tulee toimeen. Lakkaa kannattaa vähän painaa kynnelle levityksen jälkeen, etteivät "cd-levyn palat" jää törröttelemään ikävästi. Sävy on u-pe-a ja kiiltelee eri valoissa glitterharakoita kovasti miellyttäen!

Strawberry Fieldsiä tuskin tarvitsee hehkuttaa, sitä olen tehnyt aiemminkin jo. ;D Muutamalla sanalla sanoen: jokaisen true-kynsilakkafriikin must-ostos. Kuulostipa hyvältä. :



Moi näitä lähikuvia ja sitä miten kamera paljastaa ne kynnen yli heitellyt glitterit, joihin ei itse paljaalla silmällä reagoi! :D

Pidittekö kynsistä tai lakoista? :)

12 kommenttia:

  1. Oivitsi, nää on ihanat ! Tosi blingbling ja muutenkii kivat (: Nam noi molemmat lakat !

    VastaaPoista
  2. IHANA VÄRI toi vaaleenpunanen! ♥♥

    VastaaPoista
  3. Ihanasti sopii Take The Stage ja SF yhteen! Korostaa SF kultaista shimmeriä kivasti (=

    VastaaPoista
  4. Nebu: Kiitoksia, minustakin sopivat hyvin yhteen! :)

    Iituu: Strawberry Fields on ihana! :)

    Regina: Kiitos! :)

    shiny: Voi kiitos! :))

    Vilkku: Hii minustakin sopivat yhteen kivasti! :)

    VastaaPoista
  5. awws! taas aivan ihanat kynnet ♥

    --> http://angelstar-saarahani.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet ja lakat! ♥

    VastaaPoista
  7. Saaraxx: Kiitän suuresti! :)

    Rose: Kiittii! :)

    VastaaPoista
  8. ei voi sanoo muuta kuin että VAU :)

    VastaaPoista
  9. Nytpä sitten kotiutui paketti TD:ltä vihdoin. Sain siis lopultakin testattua, kuinka on OPIen laita. Yhden lakan tosin vaan tilasin, mutta se kyllä tuli sieltä kotia asti ihan ilman mukinoita :) mitenksä muuten, lähettääkö noi yleensä postissa rikkoontuneen lakkapullon tilalle uuden?? tuossa samaisessa paketissa oli nimittäin kaulasta katkennu yks pullo :/

    VastaaPoista
  10. KRIS: Hih, kiitti! :)

    emilia: Ainiin unohdin itsekin mainita että sain tuossa tilattua sieltä erään kerran myös pari OPIa! Een tiedä korvaavatko rikkoutuneita pulloja mutta aina kannattaa kysyä, laita vaikka mukaan kuva rikkoutuneesta pullosta ja pistä spostia, toivottavasti korvaavat uuden! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)