maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hempeitä ruusuja + teemaviikkoasiaa

Huh, hirveitä teknisiä ongelmia ollut tänään tämän blogikirjoituksen kanssa, toivottavasti nyt on kaikki ok, saattaa olla että banneri ei kunnolla vielä näy. Voin kertoa että jos mun pitää käyttää 3 tuntia 3 kuvan lisäämiseen niin mä en ala! Huoh. Noniin, niihin kynsiin sitten.

Eilisen neonpläjäyksen jälkeen mulle rupes huutelemaan lakkahyllyltä pastellinen China Glazen Re-Fresh Mint. Halusin kuitenkin yhdistää jonkin toisenkin söpön värin tämän mintunvihreän kanssa, joten otin samasta 2010 vuoden kevään Up & Away -kokoelmasta  ihanan vaaleanpunaisen Something Sweetin ja ryhdyin rakentamaan niiden ympärille jotain. Oli selvää, että tekisin ainakin valkoisia viivoja, mutta ruusut keksin sitten ihan yllättäen, koska mikäpä olisi söpömpää kuin ruusut? No okei, ehkä rusetit, niitäkin harkitsin hetken mutta ruusuihin päädyin.





Jälleen käytössä akryylimaalit koristeluissa. :) Näihin ruusuihin olen  muuten tehnyt tuton täällä. Nuo viivat tein kylläkin Orlyn Instant Artistilla, sävyllä Crisp White, niissä kun on sopiva sivellin näille ohuille pitkille viivoille.



Nämä tuo mieleen mulle yhdet verhot meiltä kotikotoa, itseasiassa aika useinkin jotkut kynnet on mulle tulleet päähän joistain verhoista tms. Usein jotenkin sisustukseen liittyvää, siksi mä ajattelinkin ens viikolla pitää teemaviikon! Otan sen varauksen että jos mun tenttikiire yltyy käsittämättömäksi tai mun tekniset ongelmat jatkuu yhtä kovasti, niin perun sen, mutta näillä näkymin ensi viikolle teemaviikkona tulisi olemaan seuraavaa:

INSPIROIDU YMPÄRÖIVÄSTÄ -teemaviikko

Tiedän että osa teistä varmaan toivoi jo sitä inspiroidu toisista kynsiblogeista -viikkoa, älkää huoliko, sekin on tulossa kyllä, mutta tämä viikko olisi nyt sopiva tähän kohtaan. En tiedä vielä meenkö ensvkon reaaliajassa, vai ryhdynkö jo tällävkolla toteuttamaan sinne kynsiä mutta katsellaan. On mulla teille muutakin juttua kuin uusia kynsiä varastossa, joten ei tästäkään viikosta postaukseton tule vaikka jo etukäteen ryhtyisin ensiviikolle kynsiä tekemään. ;D

Ensiviikolla tullaan siis mitä luultavimmin näkemään paljon erilaisia sisustusjuttuja tai muuta tavaraa täältä mun luota ja sitä miten oon niistä inspiroitnut.Mulla on vasta yksi ainoa idea edes yhdelle päivälle, mutta kai mä keksin ne loput kuusi ideaa jostain, kun oikein ympärilleni tuijottelen. :D

Tykkäsittekö kynsistä ja miltä tuleva teemaviikko kuulostaa? :)

48 kommenttia:

  1. nää on kyllä täydellisimmät kynnet mitä oon vähään aikaan nähny, ooon nimittäin kukkakuosifani ja pastellivärit iskee muutenki tällä hetkellä ! meen kyllä ehdottomasti kattoo sen tuton et miten noi kukat tehään ! ::)

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Todella ihanat kynnet ja teemaviikot ovat kyllä aina tosi mielenkiintoisia! :D

    VastaaPoista
  3. Kynnet ovat todella söpöt. Näyttävät todella raikkaille ja keväisille.
    Tykkään tuosta teemaviikon aiheesta ja jään innolla odottamaan mitä saat aikaan :))

    VastaaPoista
  4. Teemaviikkohan kuulostaa oikein kivalta! :)

    VastaaPoista
  5. Odotan tuota inspiroidu toisista kynsiblogeista viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet, varsinkin toi pastellisävyinen minttu on nätti väri. Vihdoinkin löysin jonkun kynsiblogin pitäjän, jolla on lyhyet kynnet (tuskailen täällä omien kynsieni kanssa, kun eivät tunnu millään kasvavan). Mä jaksan aina ihmetellä, miten ihmeessä sä voit osata maalata noin hyvin jotain noin pientä (ruusuja).

    VastaaPoista
  7. tykkäsin kynsistä, tosi ihanat! :) teemaviikkoa odotellessa;)

    VastaaPoista
  8. Oi että, ihanat. Oon ite toista viikkoa helsingissä ja hirveen huonosti otin lakkoja mukaan. Lisäksi vielä poistin akryylikynnet ,kun ei oo aikaa ylläpitää niitä. Nyt oon kynnetön ja lakaton enkä pääse toteuttaan kivoja keväisiä kynsiä! Mut saan täältä sitten edes kattella sun kynsiä!

    VastaaPoista
  9. Olenko ainoa jolla ei kuvat näy tässä postauksessa?

    VastaaPoista
  10. Lakkasin tänään ihan samalla lakalla ja laitoin myös ruusuja nimettömään huomisen postaukseen! Tosin leimasin ruusut, mikä sattuma... :D

    VastaaPoista
  11. Voi että ku ihanan keväiset kynnet ! Oot kyllä niin taitava tekemään kaikkia kivoja kynsiä, ja sulla on ihania ideoitakin! rrrakastan sun blogias <3 Ja teemaviikko on kans kiva! (:

    VastaaPoista
  12. iik mulla ei lataudu sivu kokonaa!! mäkää en nää kuvia..:S
    -sabe

    VastaaPoista
  13. Ruby Rose, minäkään en näe kuvia.. :O

    VastaaPoista
  14. Ruby Rose, minäkään en näe kuvia.. :O

    VastaaPoista
  15. Oi, ompas ihanat kynnet♥ Tosi ihanan väristä tuo: China Glazen Re-Fresh Mint. Oot tosi taitava lakkailemaan.. Tuskin maltan odottaa teemaviikkoa ;)

    VastaaPoista
  16. Ihan täydelliset kynnet <3

    VastaaPoista
  17. Voii mitkä täydelliset kynnet! Jotain tällaista on itsekin pakko kokeilla, melkein-dupe-lakoilla vain kun en juuri noita omista. Ainakin h&m pear ice-cream pääsee nyt käyttöön!

    VastaaPoista
  18. Ihanat! Nuo värit sopii niin yhteen :)

    VastaaPoista
  19. Nyt kyllä hieroit suolaa haavoihin kun näytit tuon Re-Fresh Mintin, koska olin juuri muutama viikko sitten virossa lakkaostoksilla, ja siellä mietin RFM ja Lorelei's Tiaran välillä, ja päädyin LT:hen.. Jäi kaivelemaan niin paljon tuo RFM että kyllä sekin on pakko pian virosta hakea.. :)

    VastaaPoista
  20. upeat kynnet =) ! Miten sen kuvan lataamiseen menee niin kauan?? Jos se lataa niin kauan niin lataa jonkun toisen kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä se aika meni siihen kun selvittelin mistä kyse, miksi ei lataudu. Nyt pitäisi toimia. :)

      Poista
  21. Ihanat kynnet. :)
    ..ja teemaviikkoa odotellessa. (;

    VastaaPoista
  22. Mulla ei näkynyt ollenkaan kuvaa kynsistä, vaikka sivun päivitinkin.. :/

    VastaaPoista
  23. Ihanat kynnet ja mikä ihaninta, multa löytyy tuo RFM. Taitaakin siis päästä tänään kynsille melkein samanlainen lakkaus. Taidan kyllä leimata nimettömään Hello Kittyn, ihan vaan tyttäreni riemuksi.

    VastaaPoista
  24. Ihanat nuo kynnet ! :)

    Odotan jo kovasti noita teemaviikkoja, ja etenkin tuo kuulostaa kivalle, missä inspiroidut muiden blogeista 8)

    VastaaPoista
  25. Äh, ihanat noikin kynnet! :D Ja ite ainakin odotan innolla teemaviikkoa :)

    VastaaPoista
  26. Ihanat kynnet! Olen ihastunut viivoihin viime aikoina, en tiedä miksi. Teemaviikkokin kuulostaa hyvältä, innolla odotan mistä napsit inspiraatiot. :)

    VastaaPoista
  27. Kertakaikkisen sievät ja ihanat kynnet.

    VastaaPoista
  28. Noniin, nyt näkyy kuvat : D Tykkään kynsistä tosi paljon, ja odotan tuota teemaviikkoa paljon!

    VastaaPoista
  29. Tällaiset väriyhdistelmät ja kuosit saavat vähän harmittelemaan ettei itse voi pitkiä kynsiä tai lakkaa työn puolesta pitää. Onneksi voi ainakin ihastella toisten kynsitaidetta :3

    VastaaPoista
  30. Aivan älyttömän ihanat kynnet! Ja teemaviikko kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
  31. kynnet ovat aivan ihanat (: ja teemaviikko kuulostaa tosi mukavalta! :)

    VastaaPoista
  32. Ihanan hempeät kynnet! :) Ja sitten kysymys, liittymättä näihin kynsiin, mutta koska käytät paljon strasseja ajattelin sinun olevan siinä asiantuntija.. :D Eli, miten kiinnität strassit kynsille? Itse käytän Secheä kiinnitykseen+vedän kerroksen päälle mutta strassit tuntuvat samentuvan tuosta päällyslakkakerroksesta. :( Vaikka pysyvätkin kyllä kuin tauti, joskus saa ihan _repiä_ niitä poistovaiheessa irti. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnitän yleensä Konadin top coatin avulla ja sitten kerros Cesarsin pikakuivattavaa kaiken päälle. :) En oo huomannu suurempia samentumia, vaikka tiedän kyllä ilmiön.

      Poista
  33. Suloiset kynnet!

    VastaaPoista
  34. Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne! :) Mukavaa että teemaviikko kiinnostaa myös. Jos vielä on ongelmaa kuvien näkymisessä niin ilmoitelkaa ihmeessä! :o

    VastaaPoista
  35. Mulla olis sulle haaste blogissani :-) !

    VastaaPoista
  36. miks mä oon aina luullu et oot joku 30v? nyt menin sekasin :DD tai siis, öö.

    VastaaPoista
  37. Ihanat! Ostin eilen juuri mintunväristä lakkaa... taidanpas tietää mihin käytän! kiitos kauiista ideasta...

    VastaaPoista
  38. Onpas kauniit kynnet ja ihanat värit. En yleensä ole mitenkään suuremmin koritelluiden kynsien ystävä, mutta jotenkin näissä kun on vaan yksi kynsi "kunnolla" koristeltu, niin nämä ovat kyllä kauniit.

    VastaaPoista
  39. Ihanat kynnet, pysyykö noi akryylivärit hyvin? Onks en vähän niiku akryylimaali? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu samaa asiaa tarkoittavat ja pysyy kyllä hyvin jos pistää päällyslakkaa päälle!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)