torstai 1. maaliskuuta 2012

Pink Fizz -perhosliukuvärjäys

Lyödäänpäs taas useita kärpäsiä samalla iskulla, multa toivottiin lakkausta OPI:n Princesses Rulella! ja tässähän sitä nyt olisi, OPI pohjana, liukuvärjäys Models Ownin Pink Fizziä.



Ihanaa kun ne ainoat onnistuneet kuvat on niitä joihin on pitänyt saada se kaukosäädin jätettyä näkyville. No ei siinä. ;D Nuo perhoset on muuten water decalseja, jotka saatu CesarsShopista.



Minä halusin heti testata ekaa Cesarsilta saamaani Color Clubin CopyCoats -sarjan tuoksuvaa päällyslakkaa kaikille kynsille ja testasin Replica -nimistä, joka kuulemma jäljittelee Marc Jacobsin Lola -hajuvettä. Mä en kyseistä tuoksua ole koskaan haistellut, joten en tiedä miten oikeaan osuu, mä en muutenkaan itse ole näiden kalliimpien tuoksujen ystävä, joten näistä tuoksuista en muistakaan osaa sanoa miten vastaavat totuutta kun en oo alkuperäisiä hajuvesiä haistellut. Tämä Replica muodostui pikaisten testausten perusteella yhdeksi suosikeiksi tuoksultaan näistä kuudesta.



Nuo pullot on musta tosi ihania! :D Miksei kaikki Color Clubit voi olla tuollaisissa pulloissa? Ainakin nää läpinäkyvinä näyttää ihan karkeilta pullossa.

Replica oli tosiaan tuoksultaan hyvä, mutta nämä CopyCoatsit on paljon hennomman tuoksuisia kuin esim. saman merkin Wicked Sweet -sarjan tuoksulakat. Olisin toivonut voimakkaampaa tuoksua siis. Toki toisille tämä tuoksu saattaa olla ihan hyvänkestoinenkin, kun ei montaa päivää kynsillä tuoksu eikä tosiaankaan kauas asti. ;D

Toinen juttu jonka kanssa en ole ihan sinut on tämän kuivumisaika. Tiedossahan tämä toki olikin että nämä ei oo mitään pikakuivattavia päällyslakkoja, vaan normaaleja top coatteja. Tuun siis luultavasti käyttämään näitä vähän samassa tarkoituksessa kuin mulla on nyt Konadin top coat, eli koristusten ja lakkauksen päällä ennen pikakuivattavaa päällyslakkaa/pikakuivattavia tippoja. Josko se tuoksukin pysyisi kauemman aikaa voimassa jos sen kuorruttaa toisella päällyslakalla? Ihana kiilto näissä ainakin on ja vaikka top coatit ovat hennosti sävytettyjä, niin eivät ne kyllä tuo lakkaukseen mielestäni juurikaan väriä. Testasin kaikkia näitä valkoisen lakan päälle paksut kerrokset ja tämä lila ja ne sinertävät toivat eniten jotain sävyä, mutta tosi vähäisesti. Vois siis huoletta laittaa minkä tahansa manikyyrin päälle eikä se muuta lakan väriä juurikaan. :)

Noniin, nyt mulla ois varmaan edessä siivoilua ja pitäisi viedä palautukseen tavaraa ja sitten illemmalla teen lakkatilausta pitkästä aikaa. :) Tarkoituksena olis ehkä Orlya, OPI:a tai Chinaa tilata, mutta katsotaan nyt mihin päädyn.

Pidittekö kynsistä? Eihän ne nyt mitään erikoista ole, aika perushuttua mutta itse tykkään silti. :)


PS. CesarsShopin uutiskirjeestä bongailin pari juttua, josta ajattelin mainita, eli Konad-laatat JA lakat näyttäis olevan siellä toistaiseksi -20 % ja avoimien ovien päivät 8.3 ja 9.3. :) Lukekaa lisää Helsingissä päin asioivat täältä.  Cesars myy muuten nykyään myös Essien lakkoja ja toki nämä uudet Color Clubit on sinne jo tulleet myyntiin kanssa. 

41 kommenttia:

  1. mulla ainakin jotkut tuoksulakat menettää kokonaan tuoksunsa kun vetää toisen lakan päälle -.- en tosin tiedä johtuuko tosta päällyslakasta sitten jotenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että johtuu siitä tai sit tuoksulakasta, mulla nimittäin ainakin ne Wicked Sweetit tuoksuu ihan voimakkaana päällyslakankin alta. ;D

      Poista
  2. Perushuttua tai ei, tosi kauniit kynnet ovat! :)

    VastaaPoista
  3. Ah, Princess Rule. (8 Yksi lempilakkani! Ihanan yksinkertaiset kynnet. :)

    VastaaPoista
  4. tosi nätit!

    VastaaPoista
  5. Oi ihanat ja kiv yksinkertaiset kynnet! Huomaa, että sun mieles siintää keevät kun alkaa olla kirkkaammat värit käytössä! Ite pitkästä aikaa käveleskelin kaupungilla ja meinasin kyllä täysin seota kaupoilla! Olis tehny mieli tehdä pieni voitontanssi kun kaupat on täynnä kaikkea ihanaa. Ja värikästä. Samalla tuskastelin ostohimojeni kanssa kun kaikkeen ei ole varaa. Mutta täälä liputetaan keväälle. Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hih, juu kyllä kevättää jo kovasti! ;D

      Poista
  6. Hei onko sulla mielipidettä, millä metallisella lakalla saisi parhaat leimat? Moni on kehunut CG millenniumia ja 2010 vai mikähän luku se mahtoi olla. Mitenhän icicle tai silver platinum käyttäytyvät leimauksessa? Olisin ikionnellinen jos olisi antaa jotain vinkkiä, himoitsen kunnon hopeaa tai kultaista leimalakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Mulla on itsellä Millennium käytössä, voisin veikata että Icicle vois olla ihan hyvä kanssa, ei tosin oo kokemusta! Kultaisena mulla on Chinan Midnigt Kiss, joka on kanssa ihan hyvä. :)

      Poista
    2. Hei nyt pitää heittää väliin, että paras kultainen leimauslakka on kuulemman CG Passion :) Aion itsekkin tilata sen ihan lähipäivinä.

      Poista
    3. dependin 223 (semonen hopee harmaa) on tosi hyvä leimaukseen

      Poista
    4. Noniin nythän niitä vinkkejä tulikin, tattis! :)

      Poista
  7. Tosi nätit kynnet! :) Nyt tekee minunkin mieli koikeilla noita water decalseja.

    VastaaPoista
  8. mä tykkään näistä kynsistä tosi paljon :)

    VastaaPoista
  9. Itse en kynnistä perustanut kauheasti, mutta noi tuoksuvat päällyslakat on kyllä ihanan näkösiä!

    VastaaPoista
  10. Mä hypistelin noita Copycoatseja tänään Cesarsilla, ihania nuo pullot kyllä. :3 Eikä niistä se tuoksu tuu yhtään esille, kun haistelee suoraan pullosta, toisin ku Wicked Sweet -lakoissa. :) Tosi söpöt kynnet myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niinpä ei tuu kyllä, muutenkin olivat melko hailakoita tuoksultaan mutta ihania silti. ;D

      Poista
  11. Ihanat kynnet, tuollaiset hieman "prinsessamaiset." (:

    VastaaPoista
  12. Tosi kivat kynnet, ja mun pitäis varmaan oikeesti ostaa noita color clubin tuoksu top coatteja <- miten se ny kirjotetaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hih nää on kivoja kyllä, tykkään kaikista erikoisista kynsilakkatempauksista. ;D

      Poista
  13. Taas kerran tosi hienot kynnet !Minäkin niiiin paljon haluasin noita water decalsseja, mutta niitä ei lähiseudun kaupoista ainkaaan saa.. Ja netistä en saa tilata.. Omistat muuten varmaan kaikkia hienoja työkaluja ? Itselläni on pikkupensseli ja nuppineuladottingtool ;D
    On teillä bloggaajilla mielikuvitusta (: Se on ihailtavaa ! Sunkin blogi on kokonaisuudesaan Tosi hieno ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! Juu onhan noita työkaluja kertynyt tässä harrastuksen edetessä. ;D Mielikuvitusta kyllä saa tosiaan harjoittaa tässä harrastuksessa! :)

      Poista
  14. Taas kerran ihanat kynnet! :) Että sie osaat!

    VastaaPoista
  15. Kiitos että teit mun pyynnöstä tämmösen postauksen! :--)

    Omistan itsekkin Opin Princess Rule lakan mutten oikein koskaan keksi minkälaiset kynnet sillä lakkaisin :D Tästä oli apua... :)

    Kiitos ♥

    VastaaPoista
  16. Oi että, on kyllä aika prinsessa :D Toi sormus on muuten ihan älyttömän söpö, näin btw :3

    VastaaPoista
  17. En tiiä mitä tää mun kone sekoilee nii kirjotan nyt uudestaan jos ei lähettäny ekaa kommenttia.. Sitä vaan että aika prinsessakynnet on kyllä :D Yleensä en tykkää, mutta nää on kivat! Ja söpö sormus btw :3

    VastaaPoista
  18. Voi mä tahtoisin kyllä noita tuoksulakkoja! Harmi vaan, jos on mieto tuoksu, mä tykkään meinaan hirveästi Color Clubin niistä tuoksuvista lakoista ja toivoin noiden olevan vielä vähän voimakkaampia. Mutta silti varmaan hommaan kyllä yhden! :) Niin ja tosi nätit kynnetkin! Noi perhoset on ihania, oon kyllä niitä tainnut aeimminkin kehua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään jos tuoksuu voimakkaasti! :) Ja kiitos! :)

      Poista
  19. Ähh hitsi kun on tuo Helsinki sen verta kaukana ettei viitsi lähtä avoimienovien päivään :( Ja kynnet näyttää oikein hauskoilta!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)