perjantai 23. maaliskuuta 2012

Suloinen myrkynkeittäjä-noita + saatuja tuotteita

Glitteröverit jatkuuu!

Mustassa laatikossa oli odottelemassa Orlyn Here Comes Trouble ja ryhdyin etsimään sille kaveria. Yritin ensin löytää lakan, jossa glitterkoostumus olisi samanlaista ja löysinkin pari ehdokasta (ChG Pom Pom, Tinsel Town sekä It's Alive olivat melko lähellä) mutta halusin kunnon räväkät väriyhdistelmät, joten päädyin toiseen mustan laatikon aarteeseen, eli OPI - Ds Temptationiin.



Mitään sen kummempia koristeluita en tälläkertaa lähtenyt tekemään. Lakat olivat molemmat ohuita, vaativat sen 3 kerrosta vähintään, ehkä jopa neljännet.

Mun kuvanmuokkausohjelmat villliintyi tästä OPI:sta ihan täysin. :D En saanut mitenkään muokattua tästä OPI:sta oikeanväristä, se oli joko liian sininen tai liian neon tai ihan mitä vaan muuta kuin sen sävyinen kuin se on. Koitin löytää teille myös googlella linkkiä vähän oikeammansävyisiin kuviin, mutta näemmä en ole yksin kuvaushaasteitteni kanssa kun en löytänyt yhtään oikeata vastaavaa kuvaa. Lakka on kirkas tumma liila, vähä kuin jokin folio luonnossa. Lakassa on sininen pohja, jossa fuksiaa ja lilaa glitteriä. Harmi että tämä on toivoton kuvattava. :(




Tuossa parisen päivää sitten, samana päivänä kun vastaanotin ekan Pretty.fi -tilaukseni, multa kyseltiin sieltä että tahtoisinko testata heidän tuotteitaan, etenkin suosittelivat NYX -merkin kynsilakkoja. Suostuin ilomielin ja niinpä sain tänään paketin, josta löytyi seuraavia juttuja:



Vasemmanpuoleisin on Amazonia, turkoosi shimmerlakka kullertavalla shimmerillä, Morocco on sininen shimmerlakka ja Hibiscus vaaleanpunainen cremelakka.

Amazonia
Morocco
Hibiscus



Beigehtävä ranskislakka French Nude (muistatko Salla kun valitin sulle just että tarttisin beigeen taittavan, ei vaal.punaisen ranskislakan, mun ajatuksia on kuultu!), vaaleanruskean metallisen lakan nimeltään Walnut Frost, sekä koristelukäyttöön hopeisia sydämiä sisältävän lakan Silver Hearts.

French Nude
Walnut Frost
Silver Hearts




Keltainen shimmerlakka nimeltään Banana Boat (ihana nimi :D), Primary, joka on vihreä neonlakka sekä perus kirkas punainen lakka nimeltään Apple.

Banana Boat
Primary
Apple

Hintaa pulloilla on 5,90 €/kpl, pullossa on 12 ml lakkaa. En ole vielä saanut swatchattua näitä kiekolle asti, joten laadusta kuulette sitten aina tarkemmin lakan käytön yhteydessä. Pullosta sanottava vielä sen verran, että Nfu Oh -lakkojen pullon lisäksi kauneimpia näkemiäni pulloja, aww tuota strassi"timanttia". :')

Näiden lisäksi sain testiin myös kynsilakanpoistoainetta, asetonitonta tälläkertaa. Mielenkiintoista testailla, kun en ole koskaan itse asetonitonta kokeillut että miten tämä eroaa asetonillisesta.


Hintaa tällä on 7,90 € ja pullossa on 150 ml tavaraa. Tuotteen löydätte tästä. Tässä pullossa on tuollainen jännä kompleksi, että pullon korkki avataan ja vanulappu painetaan tuohon korkkiin, joka annostelee sopivan määrän tuotetta lappuun. Veikkaisin, että tällaisella kompleksilla käytettynä kynsilakanpoistoaine voisi kestää kauemmin, mulla ainakin kun on tapana läträillä kynsilakanpoistoaineen kanssa siten että se on aina loppu. Tämä aine tuoksui muuten minun nenääni ihan banaanilta. :D

Tällaisia juttuja tälläkertaa, miltäs lakat vaikutti? :) 

47 kommenttia:

  1. Aivan ihana lakkaus!! Upeat, mun silmät suorastaan rävähti auki :D Hyvännäkönen yhdistelmä ja kivasti lakattu.

    Namun näköisiä nuo NYXit, tota Silver Heartsia oon usein katsellutkin siellä nettisivuilla..

    VastaaPoista
  2. Tuo vihreä lakka on aivan mahtava! Haluaa sellaisen nytheti..

    Ja naurahdin ääneen, kun huomasin, että olit saanut NYXin lakkoja kokeiluun, sillä itse tilasin pretty.fi:stä ensimmäisen NYX-lakkani :D Itselläni on Disco Ball (sama nimi kuin Rimmelin edeltäjällä) ja harmikseni Rimmelin lakkaa ei enää mistään löydy, joten tuo käy minulle korvaajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on joo ihana! ;) Ja hih, se on aina nautinnollista kun löytää korvaajan jollekkin tosi mieluisalle lakalle. :)

      Poista
  3. Oijoijoi mitä silmäni näkevätkään :) Aivan ihanat lakkaukset ja voih mitä uutuuksia sinulla! En malta odottaa, että mitä niillä loihdit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Saa nähdä mitä ekana kynsille päätyy. ;D

      Poista
  4. Awws mitkä kynnet! Ihanan simppelit.. Ja noi lakat on kyl ihania :)

    VastaaPoista
  5. Wooow, ihanan räikeät kynnet! Tommosia kelpais esitellä! :D Ja noi Nyxin kynsilakat näyttää tosi ihanilta (varsinkin noi värikkäät!♥), odotan innolla käyttötestauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitoksia, pian varmasti pääsette näkemään testauksia näistä. ;D

      Poista
  6. Ihanat kynnet! (:
    ..ja rakastuin noihin uusiin Banana Boatiin, Primaryyn ja Apleen. (:

    VastaaPoista
  7. Minäkin olen saanut noita Nyxin lakkoja :)

    VastaaPoista
  8. Wau miten ihanan räikeä yhdistelmä! :D

    VastaaPoista
  9. Noi Nyxin lakat on ollu mullakin pitkään mietinnässä, et kiva kun kirjottelet kokemuksia.=) Miten sait sen roskaposti robotin, eli salasana vahvistus jutun pois kommentoinnista? En löytänyt sitä mistää. O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa! Ööm asetuksista löytyy tekstit ja kommentit -valikko ja sieltä "näytä sanavahvistus" :)

      Poista
  10. Kadehdin syvästi sun kynsien ja kynsinauhojen kuntoa... :D omani on, noh, mielenkiintoiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei muutakun kynsinauhojen kuorinta-ainetta ja kynsinauhaöljyä niin kyllä se siitä. :)

      Poista
  11. Sun kynnet ja kynsinauhat on oikeesti niin hyvässä kunnossa! Joo just veerra sano sen, mut oli munki pakko sanoo. :d Ja vitsi siistin värinen toi vihree kimalle lakka ja toi liilasininen glitter lakka on kans ihana. :3 Se on kyl jännä, ku en oo koskaan tajunnu mikä 'fuksia' väri on. Ja ihanan värisii lakkoja ostit. Sähän ostat kerralla saman verran lakkoja, kun mä vuodessa. Ja aijon kokeilla tota kynsilakan poistoainetta heti, kun oot arvostellu sen. Taino, jos arvostelet sen huonoks niin sit en tietty koklaa mut no niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juu on ne kyllä sillee hyvässä kunnossa kun paljon niitä öljyän ja juuri tuo sanomani kynsinauhojen kuorinta-aine auttaa kansa kovasti. :) Kyllä mä usein joo ostan paljon lakkoja kerralla kun usein tilaan lakat niin postikulujen kautta tulee järkevämmäksi ostaa kerralla enemmän, mutta nämä tämän postauksen lakathan minä sain enkä ostanut itse. :)

      Poista
  12. Ai siis onko mulla mennyt jotain ohi? Tai siis sun kaikki kynsilakanpoistoaineet sisältää asetonia? Tuo oli sun eka asetoniton lakka? Hmm tai sit oon unissani nähny sut poistavan lakkaa asetonittomalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih juu en oo koskaan kokeillut asetonitonta. ;D En edes tiedä muita asetonittomia paitsi vissiin se Dependin joku vihreä(?), jota en kylläkään ole kokeillut mutta monet sitä vissiin tykkää käyttää.

      Poista
    2. Aijjaa. Tää tuli mulle kyllä yllätyksenä! Kun luulin et nimenomaan asetonikin haurastuttaa kynsiä.. mut joo, asetonitonta poistoainetta löytyy kyllä paljon! Ja helpolla :)

      Poista
    3. Mä en osaa sanoa kyllä haurastuttaako se, mun kynnet tuntuu olevan semmoista tekoa että ne ei myrkyistä paljoa välitä, ne vaan kasvaa silti. ;D

      Poista
  13. Ootpa saanu ihania lakkoja! :) mullakin on muutama lakka tuota merkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kieltämättä kivoja lakkoja osasivat sieltä laittaa tulemaan. ;D

      Poista
  14. Lidlillä on tollanen samanlainen kynsilakanpoistoaine ja se maksaa ehkä kaks euroa ;)) mut oliko sulla kenties tossa yhessä kynnessä kissankarva? :D:D ei sii mitää et se mua häiritsis mutta itelläniki niitä eksyy jotenki aina... mut tosi kivan väriset kynnet !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oli varmaankin kissankarva, niitä on ihan jokapaikassa kyllä, mutta ei se mitään, ei niitä voi mitenkään eliminoida kaikkialta. ;D Kiitti!

      Poista
  15. Ihana väriyhdistelmä! (:

    VastaaPoista
  16. ihan SIKA UPEET noi kynnet, omnom ihanan väriset ja kaikkee ! (;

    VastaaPoista
  17. *Pyyhkii valunutta kuolaa suunpielistä* Violetti ja vihreä, epätavallisen herkullista. Oletko asiasta kukkaruukkuun tutustunut CGn Nälkäpeli-lakkoihin? Sarjan ystävänä haluaisin nähdä lakkoja käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, voi miten mahtaisit kuolata kun näkisit miten värikäs tuo violetti oikeasti on, se on ihan mahtava luonnossa! Ja olen juu katsellut niitä lakkoja, mutta luulen etten tule kotiuttamaan mitään niistä ainakaan tässä vaiheessa. :o

      Poista
    2. Itse tilasin tänään kaksi CGn Nälkäpeli-lakkaa: Riveting ja Luxe and Lush. Nuo vaikutti kaikkein kiinostavimmilta ja toki tilasin muutakin, mutta en kys. kokoelmasta.
      Odotan innolla lakkojen saapumista, kuola valuu nimittäin täälläkin :D

      Poista
    3. Noi kaksi mainitsemaasi oli ne kaks joita mäkin vähä katoin mutta dupejen pelossa päätin etten tarvitse. ;D

      Poista
  18. Toi pumppu systeemi on tosi tosi kätevä! Itte tilasin ebaysta ihan erikseen kaks täytettävää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, hyvä homma, itse en oo vielä ehinyt näitä testaamaan mutta ehkäpä sitten kun vanha poistoaine loppuu. 8]

      Poista
  19. Hienot kynnet. Ääh mä en vieläkään tajua, kuinka joku voi kasvattaa keskisormen kyntensä ees noin pitkäksi :DD

    VastaaPoista
  20. Hihii siistit glitterkynnet! Ääh mä en vieläkään tajua kuinka joku voi kasvattaa keskisormen kyntensä ees noin pitkäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! En mä tiedä, ne vaan kasvaa. ;D

      Poista
  21. aivan ihanat! varmaan aikamoinen poistaminen noissa ;D tai mulla ainakin menee ain ikuisuus poistaa glitteriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Ei ollut onneksi niin paha poistaminen, kun käytän foliomenetelmää. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)