keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Blue-Ming, who the heck took my Diamond Drops?

Mä en edes sano mitään mun otsikoista, älkää tekään sanoko jooko. :D Itsekseni kun oon kelannu taaksepäin tän blogin postauksia ja poistanutkin osan vanhoista, niin en toisaalta ihmettele jos meinaa otsikot jo pikkuhiljaa loppua kesken.

Tänään kaksi ihastuttavaa Color Clubin kevätkokoelman lakkaa päällekkäin, Blue-Ming sekä Diamond Drops. Kevää väriläiskät minulle lähetti kokeiluun CesarsShop.





Yhdistelmä näyttää tältä:



Tosi simppeli ja helppo yhdistelmä, siksikin että värit sopii mun iholle mielestäni ihanasti ja viihdyinki näissä kait 3 päivää, joka on mulle aika kova juttu nykylakkaustahdilla. ;D On sellaiset huolettomat junou.



Blue-Ming on minusta vihreäsininensininenvihreäturkoosiminttu, en oikeasti osaa päättää! Nimi kertoo että sininen, mutta mä väitän itsepäisesti että tämä on vihreämpi. Tää on niin vaaleansinisen, turkoosin ja mintunvihreän välillä että oikeasti tosi hankalaa sanoa.

Lakka oli mulle yllätys siitä, miten hyvä se oli levittymään! Tässä kokoelmassa muutkin testaamani cremet on ollut tosi hyvälaatuisia. Kaksi kerrosta riitti tasaiseen lopputulokseen minun pituisille kynsille tätä Blue-Mingiä, joka on creme-koostumukselta kyllä aika hyvin, sillä melkein yhdelläkin olisi muistaakseni selvinnyt. Tää tulee olemaan kyllä mun kynsillä varmaan ihan mukavasti.

Diamond Dropsia en voi kehua levittyvyydestä, sillä lastulakat on ainakin mun kokemuksien mukaan huonompia levittymään kuin esim. perus glitter. Lakassa on siis tuollaisia cd-levyn palan näköisiä heijastavia hologrammi(folio?)palasia, jotka kimmeltelee ihanasti kaikissa sateenkaarenväreissä. Tämä on oikeastaan ihan samanlainen lakka kuin Fame & Fortune sillä erotuksella, että tässä pohja on kirkas, F&F:ssä pinkki, joten onhan tämä ainakin monikäyttöisempi sen puolesta. Minusta juuri tällaisten keväisten pastellisävyjen päällä tämä on ihana, kun tuo piristystä viemättä huomiota kuitenkaan liikaa ja näissä lastulakoissa lastujen määrää voi tosiaan itse hallita, kun ne on melkeinpä parasta asetella sudilla kynnelle sen sijaan että lakkaisi kuten normaalisti kynsilakalla vedellään pitkin kynttä.

Katsokaa miten nää matchaa kivasti mun uuteen mintunvihreään huiviin!



Oli pakko ostaa tuo Gina Tricotista heti ku bongasin tuon siellä, en tiedä mikä ihmeen fiksaatio mulla on kys. väriin tässä kevään aikana kehittynyt. ;D

Oliko ihania lakkoja? ;D

27 kommenttia:

  1. Lakasta tulee mieleen ihan minttujäätelö :D Mutta toisaalta taas meri, joka on myös tuollainen turkoosiin vivahtava.

    Lastulakat on kyllä mielenkiintoisia levittää, kun saa asetellä niitä kynnelle. Itselläni on tällä hetkellä vain Avonin Mineral fix- lakkaa, kun en ole vielä päättänyt, että mitä lakkaa sitä ensimmäisenä kokeilisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, totta! ;) Juu lastulakat osaa olla hankalia levitettäviä, mutta onneksi lopputulos on aina niillä kaunis. 8]

      Poista
  2. oli ihania lakkoja, kyllä minullekin kelpais! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin ihania! ;D Niiin keväisiäkeväisiäkeväisiä!

      Poista
  3. Oii aivan ihana yhdistelmä! :) Sulla on muuten niin kauniin malliset kynnet, että oikeen ketuttaa :D

    VastaaPoista
  4. Ooi, tosi ihanat kynnet! (:
    ..ja ihanat värit oot taas valinnut. :}

    VastaaPoista
  5. oi, ihanaihana yhdistelmä :3

    VastaaPoista
  6. Onpas hauskan värinen lakka! Ettäkun himottais tilataa lakkoja, mutta se on niin vaikeaa karsia 9 lakkaan ja sitten rupean miettimään tarvitaanko sitä oikeasti. Toisaalat ei lakkoja voi olla liikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no ei lakkoja kyllä liikaa voi olla! ;D

      Poista
  7. Ihania lakkoja! Kiva combohan noista tuli. :)

    VastaaPoista
  8. Ooo, Diamond Drobs on aeeeewan ihana! <3 Kivasti sopii Blue-Mingiin (:

    VastaaPoista
  9. IHANAT ! tiiätkö paljon tollanen mikäihmeglitterlakka maksaa ja mistä saa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Postauksesta löytyikin linkki, eli täältä löytyy: http://www.cesarsshop.fi/color-club-kynsilakka-diamond-drops-p-3199.html :)

      Poista
  10. toi mätsäys tohon huiviin on sulonen, ja kynsissä on ihana yhistelmä (: Tyksin!

    VastaaPoista
  11. Todella kaunis ja ihana yhdistelmä! Yksinkertaisuus ei tällaisissa kynsissä mielestäni haittaa yhtään.

    Ainakin CC:n Covered in Diamondsin kanssa käy aina niin, että joko lastuja ei tule ollenkaan, tai sitten lakkaa on onnistunut länttäämään niin paksun kerroksen, että lastut sojottavat ylös-alas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ei minustakaan kyllä haittaa, kyllähän sitä monimutkaisempiakin koristeluita tulee tehtyä ja välillä voi huoletta heittää vaikka ihan yksiväristäkin lakkaa kynsille. ;D Jep tuo CID on kanssa hankala levittää mutta ah niin ihana, varsinkin tummien lakkojen päällä. 8]

      Poista
  12. Ihanan yksinkertaiset♥

    VastaaPoista
  13. oi oi mikä väri! mulla tuntuu olevan tuollasia turkooseja lakkoja vähän liikaa. Ja kun en oikein edes pidä väristä. Tai ehkä pidänkin, ku noi kynnet näyttää kyllä niin kivalta. Pitäsiköhän itekki uskaltaa laittaa tuollasta kynsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ehdottomasti kannattaa uskaltaa, ainakin kokeilla! ;D

      Poista
  14. nyt tuli kyllä tosi upeat kynnet!wau:)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)