tiistai 24. huhtikuuta 2012

Crackle-Tantalize Me

Hii, pikaisesti uudet kynnet, eli China Glaze - Tantalize Me ja sen päälle China Glaze - Black Mesh -crackle-lakka. Tykkään yhdistelmästä nääääääääääääääääääin paljon! <3


Tuo Tantalize Me on niin aliarvostettu lakka lakkavalikoimissani, se pullossa näyttää aika laimealta, tosi vaalealta vaan, mutta kynnellä sinistä vivahdetta on mahdoton olla huomaamatta. Yksi lemppareimpia liloja lakkoja. :)


Sain tänää sähköpostitse kivoja teitä koskevia uutisia, joista oon innoissani, jee! Tässä piakkoin on tulossa siis parikin kivaa arvontaa teille! :) Saa nähdä kumpiko arvonta ehtii eka, 1600 lukijan ylityttyä tuleva pieni kesäinen arvonta vai sitten tää toinen. Vihaan salaperäisyyttä mutta toisaalta tykkään pitää kivoja ylläreitä salassa. ;)

Tykkäsittekö yhdistelmästä? :)

41 kommenttia:

  1. Toi pohjalakka on aika kivan värinen! Silti tykkään paljon enemmän liukuväripohjista, tai muista ckracklen alla, mikä ei oo niin.. yksvärinen?:D Niinkuin esim. nää:

    http://iwanteatyyou.blogspot.com/2012/04/put-your-graffiti-on-me.html

    Olis kiva nähdä siunkin versio joskus!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se on ihana! Oon itseasiassa tehnytkin semmoset, mutta en näköjään oo koskaan julkaissut niitä. ;D Kyllähän näillä crackleillakin pystyy halutessaan kikkailemaan vaikka miten. :)

      Poista
  2. Tykkäään! Hei tarvisin apua kun en osaa itse päättää: millaiset kynnet vappuna :D mulla on vappuna valkonen haalari ja punanen tukka niin pitää saada jotain lisäväriä, mutten tiedä mikä olisi hyvä :) ja haluaisin ostaa sen varjolla uuden kynsilakan jos toisenkin, hii! (ps. ootko kuullu siitä miyo-sarjasta joka saapuu/on jo saapunut seppälöihin? siinä on ainakin tuoksulakkoja sun muuta!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) Öööm nyt pistit pahan! Luin ensin että pinkki tukka joten meinasin ehdottaa pinkkiä. ;D Kyllähän se pinkkikin varmaan passaa tai jos tahtoo vastaväriä niin punaiseen tukkaan vastaksi vihreät kynnet. ;) Oon juu katellu noita Miyo-lakkoja, mut en oo ainakaa vielä ostanut, kinnostaisi kovasti ne kyllä, oon hulluna kaikkiin tuoksujuttuihin. :)

      Poista
    2. mulla värjäs semmonen vadelman tuoksunen miyo kynnet punasiksi vaikka oli aluslakkaa :( taidan pysyä china glazeissa.

      Poista
    3. Itsekin mietin vihreää, kiitos vinkeistä :) sain syyn ostaa pari kynsilakkaa lisää hih :D minuakin kiinnostaa ne miyot, olisivatkohan jo tulleet kotikaupunkini seppälään :> ps. värjäytymät lähtee kuulemma kun hankaa valkaisevalla hammastahnalla :D ei ole kokemuksia mutta näin kuulin :D

      Poista
  3. Ihanat kynnet! ♥ Voisitko tehdä tässä jossain vaiheessa jotkut kesäiset kynnet? Olisi tosi kivaa jos tekisit, koska ite odotan kesää tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu enköhän mä tuu kesäisiä lakkauksia tässä tekemään, mielessäkin jo yhdet. ;D

      Poista
  4. On kyllä hienot! Mä en kovin usein cracklehommista tykkää, mutta nää on hyvännäköiset!!

    VastaaPoista
  5. upeet !! vaikka toi on periaatteessa aika yksinkertainen ja helppo (ei oo tarkotettu luokkauksena!), upeet kynnet :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja jep, onhan nämä simppelit, ei siinä mitään. ;D

      Poista
  6. Oi miten nätti (: Toi lila on ihana!

    VastaaPoista
  7. Yhdistelmä näyttää oikein hauskalta :) Vähänkö kivaa, että saadaan yllätyksiä!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanat. Tarvii varmaan ostaa china glazen lakka itellekin jos tykkäis :)


    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja suosittelen, ChG:ltä löytyy paljon todellisia lakkahelmiä. :)

      Poista
  9. Mulla just tollanen lila ollu hakusessa mutta minä puusilmä en tuota ihanuutta huomannut vaikka CG lakkojakin kattelin netistä. täytyypä ettiä tua jostain ja hankkia. odottelen innolla arvontoja kun sinä aina niin kivoja (ja mahtavia) järkkäilet toivottavasti pian saadaan 1600 täyteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa jos nyt löytyi kiva violetti, minustakin tää on tosi ihana vaikka melko vähän näkee tätä ihmisten netissä fanittavan. :o

      Poista
  10. cracketkin pilaava24.4.2012 klo 19.11

    ihana yhdistys, helppoa ja erittäin kaunista. en ole mikään cracklejen ylin ystävä, mutta nää on kyllä toosi hienot! muutenkin kivaa kun joskus sellaiset kynnet jotka taidotonkin taitaa.

    VastaaPoista
  11. Hyvän näköiset kynnet ja toi pohjaväri on upea.

    VastaaPoista
  12. Tykkään =) Mulla on vaan yks crackle-lakka ja osaan yhdistää sen vain yhteen tiettyyn väriin. Käytän sitä lähinnä kesällä kun talvella on niin räikee yhdistelmä :D Mutta tää on kiva, vähän muodissa olevaa pastellia ja sitten rockia päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, hih. En mäkään oikein näiden cracklejen kanssa välttämättä osaa niin hauskasti yhdistellä. ;D

      Poista
  13. On kyllä hieno yhdistelmä, musta sopii tosi hyvin ton liilan kanssa ja toi sininen vivahde on kyllä ihana :)

    VastaaPoista
  14. Tosi ihanat kynnet. :)

    VastaaPoista
  15. Oon ostanu kaks halkeilulakkaa jo varmaan yli puolvuotta sitte, mutta en vain osaa/halua käyttää niitä. En edelleenkää innostu asiasta ja mietin, et pitäiskö vaan suosilla antaa pikkusiskolle lakat :) mut toisaalta jos ideasta tykkää, niin nopskaa saa kivat kynnet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nämä crackle-lakat kyllä jakaa ihmiset aikalailla, joko niistä tykkää tai sitten ei tykkää yhtään. ;D

      Poista
  16. Et vastannu mun s-postiin, niin kysyn sitte täällä. Maksettiin maanantaina kolmen aikaan, niin millon mahdat postittaa ne kirppis ostokset?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastattu, perjantaisin ja maanantaisin postitan, sitten kun maksu minun tilillä näkyy. :)

      Poista
  17. Tykkäsin jopa niin paljon että sait mut tekemään omille kynsilleni samantyyliset :) löysin crackleni uudestaan :)

    VastaaPoista
  18. Oot saanut tämän jo varmaan sata kertaa mutta silti: sulle ois tunnustusta blogissani:) http://teannanpaikka.blogspot.com/2012/04/ensimmainen-awardini.html

    VastaaPoista
  19. Minäkin menin ostamaan crackle-lakan ("kun halvalla sain") vähän tästä inspiroituneena. En ole myöskään hirveästi väriä pistänyt kynsilleni mutta joku kevätihmetys iski ja ostin turkoosia lakkaa cracklen alle! Tämmöinen tekele tuli itselle:
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/576004_10150767578667486_618772485_9608554_1524350788_n.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuui turkoosi näyttää cracklejen kanssa kivalta! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)