sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Sonne tykkää Flormarista

Lähteekö teillä koskaan tilanne lapasesta, kun näette jossain ihania lakkoja? Mun piti ensin käydä ihan vain katsomassa paluumatkalla mökiltä, josko läheisestä Tokmanni-kaupasta löytyis mitään kivoja lakkoja. Nooh, löytyihän niitä.. Vaivoin sain pidettyä itseni aisassa ja päädyin tällaiseen saaliiseen, hups!



Mukaan tarttuivat seuraavat lakat, suurin osa koostumukseltaan duochrome glassfleckedeitä, joka on ehdottomasti paras tapaamani koostumus ikinä! Mukaan mahtui myös yksi frost/pearl-koostumuksellinen lakka.

Vasemmalla (alkaen ylhäältä):

Flormar U02 (Vaaleanpunainen glassflecked, taittaa vaaleaan kultaiseen.)
Flormar U16 (Violetti glassflecked, taittaa siniseen ja kultaiseen. Tässä lakassa duochrome-efekti oli selkein)
Flormar U23 (Pinkki glassflecked, taittaa eri pinkin sävyihin.)
Flormar U04 (Persikkainen vaaleanpunainen glassflecked, taittaa keltaiseen kultaan)
Flormar U28 (Lila-sininen glassflecked, taittaa violettiin ja vaaleaan kultaan)

Oikealla (alkaen ylhäältä):

Flormar U15 (Vaaleanpuna-violetti glassflecked, taittaa kultaiseen.) 
Flormar U07 (Kulta-kupari-oranssi glassflecked.)
Flormar U24 (Magenta-fuksia glassflecked, taittaa kultaan.)
Flormar 118 (Vaalean lila-sinertävä, koostumuksetaan pearl.)
Flormar U27 (Kirkas neon pinkki glassflecked, taittaa hennosti vaaleaan kultaan.)

Siinä pieni vilautus mun saaliista, saatte näistä ihan varmasti vielä lisäkuvia jossain vaiheessa, oi nää on ihania!

Tykkäsittekö mun saaliista? ;D Ja mites, onko tuttu tunne tää hamstraus?


PS. Juujuu, minä haukuin parisen kuukautta sitten Flormarit, mutta antakaa nyt ihmisen muuttaa mieltään (edes hetkeksi) jos hän saakin positiivisempia kokemuksia kys. lakoista! :D Pöh.

67 kommenttia:

  1. Mä olen myös aika liimanäppi. Jotkut vaan tarttuu mun sormiini eikä ne lähde kulumallakaan, joten on pakko poistua kaupasta kassan kautta :D

    VastaaPoista
  2. vastahan sä haukuit Flormarin lakat maanrakoon ja sanoit ettet tahdo kuullakaan niistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tein. Taisinpa jopa sanoa etten enää koskaan osta kys .merkkiä. ;D Sen jälkeen näiden saamista kehuista rohkaistuneena ostin pari lakkaa, joihin olen hyvin tyytyväinen, joten sen suhteen perun sanani etten niitä koskaan enää ostaisi. Edelleen olen sitä mieltä, että kuivuvat hitaasti joka on iso miinus, samoin tietyt sävyt joilta olettaisi (esim. sininen U25) täyttä peittävyyttä eivät peitä siltikään. Mutta esim. näissä on noita tosi vaaleita sävyjä, joilta nyt ei voi ikinä olettaakkaan peittävyyttä. Kaksipiippuisia juttuja siis. :)

      Poista
    2. Voihan se myös olla että mun mieli muuttuu taas kun testaan näitä, tällä hetkellä vielä tykkään näistä. ;)

      Poista
  3. Haha. Joo tollanen on hyvin hyvin tuttua. Harvoin jos lakkaostoksille meen, niin osaan ostaa vaan yhen lakan. Niitä kotiutetaan kerralla kyllä kunnolla! Tosin flormareita en kyllä kotiuta enää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhha! :D Mäkin luulin etten enää näitä ostaisi ja toivon etten nyt tehnyt virhepäätöstä. Ainakin nää vielä on vakuuttanut mut, katsotaan kun päätyvät kynnelle! :D

      Poista
  4. mä ostin yhen flomari, ja ei lähteny kynneltä millään pois! En tykänny, annoin pois :/

    VastaaPoista
  5. Katoin totaa kuvaa ensin silleen silmät pyöreenä ja leuka valahti varmaa lattiaan asti! piti oikeen tarkistaa tulinko oikeeseen blogiin!
    siis vastahan haukuit nua lakat syvimpään maan rakoon !?!!?!!??!?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasitteko myös, että sen haukkumisen jälkeen oon käyttäny Flormareita. ;) Ja ostin ennen näitäkin lisää! Mutta siis ylempänä selitinkin jo tämän.

      Poista
  6. mäkin haukuin noi lakat tässä keväällä ja varmaan joka viikko kotiutan yhden uuden flormarin kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jep. :D Mä en vaan voi sietää tietyntyyppisiltä lakoilta peittämättömyyttä, näisä Flormareissa se tuntuu olevan arpapeliä peittääkö vai ei, riippumatta lakan sävystä tai tummuudesta..

      Poista
  7. Aijai, itsellä oli hillitsemissä vaikeuksia, kun hypistelin samaisia lakkoja Seppälässä jokunen aika sitten.. Minkähintaisia nuo Flormarit olivat Tokmannilla, pitäisi vissiin käydä katsomassa itsekin :D Näyttää kuvassa ainakin niin herkuilta, että pitää ehkä köyhdyttää itseään vähän lisää :D

    VastaaPoista
  8. tokmannilla hieman halvempia kuin seppälässä seppäläs 2 kpl 5e eli 2,50e kpl ja tokmannilla just sen 1,99e

    joitain omistan ja olen tykääny kivoja värejä oot ostanu mieki ostin tänään taas yhden

    VastaaPoista
  9. Flormarit on kyl kivoja =:) Oot kyllä ostanu hirveen monta kerralla, miut nirhattas jos mie toisin kotiin kerralla noin paljon lakkoja... =:p

    VastaaPoista
  10. Multa löytyy näitä Flormareja kolmea väriä. ..ja taitavat olla U18, U01 ja U28. Tykkään hurjasti etenkin tuosta U18, peittää ihan hyvin, ja näin, mutta sitten niiden lakkojen poisto.. Saa aina katua sitä, että kynsille meni Flomareja laittamaan, kun muistaa sen poiston kauheuden. Jonkun takia kuitenkin tykkään näistä silti, värit ovat kivoja, eikä hintakaan paha.. Mulla siis on tallaisia viha - rakkaus suhteita näihin Flormareihin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa, nää on kyl hankalia poistettavia. :s Mutta niin ne usein upeiden lakkojen kanssa on.

      Poista
  11. Ei sitä tiiä vaikka noi ois kuinka hyviä lakkoja ellei testaa ;D Ja joo on kai se myönnettävä, että lähtee välillä lapasesta kynsilakkojen kanssa. Flormareita ei ole kyllä tullut vielä itselleen hommattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, pitää sitä testailla eka ja antaa tarvittaessa toinen mahdollisuus jos eka ei vakuuttanut, mutta muilla hyviä kokemuksia. ;D

      Poista
  12. U16 ja U24 on ihania, mulla on ne. :D U15 voisi olla kiva, mutta onneksi olen kesään asti ostolakossa ja säästän ne pari euroa. :D

    Ai niin ja kiva, että nimesit mulle ton Flormarien koostumuksen, mä oonkin sitä pähkäillyt U16 ja U24 ostosta asti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mun mielestä ne on glassfleckedejä, mutta en mäkään oo kyllä mikään asiantuntija noissa koostumuksissa. :o

      Poista
  13. Salakuljetin kans kotiin noita varmaan sen 10 kpl ja heti kun muiden (ukon) silmä välttää niin kotiutan muutaman taas :D Ukon mielestä mulla on jo tarpeeksi lakkoja.... Olen ihan erimieltä.
    Joo olin kanssa pettynyt sen sinisen peittävyyteen mut punainen U14 oli ihan toista sarjaa vaikken nyt mikään punaisen ystävä olekaan isommin.

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! :D Mä meinasin otta sen U14 mutta jätin kauppaan. >:I Olis varmaan pitäny ottaa sekin.

      Poista
  14. kaikki lakat upeita ! Mulla itse asiassa käy Flormarien kanssa just noin, et ostan sen kaheksan-kymmenen lakkaa kerralla :D:D

    VastaaPoista
  15. ihan kivankokoinen saalis, mutta itse en oikein noista lakoista tykkää, kun ei ole pigmenttiä tarpeeksi :) Tosin ihana kimallus niissä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, iso puutos sen suhteen, mutta onneksi näitä voi käyttää monessa muussa jutussa kanssa ja yhdistettynä kaikenlaiseen! :)

      Poista
  16. Huh, eipä oo tullu harrastettua tommosta hamstrausta :D Oikein hieno saalis :)

    VastaaPoista
  17. joo tosiaan välillä on vaan pakko kiertää lakkahyllyt kaukaa, tai mun sisäinen lakkaharakka pääsee vauhtiin.. Itse omistan noista ton vaaleenpunasen ja pinkin ja tosi hyviä lakkoja ! :)

    VastaaPoista
  18. Ite ostin vähän aikaa sitte sellasen ihanan kermaisen kultaisen flormarin, ja oon tykänny kauheesti koska se ei kulu niin helposti pois, peittää hyvin ja ainaki mulla kuivuu tosi nopeesti! Eikä hintakaan paljoa paina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, muistatko mikä on nimeltään hän? :)

      Poista
  19. mua aärsyttää ku flormarit on niin korkeita et ne ei mahu mihinkää pyystyyn (esim helmeriin) mutta ne on niin halpoja ni niitä kuitenki tulee ostettuu!!jajaajaja voisit tehä lähiaikoina videon jostain se taitaa kyllä aika homma ollaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullu tuosta ongelmasta juu ja mulla ne ei mahdu lakkahyllyyn muutaku ylimmälle hyllylle. >:o Voisin tehdä videoa juu!

      Poista
  20. Huoh.. Nykyään sitten tykkääkki flormareista! Ei oikiasti yritäppä nyt päättää!

    VastaaPoista
  21. Oooh, minulla on näitä flormareita jo 25 kappaletta, ja odotan kieli poskella koska ilmestyisi uusia sävyjä... 8) En kyllä tiedä ilmestyykö, mutta toivossa on hyvä elää! :D Tykkään ihan älyttömästi näistä, mutta tosiaan se että kestää ihan sairaan kauan kuivua... -.- Hmph. Mutta yksiä mun lempparilakoista kyllä!

    Btw, huomaathan vastata tuonne toisen postauksen kommenttilaatikkoon mun kysymykseen niistä M-marketin Wild & Mildeistä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä ootko hoksannut nää sivut, mutta itse oon niitä eri sävyjä ihaillu täältä: http://www.flormar.com/English/makeup.asp?markaid=1&markaadie=OJE&bolumid=4&bolumadie=TIRNAKLAR

      Ja toivotaan että tulee lisää ihania ja peittäviä sävyjä! Ja kävin nyt vastaamassa, meinasi jäädä huomaamatta sun kommentti, pahoittelut. :o

      Poista
    2. joudun nyt vastaamaan tähän, koska mul ei näy toi lähetä kommentti-laatikko muuten ._.

      kuitenkin, mul on kaks flormarin lakkaa - U05 & oisko toi sama, U16. ostin jo joskus vuos sitten, nyt rakastuin tohon pinkkiin! aivan liian ihana <3 tosin peittää hädin tuskin neljällä kerroksella :/

      Poista
    3. Oon aiemminkin kyllä käynyt noilla sivuilla, mua himottais ihan hirveesti nuo supershinen vihreät sävyt.. :o <3

      Poista
  22. Ihme haloo nousee jostain flormareista ja siitä, tykkäätkö niistä vai et.. En ymmärrä. Mitä se muille kuuluu, käytätkö niitä, ja jos se ärsyttää niin miksi sitten pitää lukea :D Minä olen samaa mieltä kanssasi: kyseisen merkin lakoissa on joukossa niin hyviä kuin huonojakin, mutta näinhän on myös muissa merkeissä ;) kiva, että olet löytänyt paljon uutukaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jep. ;D Se nyt vaan on niin, että näissä tosiaan on niitä hyviä ja huonoja tapauksia, ei sille mitään voi. Edelleen laadussa on parantamisen varaa, siinä en mieltäni muuta, mutta sävyt on ihania.

      Poista
  23. Hihii, tiesinhän minä että Sonnekin joskus vielä sortuu :D Swatchit ja arvostelu sitten, kiitoksia!

    VastaaPoista
  24. Hihii, tiesinhän minä että Sonnekin joskus vielä sortuu :D Swatchit ja arvostelu sitten, kiitoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Swatchit tullaan ainakin lakkaustenmuodossa näkemään, luulen että nää on aika mitäänsanomattomia yksinään. ;

      Poista
  25. Itseltäkin löytyy näitä kyseisiä lakkoja viisi kappaletta kotoa, kun tokmannilla myytiin niitä 2e hintaan.. :D En olisi itse siltikään raskinut ostaa niitä (koska valinnanvaikeus ja tekisi mieli ottaa kaikki), mutta rakas mieheni sitten nappasi 5 suosikkiani mukaan ja osti! :D

    ♥ Leetta

    VastaaPoista
  26. Mä muistan ku kävin iteki vaan katsomassa noita lakkoja, ja mulla oli kans kauhee kasa niitä <: ja oon ollu tosi tyytyväinen noihin lakkoihin <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nää toimii varsinkin kerrostettuna jonkun lakan päälle tosi kivasti! :)

      Poista
  27. Mä olen kans huomannut että Flormareissa on keskenään tosi isoja eroja! Mutta kuivumisongelma on tuttu täälläkin. Mä laitan pikakuivattajaa=)

    U14 on häikäisevän ihana ja siinä on pigmenttiäkin enemmän kuin muissa. Ehkä sun pitää käydä vielä tekemässä toinen reissu tokmannille=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä tosin onnistun ruttaamaan nää pikakuivattavankin kanssa, laitan kai liian paksuja kerroksia kun tahdon peittävyyttä. Enää en tosin aio näitä yksistään edes kokeilla. Ja juu mun pitää ilmeisesti väkisinkin hakea se U14! ;D

      Poista
  28. Mulla on noita kymmenkunta, ja lisää ei kyllä enää tule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, petyitkö laatuun vai? :o

      Poista
    2. kerrostaminen ja kerrostamisen kerrostaminen, ei jaksa, ja kuivaa hitaasti siihen kerrostamiseen nähden, en osta enää.

      Poista
    3. Ymmärrän. :I Kuivaisi edes nopeammin niin kerrostus ei olisi niin tuskaa, itse en näitä kyllä edes lähde kerrostelemaan, ainakaan noita vaaleita sävyjä.

      Poista
  29. hahaa, hajosin ku näin et en oo ainut jolla on näitä hamstrauskohtauksia :)

    VastaaPoista
  30. Mul on Flomarilta vaa U09 ja U25 :) Tosin kuivuu aika hitaasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo kuivuvuus on kyllä näissä suuri ongelma. :/

      Poista
  31. Mäkin ostin viisi tätä merkkiä, kun kävin samaisessa kaupassa. Tykkäsin kans tosi paljon juuri U16:sta ja näemmä joku muukin väri oli sama, mikä sunkin ostoskoriin oli päätynyt :>
    Muistatko muuten mikä vihreä väri sulla näissä kuvissa on lakkana? Näyttää aika kivalta vihreältä :)
    - Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nää on ihanan tyttömäisiä nämä Flormarin lakat! :) Tuo vihreä taitaa olla jos en väärin muista niin Models Ownin Beetle Juice-kokoelmasta oleva Golden Green. :)

      Poista
  32. Mulla tais lähtee ko. kaupassa ko. lakkojen kanssa pahemmin, ostin eka yhden kokeiluun, ja nyt kävin hakeen loputkin. Niitä on hmm... yhteensä 16.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, nää on petollisen ihania lakkoja, etenkin pullossaan. :D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)