lauantai 21. huhtikuuta 2012

Uusia kynsilakkoja

Tässä kirppistouhuhässäkässä on jäänyt kokonaan julkaisemati uudet lakka-rakkaat jotka ovat saapuneet mustan laatikon täytteeksi! Mua muuten ihan jonkunverran häiritsee tuo musta laatikko tällähetkellä, kun haluaisin lakkarakkaat HETI kynsilakkahyllyä koristamaan ja ehkä vähän huijasin ja laitoinkin uusia lakkoja hyllylle laatikon sijaan... Muutenkin ajattelin, että voisin tämän projektin ehkä lopettaa sitten kun vuosi tulee täyteen projektin alusta. Siihen nyt on vielä hetki aikaa, murr..

Eli mitäs sitä on tullut hankittua? Nooh. Aloitetaan ensin Kicksin kevätkokoelman lakoista, jotka voitin Kicksin kilpailussa, jossa oli yksi kysymys tästä kokoelmasta. Kokoelma sisältää 8 kynsilakkaa, joista taitaa 7/8 olla cremejä (jos ei sitten joku jelly multa mennyt ohi), yksi on shimmer.

Varautukaa suureen kuvamäärään ja selitystulviin! :)

Chilly Bellini, Desert Mirage, Frosted Cupcake, Spice Market

Eli paljon vaaleita (creme)lakkoja siis. Kiekolle swatchatessa on miltei mahdoton nähdä onko jokin lakka jelly-koostumuksellinen, joten en ihan satavarmaksi mene vielä sanomaan ettei esim. tuo alarivin Riviera Chic ole jelly Se selvinnee jossainvälissä.

Aika perus värejähän nää on, cremejä on nykypäivänä todella hankala tehdä kauhean uniikinvärisinä. Kivoja värejä kyllä, varsinkin alarivin lakoista tykkään.

Chilly Bellini, persikanvärinen cremelakka. CB pelottaa mua lähinnä siksi, että nää nudet ja persikat on semmosia, että niissä voi helposti tulla vastaan lakka, joka ei sovi tietylle ihonsävylle. Persikanvärisiä lakkoja mun ei tuu itse koskaan ostettua, kun ne on vähä liian huomaamattomia mulle. ;D

Desert Mirage, nuden/beigen värinen cremelakka. Tässä vähän samaa kuin ylemmässä, että jos ei sovi ihonsävylle, niin voi olla ettei tuu käytettyä. Jäämme odottamaan testituloksia.

Frosted Cupcake, pinkki cremelakka. Perus väri, ei mitenkään ihmeellinen mielestäni. Tällainen pinkki ei yleensä oo mun suosikkisävyinen, mulla on pinkkejä aikapaljon mutta ei tää tainnut kuitenkaan dupe olla yhdellekkään, pinkeissä on niin paljon sävyeroja. ;D

Spice Market, shimmer keltainen. Tämä oli yllätys, koska ajattelin että tääkin ois creme, vaan eipä ollut. Yllätyin siitä miten näytti melko peittävältä (ainakin kiekolle swatchattuna), katsotaan miltä näyttää kynsillä. Toi mulle heti mieleen NYX Girlsin Banana Boatin, ovat aika samantyyppisiä, joskaan ei dupeja. Naureskelin itsekseni sille, miten noiden molempien nimetkin jotenkin ovat yhtä "itämaisen eksoottisia". :D


Riviera Chic, Midsummer Lily, Mint Gelato, Juicy Crush
Riviera Chic, punainen creme(jelly?). Perus punainen tämäkin, nätti sellainen kyllä.

Midsummer Lily, vaaleanlila creme. Rakastuin. Ei muuta sanottavaa. Ihan nappi mun ihonvärille, tämä sävy on sellainen ettei mulla oo vastaavaa cremelilaa vaikka niitäkin parit omistan ja tykkään vaan ihan niinkun hullu puurosta. Tämä ei ole sellainen "vähän liian vaalea" (kuten esim. China Glaze Light As Air) eikä liian tumma, vaan soppeli. Aww.

Mint Gelato, vaaleanvihreä/minttu creme. Tykkään tästäkin. Tällekkään ei löytynyt vastaavaa kokoelmista, tämä on sellainen vihreä mintunvihreä, kun usein ne on sellaisia enemmän harmaaseen taittavia. En oo vielä kokeillut kynsille, mutta tykkäilen tästä jo silti.

Juicy Crush, korallin värinen creme. Korallit ei yleensä oo mun mieleen, mutta tää oli ihan kiva. Pistin tätä varpaankynsiin on tämä aika söpö väri kuitenkin. :)

Ihmettelin vähän, että miksei kevätkokoelmassa yhtään minkäänsortin sinistä lakkaa? Ehkä se ei oo muotia nyt, mä kun en noita muotivärejä seuraa, lakkaan ihan fiiliksen mukaan sillä värillä jota sillä hetkellä kynsille himiöin. ;D

Ei ne lakat sitten tähän loppuneet.. Sonnelan FB-sivua seuranneille mä vinkkasinkin näistä, eli löysin eBaysta omasta mielestäni halvan diilin, 9 kpl (eli koko sarja) Kleancolorin Chunky Holo -lakkoja, joista maksoin postikuluineen jotain vajaat 22 euroa. Setti löytyy edelleen tästä linkistä.

Chunky Holo Black, Chunky Holo Poppy, Chunky Holo Scarlet
Chunky Holo Candy, Chunky Holo Fuchsia, Chunky Holo Purple
Chunky Holo Clover, Chunky Holo Teal, Chunky Holo Bluebell

Nämä mä haluan haluan haluan heti lakkahyllylle! Ja itseasiassa siellä ne on jo yhden yön ollutkin, hups.. Kyllä mä silti muistan niitä käyttää juujuu vaikkei ne ole mustassa laatikossa, mä vähän huijaan kun oon niin kivasti totellut sääntöjä tämän mustan laatikon kanssa. Jooko, käyhän se? Kiitos!

Okei. Eli nämä lakat on upeuksia pullossa, kyllä. Mä en tiedä onko vika mun yhdistelytaidoissa vai missä, mutta mun mielestä kynnellä nämä jää vähän laimeiksi. :/ Ainoastaan Chunky Holo Black näyttää mustan päällä tosi kivalta, muut ei oikein toimi mustan päällä (tai siis näyttävät kaikki ihan samalta suunnilleen, ei mitään mullistavaa), valkoisen päällä näyttää vähän hassulta ja samanvärisen aluslakan kanssa (eli esim. Chunky Holo Purple lilan päällä, Clover vihreän päällä jne.) näyttävät kaikki aika mitäänsanomattomilta, semmoiselta, että yhdelläkin tällaisella olis pärjännyt. Mun täytyy koittaa yhdistellä näitä vielä, mutta täytyy sanoa että petyin kyllä ihan jonkun verran. Sen verran ohuita nämä oli, että ainoastaan Scarlet ja (muistaakseni) Candy peittävät kynttä jonkunverran. Yksistään näitä ei siis voi käyttää, vaativat yhdistelyä.

Nää on kyllä lakkoja jotka eivät ansaitsisi sanaa "holo" nimeensä, koska nää näyttää swatchejen perusteella typerämmältä auringonpaisteessa kuin varjossa ja sehän nyt ei kuvaa holoa sitten ollenkaan, jonka upeus vasta paljastuu suorassa auringonpaisteessa. Ai miten niin olen kyyninen tänään? :D

Toisaalta musta tuntuu että näissä on vähän sama kuin suuressa osassa flakies Nfu Oh -lakkoja. Pullossa upeita, kynnellä vähän laimeita. Siis sillä tavalla laimeita, että joo niissä on kyllä se värillinen pohja, mutta mitä siitä pohjaväristä hyötyy, kun se ei kynnellä juurikaan näy ja se yhdistetään varmaan samanväriseen aluslakkaan, eli sama ois käyttää läpinäkyväpohjaista flakiesia? Argh. Noh, näiden ansioista ainakin tiedän etten varmaan tule tarvitsemaan ainuttakaan Nufun flakieslakkaa. Eli sinänsä halvaksi tuli Nufuihin verrattuna  Jos en sitten keksi jotain tosi toimivaa juttua näiden Kleancolorien kanssa.

Onko teillä näitä Kleancoloreita ja miten te ootte yhdistellyt että tulos on jotain jännää? Ei siis mieluiten mitään sellaisia neuvoja että mustaan tai valkoiseen tai samanväriseen pohjaväriin kun sen mä jo kokeilin eikä näyttänyt mun silmään siltä miltä voisi näiden odottaa näyttävän. >:/ Ja mitä muuten tykkäilitte näistä postauksen lakoista, ajattelitteko hankkia jotain näistä?

37 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja! Tuli kauhea himo saada uusia kynsilakkoja mutta tuo budjetti kun ei nyt hetkeen anna mitään hankkia niin tyydyn kuolaileen sun taitoja! Kynsistä unelmoiden hyvää kesän odotusta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa kesän odotusta myös sinne! (odotusta nimenomaan, täällä ainakin on loskaa vielä tiellä, missä kesä?!!? :() :)

      Poista
    2. Tulossa tuolla Italian kohdalla ;)

      Poista
  2. Ooo tuo Chunky Holo Poppy :o <3 upeeeean värinen pullossa!!

    VastaaPoista
  3. Heiii, kuinka paljon nuo Kicksin lakat maksaa? Tuo mintunvihreä on aikas kiva.. :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööm, muistankohan ihan väärin jos sanon että 4,5 euroa? Ei nimittäin mitään tarkkaa muistikuvaa, korjatkaa joku jos tiedätte paremmin. :D

      Poista
  4. Ihanan näköisiä kyllä pullossa nuo Kleancolorit, varsinkin Chunky holo candy!

    VastaaPoista
  5. apua nuo kleancolorit olisi ihania, mutta mä olen niin jänishousu ja pelkään että ne jenkeistä tullessaan juuttuu tulliin ja tulee maksamaan mulle miljoonia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei ne juutu tulliin kovin helposti jos niiden arvo jää postikuluineen alle 45 euron. :)

      Poista
  6. nuo Kicksin lakat ovat kyllä ihania, pitääkin käydä katsomassa tarkemmin:)
    http://somethinglikenails.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, minä ainakin yllätyin näiden laadusta myös! :)

      Poista
  7. En oo ikinä uskaltanu tilata ebaystä mitään lakkoja, kun pelkään, että ne on feikkejä tai jotain kun ovat niin halpoja.. Mutta kiusaus olisi kyllä suuri tilata näitäkin. >.<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onhan siinä aina se vaara että tulee ostaneeks ties mitä, mutta kyllä ylipäätään mun mielestä eBayssa tavara on hyvää vaikka halpaa onkin. :)

      Poista
  8. Mulla on tollane kicks:in valkoinen lakka. Se oli aluksi hyvää, kunnes tapahtui jotain ja muuttui sellaiseksi oudoksi. ei sillä pystyny enää lakkaamaan. tuli tökköstä jälkeä. En sit tiiä mitä mä tein väärin :DD tai sit lakkakoostumus oli jotenki huono?? :DDD mut noi on kyl tosi ihanii värei! Toivottavasti ne toimii kunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa, jos ei sitten pullo oo ollu paljoa auki ja sitten kuivahtanu sinne pulloon? :o

      Poista
  9. Hei sellaista asiaa vain, että glittersandwich onnistuu myös creme-lakalla, minä tein tuolla mint gelatolla ja onnistui nappiin :) kaksi kerrosta mint gelatoa, yksi party of five glittersiä ja yksi mint gelatoa, tuli iiiihana!

    VastaaPoista
  10. Mä tilasin kans tuon kokoelman kun hehkutit sitä facessa :D Se ei vain ole tullut vielä, en malta odottaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, toivottavasti saat omasi piakkoin. ;D

      Poista
  11. kerrankin esittelet lakkoja joista mua ei juuri säväytä mikään! On ihan muut mielessä tälläkertaa :D Huvittaisi jo niin tilata nälkäpeli -kokoelman lakkoja ja samoten holland -kokoelmassa on muutama ihana. Onneksi nyt ei tullu yhtää enempää himotuslistalle lakkoja :D yleensä käy kyllä niin, ku joku esittelee uusia lakkoja, niin niistäkin sitten pitäs saada itelle uusia. Mutta kivan aurinkoisia lakkoja! Nyt ku katon omaa lakkavarastooni niin on ihan liikaa tummia sävyjä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kerrankin näinpäin! ;D Mua taas ei Nälkäpeli-lakat kiinnosta oikeastaan ollenkaan. :o Holladeissa oli pari kivaa jotka mulla jo onkin. Mulla taas on aika vähän niitä tummia sävyjä. ;D

      Poista
  12. kokeileppa noihin Kleancoloreihin pistää västä väri alle, korostaa kivasti :) esim. chunky holo purple jonku keltasen päälle jne. :DD Ite en oo kokeillu, mut vois toimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tästä ehdotuksesta, täytyy laittaa kokeiluun! :)

      Poista
  13. voi ei mikä lakka määrä taas :) ja aivan ihanan näköisiä - kade :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, vielä kun saisi näistä Kleancoloreista saman irti kynsillä kuin pullossa! :D

      Poista
  14. Heippa hei, sulle olisi tunnustus mun blogissa;
    http://itseetsimss.blogspot.com/2012/04/tunnustus-versatile-blogger-award.html :)

    VastaaPoista
  15. Omistan itse ainoastaan tuon Candyn (niiin ihanan kirkas pinkki kyllä!) mutten ole tainnut käyttää vielä kertaakaan, muuta kun swatchata kiekolle jonkun pinkin lakan päälle. :/ Swatch-kuvia katsellessani näistä totesin että ehken tarvitse kun tuon yhden, niiden samankaltaisuuden vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojep. :/ Mäkin kattelin swatcheja ja niissä ne näytti kyllä enemmän erilaiselle, tai sitten oli yhdistelmät kohdallaan, murr.

      Poista
  16. aaw toi ckunky holo color!! ;)) ihana lakka♥

    VastaaPoista
  17. Uups tarkoitin ckunky holo candy :DDD

    VastaaPoista
  18. Kai se on tunnustettava, että olen oikeasti seonnut kynsijuttujen suhteen. Musta tää oli äärettömän mielenkiintoinen postaus ja tää kuitenkin käsittelee kynsilakkoja. Siis vain ja ainoastaan lakkoja. Muutama kuukausi sitten olisin pyöritellyt silmiäni tämmöisen lueskelulle. Nyt luin innolla joka sanan ja keskustelin asiasta jälkikäteen kaverin kanssa. Joo, moikka. Ei kerrota kellekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, haha. :'D Ihanaa että se on tarttunut sinuunkin!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)