keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kissoja kuvioleikkurista kynnelle

Kynsiblogeissa on pyörinyt nyt paljon kuvioleikkurikuvioilla koristeltuja kynsiä, muistan nähneeni ainakin Suvilla ja Sissillä näitä tällä tyylillä tehtyjä kynsiä. En tiedä mistä idea alunperin on kotoisin, mutta mainio idea kieltämättä!

Perusidea on yksinkertainen, eli lakataan millä tahansa kynsilakalla jollekkin tarttumattomalle alustalle, esim. muovipussille, voi/leivinpaperille, värittömälle teipille tms. kerros lakkaa.Kerros voi olla joko peittävä tai ei-peittävä, riippuen haluaako peittäviä vai läpikuultavia kerroksia. Itse käytin leivinpaperia kun sitä oli saatavana. Annetaan lakan kuivua kunnolla, mieluumin ainakin pari tuntia tai seuraavaan päivään.

Kun lakka alustalla on täysin kuiva, otetaan kuvioleikkuri, eli esimerkiksi Tiimareissa ja muissa askartelukaupoissa taikka eBayssa myydään kuvioleikkureita, jotka on tarkoitettu kuvioiden leikkaamiseen paperista. Leikataan leikkurilla palasia ja irrotetaan pinseteillä varovasti leivinpaperi/pussi kuvion takaa ja painetaan lakkakuvio kynnelle. Päälle päällyslakkaa ja valmista tuli. :)


Käytin näissä:

OPI - Pedal Faster Suzi!
OPI - Crown Me Already
Sonnetarium - Samurai Princess
+ kuvioleikkurikuvioita, kuvioissa käytetty China Glaze - Liquid Leather -lakkaa.


Vaikeuksia tuotti tällä kertaa keksiä mitä laittaisin "välikynsiin" eli kisuttomille kynsille. Ensin tein glittersandwichin käyttäen OPI:n (tai oikeammin "OPI":n) Crown Me Alreadya ja Pedal Faster Suzi! -lakkaa, mutta kynsistä tuli liian pliisut joten heitin siihen sänkkärin päälle sen ainoan mustaglitterisen lakan, joka tähän minusta järkevästi sopi, eli Samurai Princessillä mennään.

Ostettiin Kynsikoristelut -ryhmäläisten kanssa onnessamme halpoja OPI-lakkoja eBaysta, pienellä varauksella ajatellen sitä, että lakat oli tosiaan keskiverto eBay-OPI-lakkoja halvempia. Feikeiksihän ne paljastuivat, mutta täytyy sanoa, että yllättävän hyviä feikkejä! Näissä kynsissä tuo Crown Me Already on mitä ilmeisemmin feikki, mutta mulla ei toki ole CMA:ta oikeana versiona, joten en tiedä onko niiden ulkonäössä eroa. Ainakaan tuolta sandwichin alta se nyt ei näy, joten tekään tuskin osaatte sanoa tuohon oikeaa vastausta. ;D

Tykkään kieltämättä paljon tästä kuvioleikkurityylistä, voisi hankkia lisää noita leikkureita! Voi tehdä vaikka valmiiksi eri väreissä noita kuvioita tulevia käyttökertoja varten. :) Jotain ideoita mulla oiskin näihin liittyen, katsotaan saanko koskaan toteutettua niitä.

Mitäs te tykkäsitte kynsistä, ootteko kokeilleet tätä kuvioleikkuritapaa koristella kynsiä?

37 kommenttia:

  1. Ihanat:) Pitäis itsekin koittaa :)

    VastaaPoista
  2. Vähän helpommalla pääsee kun irrottaa sen lakkalevyn alustasta ennen leikkausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritinkin mut pelkäsin et se repeää. ;(

      Poista
    2. Unohdin sanoa että kynnet on tosi somat (:

      Poista
  3. Voi kun söpöset kisut! Dääm kun pääsen postilaatikolle vasta pe, jospa munkin kisu olis tullut. ;D Pörrökisut sit seuraavaks kehiin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehdottomasti pörröt kehiin hetiku saan jostain käsiini pörröjauhetta. ;D

      Poista
  4. Oiii miten ihanat kynnet !! Rakastuin !

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka suloiset! :)

    Mä en ole ollenkaan tästä koristelutyylistä kuullut, olisi mielenkiintoista kokeilla näiden kynsien innoittamana ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kantsii kyllä kokeilla! :D Tämä on kivaa puuhastelua.

      Poista
  6. Voi, miten nätit! En ole ollut ihastunut tuohon Samurai Princessiin, mutta vaaleanpunaisen päällä se näyttää hurmaavalta :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat! :)

    Pakko hankkia itsekkin näitä leikkureita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, munkin pitää hankkia erimuotoisia! 8]

      Poista
  8. Tosi kivat kynnet:)

    tietäisitkö miten tälläsiä kynsiä sais tehtyä? Onko muuta tapaa kun ne koko kynnet peittävät tarrat?
    > http://weheartit.com/entry/53670391/via/paomarin98

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä taida olla kuin tuollaiset tarrat tai Minxit tai sitten samaa tulosta edes lähelle voisi päästä Laylan Mirror Effect -lakoilla. :)

      Poista
  9. Hei tuli vain mieleeni, että miten olet saanut noin paljon lukijoita? Ja onko sulla antaa mitään vinkkejä :D ihanat kynnet muuten (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein osaa vastata tuohon. :D Kiitos!

      Poista
  10. Imekää parsaa surkeet kynnet paskaa lumella

    VastaaPoista
  11. Moi kaikki siis ihQ

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)