perjantai 23. elokuuta 2013

Active Beauty Hair & Nails + arvonta

Whii, tänään vähän erilainen synttäriarvonta, nimittäin sain testiin 3 kuukauden kuurin Active Hair & Beauty -vitamiinivalmistetta. Aloitin käytön tämän viikon maanantaina ja aion raportoida teille 3 kuukauden kuluttua tuloksia kynsiin liittyen. Minulla on teille myös arvottavaksi sekä nyt, että 3 kk kuluttua yhdet kolmen kuukauden kuurit myös, joten pysykää kuulolla! :)


Tässäpä tuote pähkinänkuoressa, tällaista tuote lupaa:

Mikä Active Beauty Hair & Nails on?

Se on Bambu-uute-karotenoidi-sinkki-vitamiinivalmiste, eli siis nämä ovat vitamiinitabletteja. Tuote koostuu seuraavista ainesosista: 
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja dikalsiumfosfaatti), bambu-uute sisältäen 75 % orgaanista piihappoa, Lyc-O-Mato-tomaattiuute sisältäen 5 % lykopeenia, sinkkisulfaatti, luonnollinen beetakaroteeni, täyteaineet (E470b ja E468), kalsiuma-d-pantotenaatti, täyteaine E464, D-biotiini.

Mitä valmiste tekee?

Sinkki ja biotiini edistävät hiusten normaalia kasvua, sinkillä on myös kynsienkasvua edistävä vaikutus. Täten ohuet hiukset voimistuvat ja kasvavat tuuheammaksi ja kynnet kasvavat vahvemmiksi ja terveemmiksi. Lisäksi tuote sisältää beetakaroteenia ja lykopeenia, jotka antavat luonnollista aurinkosuojaa.

Mitä hyötyä on bambusta?

Bambussa on luonnollista piihappoa, joka imeytyy nopeasti. Bambun vaikuttavat aineet ovat helposti elimistölle käyttöönotettavassa muodossa.

Miten nopeasti tuote vaikuttaa? 

Vaikutukset näkyvät noin kuukauden kuluttua kuurin aloittamisesta. Tuotetta suositellaan käytettävän 3 kuukauden ajan.

Kenelle tuotetta suositellaan?

Tuote sopii erityisesti heille, jotka kasvattavat hiuksia ja niille, joilla on hius- tai kynsiongelmia.

Mistä tuotetta saa ja paljonko se maksaa?

Tuotetta myydään 60 tabletin pakkauksissa, eli kuukauden kuureissa, kun tuotetta otetaan 1-2 tablettia päivässä. Tuotetta saa monista eri apteekeista ja luontaistuoteliikkeistä (lista liikkeistä täällä) ja esim. Luontaispörssissä hinta on kuukauden kuurille 24,50 €, mutta ostoskorissa saa alekoodilla bambu15  tuotteesta vielä 15 % alennusta.

Lisätietoja:

Active Beautyn omilta sivuilta sekä Facebook-sivuilta voi hakea lisätietoja tuotteesta.


Arvonta:

Kirjoita kommenttikenttään vastaus alla olevaan kysymykseen + sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana 3 kuukauden Active Beauty Hair & Nails -vitamiinikuurin arvonnassa! Tuotepaketteja on arvonnassa nyt yksi, arvon myöhemmin toisen omalla arvonnallaan. Huom. postitan vain Suomeen! Arvonta päättyy 30.8 klo 17.

Kysymys: Kerro paras vinkkisi kynsien hoitoon liittyen, mikä takaa vahvemmat tai kestävämmät kynnet? :)