lauantai 17. elokuuta 2013

Minttuinen sirpaleikko ja kalenterin tuunausta

Tämmöistä tänään, eli hennosti liukuva minttuinen lakkaus leimoilla.


Kynsillä:

Wild & Mild - 1 $ Bill
China Glaze - Keep Calm Paint On
Seppälä Nails - Frost 07 (saatu)
+ BM-208 ja Konad valkoinen erikoislakka (saatu)

Pohjalle pistin ensin sinivihreän Wild & Mildin kultaisella shimmerillä ja puoleenväliin kynttä töpötin ChG:n vaaleanvihreää shimmerlakkaa. Lopuksi kärkiin vielä Seppälän minttuisaa frost-lakkaa ja leimailin valkoisella Bundle Monsterin laatasta tuollaiset kuviot. 1 $ Bill oli ohut, tuskin kolmannellakaan kerroksella peittävä ja töpötellessa on hankala sanoa noiden kahden muun peittävyydestä mitään, kuivuvuus oli ainakin tällaisessa tyylissä kaikissa lakoissa ihan normaali.

Muuten, Wild & Mildit/Wild and Crazyt poistuvat myynnistä Seppälöistä kokonaan. Eli jos tuolta merkiltä on jäänyt joitain sävyjä kaihertamaan mieltä, niin ne kannattaa napata mukaan viimeistään nyt poistomyyntien alettua.


Tätä vilautinkin jo Facebookin puolella, mutta tuunasin kalenterin tätä kynsharrastusta myötäileväksi, josko siitä sais vähän lisämotivaatiota opiskeluunkin. :) Malttaiskohan sitä ostaa näin uuden lukuvuoden ja ylemmän tutkinnon alkamisvuoden kunniaksi uusia kyniäkin? Mulla alkais vasta reilun parin viikon päästä opiskelut, joten tässä ehtii vielä täpinöidä. *ala-astekoulunalkamistäpinäfiilikset*


Yläkuvassa siis kalenteri ennen ja alakuvassa jälkeen tuunauksen. Tuo alkuperäinen kisukin oli ihan söpö, mutta halusin vähän persoonallisemman kalenterin ja mulla ei noista omista karvakavereistani oo paperikuvia, joten kynsilakkapullot saivat peittää kalenterin kannet. Mulla oli sattumoisin jääny tuollaisia korttipohjia ja löysin OPI:n ja Essien kokoelmaesitteistä nuo pullot, jotka sitten liimailin pohjille. Helppoa ja nopeaa tuunausta. :)

Muita innokkaita kouluunlähtijöitä? ;D Mitä tykkäilitte kynsistä ja tuunauksesta?

25 kommenttia:

 1. Eikä miksi ne poistuu? Noi on varmaa maailman parhaat kynsilakat ne kuivuvat nopeasti eivätkä ole huonolaatuisia :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa taremmin sanoa miksi poistuu, jokin konseptiuudistus vissiinkin kyseessä. Hyviä lakkoja ovat kyllä. :o

   Poista
 2. Kynnet ovat ihanat! Mie kävin hamstraamassa kaikki puuttuvat värit noista Wild & Mild lakoista mitä vain löysin kaupasta :D
  Mulla ei koulua ole kun jäin vaille opiskelupaikkaa, mutta toisaalta ihan hyvä pitää lukion jälkeinen välivuosi tässä välissä kun en oikein edes tiedä minne haluan lähteä :D
  Tuunaus on todella kiva! Miekin tuunasin oman kalenterin vanhasta seinäkalenterista löytyneillä kuvilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, munki pitäis varmaan käydä hamstraamassa. ;D Ja voi ei, no mutta saat nyt ainakin sitten vähä taukoa opiskelusta. :)

   Poista
 3. Mä oon tuunannu omaan kalenteriini tulostamalla, omien karvavarpaiden kuvia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww. :) Mulla ei ookkaan tulostinta, mutta onneksi oli näitä kokoelmaesitteitä. ;D

   Poista
 4. Kivat, näyttää just huurteisilta. Kalenteri ei jätä arvailujen varaan :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo kalenteri <3 :) ja noi kynnet on muyös tosi kivat :)

  VastaaPoista
 6. hienot kynnet ja tuunaus

  VastaaPoista
 7. Kynnet näyttää hyvältä niin kuin kalenterikin :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet! Itsellä on "ala-astekoulunalkamistäpinäfiilikset" aika kaukana, vaikka on se toisaalta ihan jees että koulu alkaa. Vähän vaan taas vaikuttaa siltä, että tulee aika kiire syksy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;D Joo, mullaki vähän sillee möh mäh mutta pakko koittaa keksiä jotain piristystä. Toisaalta ihan kivaakin mennä kouluun taas, en tiedä oikein.

   Poista
 9. Yksi täpinöitsijä täälläkin! Minä pääsin juuri aloittelemaan lukio-opintoni. Kypsässä 22-vuoden iässä. Ja kyllä, ihan päivälukiossa. Itse olen tuunannut vihkoja joka lähtöön jo viikkoja ennen koulun alkua. Kauhuissani olen, josko en nyt ihan pysykään menossa mukana kun on nuo peruskouluajat jo vähän kauempana takana päin mutta.. Saas nähdä. Ainakin on hienot vihot! Onnekkaasti tietysti menin ja sairastuin heti ensimetreillä, miten lie sais tätä oloa tuunattua paremmaksi. Edes c-vitamiinisuutta huokuvat pirstakan oranssit kynsilakat eivät ole auttaneet.

  VastaaPoista
 10. Yksi täpinöitsijä täälläkin! Minä pääsin juuri aloittelemaan lukio-opintoni. Kypsässä 22-vuoden iässä. Ja kyllä, ihan päivälukiossa. Itse olen tuunannut vihkoja joka lähtöön jo viikkoja ennen koulun alkua. Kauhuissani olen, josko en nyt ihan pysykään menossa mukana kun on nuo peruskouluajat jo vähän kauempana takana päin mutta.. Saas nähdä. Ainakin on hienot vihot! Onnekkaasti tietysti menin ja sairastuin heti ensimetreillä, miten lie sais tätä oloa tuunattua paremmaksi. Edes c-vitamiinisuutta huokuvat pirstakan oranssit kynsilakat eivät ole auttaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, onnea lukion aloitukseen! ;D Kyllä se siitä suttaantuu, hienot vihot kannustaa aina!

   Poista
 11. Ihanat kynnet ja aivan ihana kalenteri!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)