maanantai 26. elokuuta 2013

China Glaze Autumn Nights -swatchit

Tässäpä koko China Glazen Autumn Nights -kokoelman swatchit, olkaapa hyvät. :) Kokoelma on täynnä nättejä, perus syksysävyjä, jotka ovat kaikki erinomaisia peittävyydeltään. Kokoelma on saatu CesarsShopista ja ovat siellä 10 euroa kappaleelta.Cremet

Charmed I'm Sure
Charmed I'm Sure on tumman violetti creme, joka peittää hyvin jo 1-2 kerroksella. Edes minä, vannoutunut "kolmen kerroksen tyttö" en halunnut pistää kolmatta kerrosta näihin, laitoin kaksi kerrosta ja päällyslakan. :)

Queen B
Queen B on sinivioletti creme, joka peittää hyvin jo 1-2 kerroksella. Kuvassa näyttää liian sinertävältä ainakin minun näytölläni, mutta katselin tästä otettuja kuvia ja se lienee yleinen ongelma tämän kuvaamisessa. Tätäkin kynsillä kaksi kerrosta ja päällyslakka, kolmatta en halunnut laittaa.

Foilit

Gossip Over Gimlets
Gossip Over Gimlets on hopea foil-lakka, jossa pientä kultaista hippua. Peittää mainiosti 1-2 kerroksella, kynsillä kaksi kerrosta ja päällyslakka.

Goldie But Goodie
Goldie But Goodie on beige-kultainen foil, jossa pientä keltakultaista hippua. Tämäkin peittää mainiosti 1-2 kerroksella, laitoin kaksi kerrosta ja päällyslakan.

Strike Up A Cosmo
Strike Up A Cosmo on violetihtavan pinkki foil-lakka, jossa pientä kultaista hippua. Tässäkin ylläolevien foilien tapaan mahtava koostumus, 1-2 kerrosta peittää ja kynsillä jälleen kaksi kerrosta sekä päällyslakka.

Rendezvous With You
Rendezvous With You on violetti foil, runsaalla hopealla shimmerillä varustettuna. Peittää 1-2 kerroksella tämäkin, kynsillä kaksi kerrosta lakkaa ja päällyslakka.


Frostit/shimmerit

Public Relations
Public Relations on violetin harmaa frost-lakka. Peittää 1-2 kerroksella, kynsillä kaksi kerrosta ja päällyslakka. Tässä lakassa on frosteille normaaliin tapaan sivellinjälkivaroitus, kuivuessaan ja päällyslakan kanssa jäljet onneksi tasoittuvat hiukan.

Kiss My Glass
Kiss My Glass on vihertävän harmaa frost-lakka. Sama homma tässäkin, eli peittää 1-2 kerroksella, kynsillä kaksi kerrosta ja päällyslakka. Tämä myös on altis siveltimien jäljille.

Scandalous Shenanigans
(Ja kokoelman hankalimman lakan nimen palkinnon saa...)

Scandalous Shenanigans onpi sininen foil/shimmerlakka, joka peittää hyvin jo 1-2 kerroksella. Jotenkin tuo on enemmä shimmer, mutta siveltimien jälkiensä perusteella menisi frosteihin ja frosteiksi ovat muutkin tämän luokitelleet. Kynsillä kaksi kerrosta ja päällyslakka.

Tongue & Chic
Tongue & Chic on sinivihreä shimmerlakka, joka peittää hyvin jo 1-2 kerroksella. Kynsillä kaksi kerrosta ja päällyslakka.

Red-Y & Willing
Red-Y & Willing on kaunis punainen shimmerlakka, joka peittää hyvin jo 1-2 kerroksella. Kirkas päällyslakka lakkauksen päällä tuo värit kunnolla esiin.

Don't Make Me Wine
Don't Make Me Wine on magenta-violetti-ihana shimmerlakka, joka peittää hyvin jo 1-2 kerroksella. Kirkas päällyslakka lakkauksen päällä tuo värit kunnolla esiin.
Yhteenvetona voisin sanoa kokoelmasta sen, että värisävyt ovat kokoelmassa mielestäni melko tavanomaisia syyssävyjä ja lakat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa päällyslakan kanssa. Monet lakoista peittävät tosi hyvin jo yhdellä kerroksella ja kaksi kerrosta varmasti passeli monelle. Koostumus oli lakoissa helppo, ainoastaan frostit olivat siveltimenjälkialttiutensa tähden haasteellisia. Koostumus oli muissa lakoissa hyvä, eli jos tällaisia perussyyssävyjä puuttuu valikoimasta, niin nämä ovat mielestäni oikein varteenotettava vaihtoehto.

Suosittelen itse näistä kääntymään varsinkin noiden shimmereiden, foilien ja cremejen puoleen, frostit ei oo mun juttu yhtään. Red-Y & Willing sekä Don't Make Me Wine olivat ehdottomasti kokoelman suosikit. Foileista ihastuin Goldie But Goodieen sekä Strike Up A Cosmoon ja Rendezvous With Youhun ja cremeistä kauniiksi syyssävyksi kelpuutan mielelläni Charmed I'm Suren.

Miltäs kokoelma näyttää, aiotteko hankkia näistä jotain tai ootteko kenties hankkineet jo? :)

23 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen jossa kerrot näistä creme frosteista ja muista koostumuksista että mikä on minkäkinlaista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin mä varmaan tehdäkkin! Vaikka nuo käsitteet onkin aika liukuvia. ;D

   Poista
 2. GBG on ihan Zoyan Ziv. Mutta voisin kuolla sillä CSI ja T &C ovat niin ihania! Kaikista muista tulee heti aina jonkin muun merkin joku muu sävy mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, CSI, meinasitko CIS? ;D Mutta jep!

   Poista
 3. Don't Make Me Wine On sekä sävynsä että hauskan nimensä puolesta tilauksessa, samoin Redezvous With You - paitsi että sen nimi ei ole yhtä hauska.. :) Goldie But Goodie ja Red'y And Willing jäivät mietityttämään, mutta ehkä en tarvitse niitä kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't Make Me Wine on kyllä vallan ihana, tuijottelulakka! :)

   Poista
 4. Redezvous with you onkin ollut jo ostoslistalla, mutta nyt musta tuntuu että tarviin myös Queen B'n ja Charmed I'm Suren.. hmm.

  VastaaPoista
 5. Hmm, Redevouz with you onki ollu jo pidempään ostoslistalla, mutta nyt saanen lisätä siihen myös Charmed I'm Suren sekä Queen B'n.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hyvälaatuisia cremejä, eli varmastikkin hyviä ostoksia! :)

   Poista
 6. Henkilökohtaiset lempparini tästä kokoelmasta löytyvät pääosin cremepuolelta, vaikkakin Don't Make Me Wine olisi sykähdyttävän upea lisä mun kokoelmiini. :)

  VastaaPoista
 7. Sulla ei varmaan edes ehdi kuivua noi kynsilakat kynsiin kun oot aina poistamassa sormistas noita lakkoja että saat uudet kuvat, haluatko paljastaa kauanko menee aikaa tehdä tällanen postaus koko lakkaus ja poisto-toimineen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä rehellisesti sanottuna osaa yhtään arvoida kauanko menee, mutta kyllä mä useampana päivänä näitä swatchailen. :) En tokikaan koko päivää mutta muutaman aina päivässä. ;D On siinä oma hommansa, kun jokaiseen aluslakka, värilakkakerrokset, päällyslakka, kuvia, kuvien käsittely ja sama kaikille 12 lakalle. Poisto ei onneksi oo iso homma, kun ei anna kuivaa ihan kuivaksi asti. :)

   Poista
 8. Noi kaikki foilit voisin hankkia! :)

  VastaaPoista
 9. Goldie But Goodie löytyy täältä :3 Ja luultavasti se onkin tämän kokoelman ainoa hankinta.

  VastaaPoista
 10. Musta tää kokoelma on tosi ihana! <3 Jotenkin niin ajaton, että muhun iskee kovasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä, ei mitään suurta ja mullistavaa, mutta sen sijaan ajattomia nättimyksiä. :)

   Poista
 11. Näistä ei nyt kyllä mikään mua vakuuttanut. :/

  VastaaPoista
 12. Kauniit swatchit, mutta kokoelma ei kyllä mua jotenkin kiinnosta. JOS hankin jotain, hankin jonkun noista frosteista, koska ne näyttävät hyviltä leimauslakoilta. Kynsillähän frosteja ei tosiaan viitsi käyttää, kun niissä on aina kaameat siveltimenjäljet :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitostan! :) Voipi olla joo, itse en ookkaan koskaan kokeillu leimailla frosteja, voisi tulla mielenkiintoisia tuloksia. 8]

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)