keskiviikko 28. elokuuta 2013

Strassisekoaminen x 2

Kerrankos (jos toisenkin) ihminen sekoaa strassihyrrien äärellä! Mulla on mukana hieman rajatusti koristelutarvikkeita, mutta glitteriä ja strasseja löytyy, joten päätin rakennella jotain niistä.


Kynsillä:

OPI - Mermaid's Tears
Models Own - Blizzard
+ strasseja


Inspiroiduin näihin Nail It! -lehden yksistä kynsistä. Siinä oli kivasti tehty tuollainen pystysuora glitterosuus ja ripoteltu strasseja siihen ympäriinsä. Kivasti löytyy taas kuplia lakkauksesta, hmm. Pitäis olla strasseja laitettaessa vähän säästäväisempi tuon kirkkaan päällyslakan kanssa. ;D

Huomaatteko muuten, että kynnet on taas vähän töpöytyneet sitten viimenäkemän. ;D Hermostuin toisen käden liuskoittuneeseen kynteen ja leikkasin kaikki lyhyemmiksi.


Toiset kynnet tein periaatteella "mitäs mulla olis laittaa näihin". Löysin taas yhden hyvän puolen lyhyistä kynsistä: koko kynnen strassituksessa menee vähemmän strasseja. 8D


Kynsillä:

OPI -Sparrow Me The Drama
L'oréal - Paradise Flower
+ strasseja


Alle pari kerrosta Sparrowia (joka on muuten ihan huippu vaaleanpunainen!) ja siihen glittersänkkäri-L'oréalia. Nimettömät täytin strasseilla. 


Tämmöisiä tälläkertaa, tykkäättekö näistä strassi/glitterövereistä? :) Minä tykkään, joskin ei tällaisia aina jaksais kattella. 

16 kommenttia:

 1. No nyt on strasseja :D

  Ylemmät on enempi mun makuun, ehkä koska noi strassit on kuitenkin vähän pienempiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, jep! Ylemmissä oltiin vähä hillitympiä. ;D

   Poista
 2. Tää ei nyt ihan liity tän postauksen aiheeseen... Mutta mistä sä saat sun kiekot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiekot ja swatch-tikut ostan eBaysta (www.ebay.com). :)

   Poista
 3. heii upeet :o <3

  sonneee, voisitsä sanoo mielipitees mun ja mun kaverin kynsiblogista? :) ja me haluttais lisää lukijoita ja ihmisiä joita oikeesti kiinnostaa kynsien laitto mut musta tuntuu et ketään ei kiinnosta kahen ylä-aste ikäisen tytön kynsiblogi :-/

  oot paras kynsibloggaaja jonka tiiän! <3

  http://erilaisiakynsia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voin käydä kurkkimassa teidän blogia. :)

   Poista
 4. Nuo vihreät wau, oikein kivat!

  VastaaPoista
 5. Etenkin vihreät kynnet veivät sydämeni mennessään! Aina silloin tällöin kunnon strassiöverit tekevät hyvää. Strassien ohella taisi olla lievä Pirates-teema (molemmat lakat kun ovat samasta kokoelmasta peräisin :D)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, totta, pieni Pirates-teemakin oli mukana vähän vahingossa. ;D

   Poista
 6. Minä tykkään kyllä noista punaisista. Ihana tuo nimetön! 8)

  VastaaPoista
 7. Kummatki kynnet on ihanat! :) ylemmät ehkä vähän enempi mun mieleen :p

  VastaaPoista
 8. Ei nyt tähän liity, mutta miksi nykyään on toi B-kuvake sun muut, musta ainakin oli kiva aina seurailla et monta lukijaa sulla on, ja kuinka usein tulee lisää jne. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Lukijat-gadget ole mihinkää hävinnyt, se on samalla paikalla sivupalkissa edelleen. :) Nappulat tulivat selkeyttämään sivustoa, nyt kaikki seuraamismahdollisuudet löytyvät samasta paikasta helposti.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)