torstai 24. lokakuuta 2013

Ruskealle pohjalle rikottuja lumiukkoja

Whee, nopeaa postausta taas! Käyttämättömien lakkojen testailu jatkuu.


Kynsillä:

Seppälä - Pastellikahvi (creme, saatu)
China Glaze - Boo-Gie Down (glitter, saatu)

Muistan jonkin indielakan, jonka nimi ja ulkoasu viittaa murskattuihin/sulaneisiin/whatever lumiukkoihin (hui kamala) ja jotenkin tää ChG:n halloween-kokoelman glitter tuo mulle kans vähän semmosia lumiukkoviboja. Varmaankin tuon oranssi-kupari-valkoinen-musta-väriyhdistelmänsä takia. Varsin nätti lakka, kuivuukin nopsaan. Ikuisena tikkuglittersauvabakteeri-vihaa potevana musta tuntuu kuitenkin, että nuo tikut vaan käy tuonne sekaan niin kivasti. Mulla on tosi paljon just tämmöisiä "tässon vähän kaikkea"- glittereitä, jotka vaatii sekaansa myös tikkuglitteriä ollakseen kivoja. Tää on kiva. :) Pelkälle tikkuglitterille en siltikään lämpene. Hyh.

Pastellilakka peitti paremmin, kuin olisin olettanut. Kaksi kerrosta olisi ollut aivan riittävä, laitoin itse kolme kuitenkin. Harmi edelleen, ettei näillä vanhoilla Seppälän Nails-lakoilla oo nimiä joihin viitata.Onneksi uusissa on! Ja kuulemma vissiin vuoden alusta (?) Seppälään tulee myös swatchit lakoista, joten voi käydä ihan paikan päällä katsomassa miltä ne lakat näyttää sitten kynnellä. :)

Tämmöistä tänään, mitäs tykkäätte yhdistelmästä ja tuleeko teille samat mäsä-lumiukko-vibat kuin mulle? ;D

10 kommenttia:

 1. Tuo CG näyttää aikasta kivalta, vaikka ensin se ei herättänyt suurempaa mielenkiintoa. Tommoset hilehässäkät on kyllä tosi ihanan näkösiä, vaikka itellä tulee oikeastaan käytettyä niitä paljon harvemmin kuin niitä "perus"lakkoja.

  VastaaPoista
 2. Mie tykkään tuosta Boo-Gie Downista kovasti ja siihen sopii hyvin tuo tikkuglitter, jota ei tosin minun mielestä kovin paljoa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tossa ei kyllä sitä liiaksi onneks ole. ;D

   Poista
 3. Kiva lakka, eikä tullu mäsälumiukkoviboja :D

  VastaaPoista
 4. Miulla kyllä heräs näiden kynsien myötä pakkosaadapakkopakko tuosta glitterlakasta.. Se on liiian nätti, että voisin jättää sen ostamatta jossain vaiheessa :D. Nätit kynnet siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti! Tuo on kyllä kiva glitter, suosittelen. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)