lauantai 5. lokakuuta 2013

Tarjolla I Love Me -messulippu + 10 vapaavalintaista Wild & Mildin kynsilakkaa

Hoxpox pika-arvonta! Nyt ois Facebookin puolella tarjolla yksi (1) lippu I Love Me -kauneusmessuille, jotka järjestetään ensiviikonloppuna 11.-13.10 Helsingin Messukeskuksessa. Lippu oikeuttaa yhden henkilön vierailuun messualueella yhden päivän ajan (arvo 16 euroa).

Tämän lisäksi voittaja saa hakea Wild&Mildin messupisteeltä itselleen 10 vapaavalintaista kynsilakkaa, how cool is that! Nyt sitten vaan Facebookin puolelle osallistumaan kaikki kynnelle kykenevät! :)

Tästä pääsette arvontaan, arvonta loppuu jo huomenna sunnuntaina (6.10) klo 20:00! Pika-arvonta siis kyseessä, että ehdin saamaan varmasti lipun voittajalle ajoissa perille. :)6 kommenttia:

 1. Hei! Mulla olis sellainen kysymys, että osaisitko suositella mulle luonnonvalkoista cremeä? Ajattelin kysyä sulta suoraan kun sulla on kai kokemusta Opi My vampire is buffista, Color Clubin Poetic huesista sekä Seppälän luonnonvalkoisesta cremestä? Noiden kahden ensimmäisen välillä mietin että onko niillä mitään eroa ja Seppälän lakasta haluaisin tietää onko se kuinka peittävää. Opin koostumus on ilmeisesti ihan järkky, olisikohan Poetic hues parempi vaihtoehto jos koostumusta ajattelee. On taas first world problems :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elikkäs siis etsitkö luonnonvalkoista vaiko nudea? Ilmeisesti nudea? Tuo OPI on huonolaatuinen levittyvyydeltään, mutta se on kaunis. Poetic Huesia ja Seppälän Tania olen kokeillut vain kiekolle, joten en uskalla varmaksi sanoa laadusta mitään, kun monesti lakat käyttäytyy kiekolle ihan eri tavoin kuin kynnelle. Väreistä OPI on hiukan Poetic Huesia tummempi, PH taittaa hieman keltaiseen ja Tan on kaikista tummin, noihin verrattuna jopa selkeästi vaaleanruskea. :)

   Poista
  2. Etsin lähinnä jotain luonnonvalkoisen ja kerman väliltä, vaikka nuo Color club ja Opi taitavatkin olla vähän tummempia. Seppälän luonnonvalkoisella tarkoitin sitä joka tuli muistaakseni ensimmäisessä kokoelmassa joilla ei ollut vielä nimiäkään, onkohan sellaista edes enää saatavilla :D Vaikeaa kun ei voi nähdä livenä ja vertailla vaan pitää ns. sokkona tilata, tollainen kerma/vanilja/ivory kun ei ole mikään kovin yleinen kynsilakkasävy :D

   Poista
  3. Aaa, aivan! Se Seppälän luonnonvalkoinen tais olla juurikin semmoinen jelly/crelly, mutta se on selkeästi valkoisempi kuin tuo OPI/CC. http://sonnela.blogspot.fi/2013/05/aakkoshaaste-q-niin-kuin-seppala-07.html <- tuolla sitä on kynsillä. :) Entäspäs Zoya Purity tai Sally Hansenin Beige Plast? Hankala kyllä sanoa! :o

   Poista
 2. Kiitos kovasti! Voisin ainakin aloittaa tuolla Seppälän lakalla jos vaan sen löydän vielä ja katsella sitten noita muita jos vielä tilaisin jonkun niistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, toivottavasti löytyy mieluisa ja hyvälaatuinen lakka! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)