maanantai 28. lokakuuta 2013

Halkeilevaa sini-punaista

Mulla oli mukamas joku kunnianhimoinen liukuvärisuunnitelma viikonloppuna, mutta se ei sit onnistunukkaa niinku oisin halunnut, joten halusin kynsille jotain äkkiä äkkiä. Poistin edellisen postauksen glitterpommilakkauksia kynsiltä joku 20 minuuttia (!) vaikka käytössä oli foliomenetelmä. Saatto sekin olla osasyy tähän lakkaustyylin valintaan, tänään kynsillä nimittäin cracklea!Kynsillä:

OPI - Pink-Ing For You  (vaaleanpunainen creme, saatu)
OPI - Red Shatter (punainen crackle)
Seppälä - Sininen (sininen creme, saatu)
OPI - Navy Shatter (sininen crackle)
Tänään on kunnon maanantai, ei onnistu pikapuuron teko, ei oikeinkirjoittaminen ja muistikortit katoaa, eikä toimi ja nettikään ei tietenkään toimi kunnolla. Perus maanantai siis. Toivottavasti tää postaus nyt jotenkin edes julkaistuisi ja kuvat näkyis. ;D 

Tuo Seppälän creme on musta erittäin jellymäinen, mutta sillä sai kolmella kerroksella ihan kivan pinnan. Tällaisen cracklen alla olis vaikka kakskin kerrosta kyllä riittänyt, mutta oon näitä kolmen kerroksen vannoutuneita kannattajia. Toista pohjacremeä lakkauksessa edusti vaaleanpunainen Pink-Ing Of You joka ei kyllä valitettavasti edusta laadultaan OPI:n parhaimmistoa. :/ Nätti vaaleanpunainen, mutta raidoittuu ikävän helposti.

Ostin kesällä noita OPI:n Shattereita urakalla, kun niitä sai tuolloin OPI:n maahantuojalta hurjaan 3 euron hintaan. Toimivat kyllä nämä sävyt niinkuin ajatus, halkeilee nätisti ilman suurempia suunnitteluja. Toki ovat sellaista luirua, että kynsinauhat on poikkeuksetta vaarassa, mutta kyllä sitä selvisi kun heilutti sivellintä urakalla kynsinauhojen tietämillä.

Tämmöiset kynnet tänään, mitäs tykkäilette? :)

6 kommenttia:

 1. Mulla toi maanantai-päivä oli perjantaina, ei tullut mistään mitään! Värivalinnat on kynsissä ihan nappiin! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo opit kyllä halkeilee tosi kivasti :). Paljon kauniimmin kuin esimerkiksi Isadoran cracklet, jotka halkeilee semmoisiksi isoiksi paloiksi kynnelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää kyllä halkeilee nätisti! :)

   Poista
 3. Maanantait on kyllä kamalia päiviä! Nätit kynnet on :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)