tiistai 15. lokakuuta 2013

Liukuvaa violettia ja perhosia

Näin joskus keväällä Sinikilpikonnan blogissa violetilla tehdyt, ihanat liukuvärjäykset ja siitä lähtien ne on pyörineet mun päässä. Pari päivää sitten sain inspiksen tehdä vihdoin lilaa liukuvärjäystä itsekin.


Kynsillä:

Wild & Mild - Falling Leaf (vaalea violetti)
Wet n Wild Fergie - Ferguson Crest Syrah (tummempi violetti, saatu)
+ siirtokuvat (saatu)

Falling Leaf sopii hyvin nimensä mukaisesti tähän syksyteemaan samoin kuin väriltäänkin, mutta voi mä petyin sen koostumukseen. Lakka oli niin ohutta, että jos en olisi halunnut tehdä liukuvärjäystä kärkiin, niin kolme kerrosta ei olis varmaankaan riittänyt mulle. Onneksi kärkiin tuli tuo Ferguson Crest Syrah. Siinä sitä pigmenttiä tuntuikin sitten riittävän, jos tätä kerrostaa koko kynnelle niin tulos on tumma, intensiivinen violetti. Kauniita lakkoja molemmat ja sopii minusta hyvin keskenään yhteen.

Koristeluiksi halusin ehdottomasti perhosia. En halunnut leimailla, joten ajattelin käyttää siirtokuvia. Siirtokuvissa oon huomannu paljon eroja, osa siirtokuvista kestää siirtelyä kynnellä hyvin ja osa jämähtää aika lailla heti paikalleen, eikä anna aikaa siirtelyyn. Nämä Adeninalta saadut perhoset ainakin kestivät tosi hyvin siirtelyä, joten sain kunnolla aseteltua ne juri siihen mihin halusinkin. Mulle tuli tosin yllätyksenä, että noissa siirtokuvissa on sinistäkin, joka ei musta niin hyvin välittynyt tuolta tuotekuvista. Olisin tykännyt enemmän punavalkoisista perhosista ilman sinistä, mutta ihan kivasti ne käy noinkin. :)

Tämmöiset kynnet tänään, mitä tykkäätte? :)

16 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)