tiistai 29. lokakuuta 2013

Hämä-hämähäkki kiipes langalle

.. tuli sade rankka, hämähäkin vei! (muahah)

Mun suhde hämähäkkeihin on se, että mä en siedä niitä ja ne ei mielellään tuu mun lähelle. Pelätään siis toisiamme suunnilleen yhtä paljon ja jos ei ne minusta tarpeeksi säikähdä, niin onneksi Romeo-kisu tykkää pistellä ne poskeensa. ;)

Heitin kynsille ennen lenkille lähtöä tummanpuhuvaa lakkaa. Halusin tehdä tummalle pohjalle jotain simppeliä, ei leimausta tällä kertaa, vaan jotain muuta. Niinpä keksin seitit ja eikun väkertämään. Olkoon nää nyt sitten tämän vuoden halloween-kynnet, jos en muuta aiheeseen liittyvää väkerräkkään. ;D Yleensä on kyllä joka vuosi jotain tullut tehtyä.Kynsillä:

OPI - Emotions (musta tekstuuri, saatu)
Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen koristelulakka)


OPI:n Emotions on sysimusta tekstuurilakka, joka kimaltaa nätisti. Lakka on ohutta, mutta kerrostuu hyvin ja on peittävä parilla kerroksella, mutta mahdollisimman tumman lopputuloksen taas halusin ja pistin varmuudeksi kolme kerrosta. Tuossa on niinku jokin timantti-hiilipinta. Jotenkin niin kiva. Siinä kun on tuollaista isompaakun hippusta mukana, niin tuo tiettyä elävyyttä, kun koko pinta ei oo samaa hippua.

Noista Orlyn vesipohjaisista koristelulakoista oon tykänny, mutta tällaisen epätasaisen pinnan kanssa ne ei välttämättä ihan toimi, kun niissä ei oo semmoista "sitkoa", joten ne leviää aika hallitsemattomasti jokapuolelle. Toki siinä on omaa käsien tärinääkin osasyynä tuhoon. Sain kuin sainkin kuitenkin maalailtua tämmöisiä. :) En tietenkään ihan loppuun asti ajatellut sitä, että tekstuurilakan päälle ei päällyslakkaa oikein viittis laittaa, ettei efektii mee harakoille, joten saa nähdä, miten vesipohjainen koristelumaalilakka pysyy kynsillä. Saanpahan hyvän syyn taas tehdä sit uudet lakkaukset taas pian. ;D

Mitäs tykkäätte? :)

14 kommenttia:

 1. "Hämä hämä häkki, kiipes katolle. Avas kattoluukun, pissi matolle. Aurinko armas kuivas pissin sen, Hämä hämä häkki, pissi uudelleen"
  ¨
  hihihihih :D tykkään näistä kynsistä :3

  VastaaPoista
 2. Todella hienot!!
  Ja tuo Opin tekstuurilakka on kyllä aivan tajuttoman upea! Tahtoo!! :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se on kyllä tosi hieno ja oikeasti musta tekstuuri! :)

   Poista
 3. Eilen kokeilin tehä seittejä kynsille, tuli pieni fail olo... Teehän tuto näistä lakkauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi, olisin voinu tehdäkki mutta en millään ehdi tässä nyt tekemään ja näiden ajankohtaisuus ois sit taas jo menny ku ehtisin. Voin antaa neuvoksi, että tee 4 pitkää viivaa tasaisin väliajoin tuolta kynnen tyvestä ja siten, että tyvipään viivat yhtyy. Sitten vetelet noiden viivojen välille kaarevasti nuo pikkuviivat. Tuo nimettömän seitti taasen on tehty siten, että etsi kynnen ihan keskipiste ja pistä siihen piste ja vetele tasaisin väliajoin 8 pitkää viivaa. Sitten samalla tavalla näiden viivojen välit kaarevasti yhteen. Hankala tätä on toki näin selittää, vaatis kuvia. ;D Toivottavasti onnistuu!

   Poista
 4. tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 5. Nää oli tosi mun makuun ja voi että miten ihastuin OPI Emotionsiin, kun sain sen kynsille! En ois raaskinut ottaa edes pois ja pysy tosi hyvin :) Kerrakin musta lakka, jossa MUSTAA kimallusta, tämmöistä oon niin odottanut ja toivoisin, ettei tuo lakka koskaan lopu, tuosta voisin ostaa jopa toisen varastoon, tulee varmasti usein käytettyä. ChG Bumb in the Night myös magea ja peittäävyys älyn hyvä yhdellä kerroksella! Ja mulla siis sama probleema kuin sulla eli kynnen kärjet näkyy liian hyvin lakan läpi, aina tarttee melkein kerroksen enemmän lakkaa mitä moni muu, vaikkakin kaverini ovat mulle vihjanneet, että oon vaan liian tarkka, mutta kun tahdon peittävän tuloksen ja sillä sipuli :D Sä varmaan ymmärrät tuskani?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, jep, tämmösiä ei kyllä tosiaan liiaksi ole ja tekstuureina varsinkaan. :) Ymmärrän ja jaan tuskasi. ;DD

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)