perjantai 1. marraskuuta 2013

Geelilakkaus glitterkuorrutuksella

Lupasin itsekseni, etten enää motkota mun kiireistä täällä vähään aikaan, mutta kun vähän pakko selitellä tätä käsittämättömän huonoksi mennyttä postaustahtia. Sydän itkee verta seurata, kuinka osa käy uskollisesti monta kertaa päivässäkin kurkkimassa, josko ois uutta postausta tullut ja mä en vaan ehdi. :( Mä lämpimästi suosittelenkin, että hyödynnätte jotain noista blogille luoduista seurantamenetelmistä, jotka tuossa oikealla pallukoissa on. Esmes Facebookiin päivitän aina heti kun oon julkaissu postauksen, joten tykkäämällä sivusta näätte tiedon uudesta postauksesta heti FB:n etusivulla. Jos ette Facebookia käytä, niin esimerkiksi tämä Blogger/Google Friend Connect ja Bloglovin' ovat käteviä sivuja seurata blogeja. :)

Kiireen siivittämänä sanonkin, että te, jotka ootte innostuneet bannerin väkerryksestä, kuulolle! Järkkään piakkoin bannerikilpailun, jonka palkinto on vielä harkinnassa, mutta ainakin se on osittain saatu arvottavaksi Adeninalta ja palkinto alkaa myös osittain A:lla. ;) Kuulette lisää myöhemmin! Mulla ois yks toinenkin kiva arvonta-asia teille, mutta palaillaan siihenkin vähän myöhemmin. :)

Päätin pitkästä aikaa pistää kynsille geelilakkaukset, koska en kestä katsoa repsottavia lakkauksia ja mun kynnet menettää helposti muotonsa reunoista lohkeilemalla, jos ei niissä oo kynsilakkaa päällä kokoajan. Kyselinkin Facebookin puolella mitä sävyä haluaisitte mun kynsillä nähdä ja päädyin käyttämään Sensationailin Kitten Heeliä. KH osoittautui kynsillä vähemmän kirkkaaksi, kuin mitä se oli tuolla mallikiekolla, on muuten äärimmäisen mystistä! Voisko olla, että mallikiekon pohja on valkoinen ja siksi tuo on kirkkaampi?

Päivän ne yksiväriset geelilakkaukset oli mulla ilman mitään koristeluja, kunnes eilen sain Berneriltä testiin kaikkea ihanaa ja oli pakko korkata jo parit kynsille.
 


Kynsillä:

Sensationail - Kitten Heel (pinkki geelilakka, saatu)
Sally Hansen - Glitter Gun (kulta-hopea-valkoglitter, saatu)
Sally Hansen - Rosey Shooter (puna-valkoglitter, saatu)

IsaDoran syksysävyistä mua kiinnostivat eniten Emerald Crush, Chameleon Crush ja Wine Crush. Duochrome + tekstuurit yhdessä on vaan jotain niin kivaa! Näiden lisäksi mua kiinnostivat nuo Sally Hansenin uudet Xtreme Wear -glitterit, whoa! Niitä on olemassa kai kymmentä eri sävyä, en tiedä onko kaikkia tulossa Suomeen, mutta itse sain testiin sävyt Strobe Flash (musta-valkoinen), Rosey Shooter (puna-valkoinen), Glitter Gun (kulta-hopea-valkoinen) , Frazzle Dazzle (kupari-oranssi) ja Sea-Ly String (sini-hopea).

Sen huomion glittereistä tein, että pohjaa on paljon, glitteriä vähän vähemmän. Tällaiseen topper-tyyppiseen kynsilakkaan se sopii mainiosti, koska näiden kanssa ei kyllä helposti pistää liikaa glitteriä ainakaan. Näiden kanssa sitten taas ei kannata todellakaan odottaa peittävyyttä, vaan nämä ovat ihan selkeästi tarkoitettuja kerrostettavaksi toisen kynsilakan päälle. :)

Kuulette näistä ja bannerikilpailusta ja mysteeriarvonnasta myöhemmin vielä sitten! :) Miltäs uutuudet ja kynnet näyttää?

9 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet just mun tyylii! :)

  VastaaPoista
 2. Heips! Seuraan sun blogia bloglovinilla, mutta jostain syystä sun postauksien kuvat ei näy siinä blogivirrassa. Sen takia monesti jää vahingossa huomaamatta sun postaukset :/ Tiiätkö mistä tuo mahtaa johtua? Onko joku muu maininnut sulle asiasta koskaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan kökkönen, kun mä oon kans huomannu, että ne kuvat ei aina näy, mutta oon ajatellu, että se on vaa hetkellinen juttu, mutta en oo ajatellu että tää on jatkuva ongelma. :o Kiitos ilmoituksesta, mä otin yhteyttä tuonne Blogloviniin josko asia saatais korjattua. :)

   Poista
  2. Joo kyllä tuo on ollu jo tosi pitkään noin. Toivottavasti ne saa sen korjattua! :)

   Poista
 3. Ihanat! Ja olet ihana kun olet pahoillasi kiireistäsi, kyllähän nyt pitää blogin lukijankin ymmärtää että blogin takana on oikea ihminen oikean elämänsä kanssa ja joskus on vähän ruuhkaisampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ;D Nokun mulla olis kyllä intoa postata ja laittaa kynsiä yms. mutta sitten taas koko prosessi vie yhteensä niin kauan aikaa, että siihen mulla ei oliskaan aikaa. ;( Ja sitten taas en haluais valittaa blogissa samasta asiasta koko aikaa, vaikka tottahan se on että kiireille ei mitään voi ja ainahan sitä ihmisillä kiireitä riittää.

   Poista
 4. Tosi kaunis sävy tuo Kitten Heel. <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)