sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Electrolux Ergorapido OPI-imuri ja Alcatraz..Rocks -kynsilakka-arvonta!

Tänään on kyse imurista. Sain Electroluxilta esittelyyn glitterisen ja karheahkon Electrolux Ergorapido -imurin.Nyt joku siellä ihmettelee, että mitä varten kynsiblogissa on imuripostaus. Olenhan käsitellyt imureita jo eräässä postauksessa aiemminkin. Aion pitää sanani ja pysyä tänään kynsiin liittyvässä aiheessa. Kyllä kyllä, nimittäin nyt on kyse OPI:n Alcatraz.. Rocks! -kynsilakasta värinsä saaneesta Electrolux Ergorapido -imurista. Ergorapidoa on saatavana OPI-yhteistyön merkeissä kolmessa eri värissä: The Embarca - Dare Ya! , The Alcatraz.. Rocks! ja Muir Muir On The Wall.

Kuva: Electrolux

OPI-imureita on myynnissä rajoitetun ajan. Bongailin ostopaikkoja ja esim. Kauneudenkauppa ja Expert  näyttäisivät tällä hetkellä myyvän imuria hintaan 199 €. Veikkaisin, että muissakin Ergorapidoja myyvissä elektroniikkaliikkeissä/tavarataloissa tätä voisi olla saatavana.

Kuva: Electrolux

Kuva: Electrolux

Kuva: Electrolux

Aion palata imuriin testausteni jälkeen myöhemmin ja laatia teille armottoman ja puolueettoman plus ja-miinus-listan kokemuksistani. Jos teillä on mielessä jotain asioita, joihin tahdotte mun kiinnittävän imurissa huomiota, niin antakaa palautetta, niin minä testaan parhaiden kykyjeni mukaan. :) 

Mulla on pari lakka-arvontaa tämän imurin tiimoilta teille luvassa ja, toinen lähtee käyntiin tänään ja toinen niistä pärähtää käyntiin seuraavan imuripostauksen yhteydessä, joten stay tuned. :) Innostuitko imurista? Electrolux arpoo Facebook-sivuillaan kolme imuria, kannattaa käydä tykkäämässä ja äänestämässä suosikkiväriään, josko onni potkaisisi! Sivuilla arvotaan myös viikoittain OPI:n kynsilakkapaketteja.

Arvonta ohi ja kommentit piilotettu.

Jokaisen imurin mukana tulee OPI-kynsilakka, joka kuvaa kutakin väriä ja minun omani mukana tuli siis OPI:n Alcatraz.. Rocks! Koska omistan jo kyseisen kynsilakan, niin ajattelin, että arvon tuon toisen teille. Kommentoi tätä postausta sähköpostiosoitteesi kera  24.11 klo 12 mennessä ja voit voittaa itsellesi OPI - Alcatraz... Rocks! -kynsilakan! :)